Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Ačiū, mergaitės smile.gif 4u.gif 4u.gif , tik gaila, kad auskarų foto nesimato, jog prilituota dalis iš dviejų metalų, ten vingiuojasi sidabro ir žalvario juostelės cool.gif

Ai, dar, įdėjau į maišelį kvėpuot amoniako garais žalvarinę sagę, rytoj žiūrėsiu kas gausis mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rene: 21 vasario 2011 - 21:11
QUOTE(naca @ 2011 02 21, 14:28)
O koks pas tave tas sieros tirpalas? Ar trasos? Koks vario tirpalas?

O ka tu darei su actu ir druska? Kur amoniakas? Man geriausias rezultatas- nuprausiau druskos tirpale(vanduo+druska) ir idejau i maiseli arba stiklaini atsukta amoniako (is vaistines) buteliuka ir dirbineli, uzdariau nakciai- puikus rezultatas  thumbup.gif

nusipirkau siera geltoni milteliai,varis mėlyni milteliai.Pirkau ermitaže kur trašos.Gal per mažai dėjau tų trašų? Amoniaką nusipirkau iš vaistinės idėjau į maišelį ir užrišau
Atsakyti
Cia ta maiselio pasekme smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 02 21, 22:00)
Aha ,.man ir auskariukai labai traukia aki
O gintaro negalejau deti didesnio ,nes virstu jis ,kadangi pati matai koks sujungimo budas.

graži tavo apyrankė,šaunuolė, tik užsegimas toks netinka. Gražus gintariukas
Rene gražūs tavo darbeliai,tik dabar pasakyk kur naca matė tavo darbelius smile.gif ,kokioje slėptuvėje tu juos laikiai smile.gif
Atsakyti
upytėle, ačiū, kad parodei, kad gavosi smile.gif . Ar tas melsvumas ir yra toks, koks foto ar ryškesnis?

Ką tik pažiūrėjau, kad dedasi maišelyje, per 1 val. pamėlynavo tos vietos, kur liko lašeliai nuo druskos tirpalo. Tai gal geriausias vientisesnio mėlynumo atspavio gavimas būtų mirkymas amoniako ir druskos tirpale, o ne garavimas? g.gif

dita, ačiū labai 4u.gif, o slėptuvė vieša biggrin.gif, kitam SM rankdarbių forume mirksiukas.gif http://www.supermama...p?showforum=119
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rene: 21 vasario 2011 - 21:32
Paprastai aš labai tingiu užsiimt foto kėlimais ir dėjimais, bet kadangi jau prisėdau tai daryti, tai įkelsiu ir čia

http://4.bp.blogspot...00/S7300433.JPG
Atsakyti
Tas melynumas ar zalumas primena pelesi.... Bet man labai zavu. Kazkada meginau markyti tirpale - nesigavo, bet gal kazka ne taip padariau.... Gal tiesiog reikia labai gerai nuvalyti, kad vientisai pasidengtu. Kazkada meginau su tomis pjuvenomis, bet man labiau patinka apgaraves. Nors, galbut pagal gamini ziurint kokio spalvinio norisi ....
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2011 02 21, 21:09)
nusipirkau siera geltoni milteliai,varis mėlyni milteliai.Pirkau ermitaže kur trašos.Gal per mažai dėjau tų trašų? Amoniaką nusipirkau iš vaistinės idėjau į maišelį ir užrišau

nu turejo viskas gautis g.gif

Burbanti , ir man noretusi abra didesnio gintaro, arba kazkokio panasaus apipavidalinimo kaip apyrankes dalyse , kurios man labai grazios ax.gif

Cezi, o gaila, kad tuo neuzsiimi, nes labai grazus tavo darbai rolleyes.gif . O koks cia akmuo?

Rene. mirkant nesigavo, oksidavosi tik dalys, kurios buvo issikise is tirpalo mirksiukas.gif
Atsakyti
Naca, jaspis, o aš tingiu juos ir fotkint irnesakyk.gif
Atsakyti
O tai žalumui išgauti naudojami ne kiti komponentai? Ar čia kaip loterijoje, nežinai koks atspalvis gausis, ar mėlynas ar elektrinis mastau.gif
cezi, gražus tavo pakabukas, o ta triubelė, kur oda perverta, tavo darbo?
naca, tavo žiedelis labai paslaptingas rolleyes.gif

Man fotografuoti patinka, bet jau nuotraukas apdirbti doh.gif doh.gif

Jau pasitikslinau, kad skirtingiems patinavimo atspalviams išgauti reikia ir skirtingų receptukų cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rene: 21 vasario 2011 - 23:19
QUOTE(Rene @ 2011 02 21, 23:08)
O tai žalumui išgauti naudojami ne kiti komponentai? Ar čia kaip loterijoje, nežinai koks atspalvis gausis, ar mėlynas ar elektrinis  mastau.gif
cezi, gražus tavo pakabukas, o ta triubelė, kur oda perverta, tavo darbo?
naca, tavo žiedelis labai paslaptingas  rolleyes.gif

Man fotografuoti patinka, bet jau nuotraukas apdirbti  doh.gif  doh.gif

vamzdelius galima ir pačiam pasigaminti, arba pirkti gatavus ten kur perkat sidabrą, buna gi vielos, skardos vamzdeliai ir t.t. o šito nepamenu ar pati dariau g.gif dažniausiai vamzdelius mum duoda, nebent reiktų skubiai (kol mintis nepabėgo lotuliukas.gif ) ar nestandartinio diametro tada patys daromės smile.gif

va šito daikto pagalba
http://www.santimas.lt/1/item/4311/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cezi: 21 vasario 2011 - 23:30
QUOTE(Rene @ 2011 02 21, 22:29)
upytėle, ačiū, kad parodei, kad gavosi  smile.gif . Ar tas melsvumas ir yra toks, koks foto ar ryškesnis?

Ką tik pažiūrėjau, kad dedasi maišelyje, per 1 val. pamėlynavo tos vietos, kur liko lašeliai nuo druskos tirpalo. Tai gal geriausias vientisesnio mėlynumo atspavio gavimas būtų mirkymas amoniako ir druskos tirpale, o ne garavimas?  g.gif

dita, ačiū labai  4u.gif, o slėptuvė vieša  biggrin.gif, kitam SM rankdarbių forume  mirksiukas.gif  http://www.supermama...p?showforum=119

apžiūrėjau,tu tiesiog šaunuolė,kada tu tiek pridarai smile.gif
Aš ten niekada neinu į tuos forumus
Papildyta:
QUOTE(cezi @ 2011 02 22, 00:19)
vamzdelius galima ir pačiam pasigaminti, arba pirkti gatavus ten kur perkat sidabrą, buna gi vielos, skardos vamzdeliai ir t.t. o šito nepamenu ar pati dariau g.gif  dažniausiai vamzdelius mum duoda, nebent reiktų skubiai (kol mintis nepabėgo lotuliukas.gif ) ar nestandartinio diametro tada patys daromės smile.gif

va šito daikto pagalba
http://www.santimas.lt/1/item/4311/

o tu gal juvelyrė, kad rašai kad duoda vamzdelius.
Atsakyti