Pastebejau, kad daznai kabi
O tai pries tai i druska pamirkyti? Gerai cia tu su tuo maiseliu ir buteliuku- jokios terliones
Tingėjau terlintis. Sausą geležėlę įmečiau šalia amoniako buteliuko. Užspaudžiau ir pamiršau.... Beje, kai išėmiau pamėlusį žalvarį, būtinai turėjau kyštelėti nosį į maišelį šakės, kaip smirdėjo Nedarykite to.... Net nosį graužė... Tas moteriškas smalsumas...
upytėle, man labai smalsu, koks tas geležiuko mėlynumas po kontakto su amoniako garais? Gal galėtumei kokią nuotraukytę padaryt?
QUOTE(Rene @ 2011 02 18, 15:23)
upytėle, man labai smalsu, koks tas geležiuko mėlynumas po kontakto su amoniako garais? Gal galėtumei kokią nuotraukytę padaryt?
na va toks, kaip naca savo apuoka idejo, tik pas ja su pjuvenom tai gavosi taskuotas, o siaip spalva tokia. pas mane flickr albume yra pora http://www.flickr.co...othmetaldesign/ bet spalva principe tokia pat, kazkaip graduotai gavosi sirian seal, bet kituose mazdaug vienodai pasidenge (jeigu laukti pakankamai laiko, kol visas pasidengs) ziede gavosi idomiai, ten maisytas varis ir bronza ir variniai burbuliukai, tai bronzine ziedo dalis pazaliavo, varis pajuodo , o vario vielos burbuliukai irgi pazaliavo tai as ir nesupratau, ar vari amoniakas ima ar ne tiesa druska pagreitino reakcija
Ziit, ar lakuoji? Man toks siurkstus nelakuotas atrodo ir apsineses
O tu tapai pasirodo
O tu tapai pasirodo
Norejau paasiteirauti del lako... Kuo lakuojate? Maciau, berods Santime, Capon laka ir maciau senukuose Capon laka, tai cia toks pats lakas ar jie kazkuo skiriasi?
As is santimo. Nemaciau senukuos.
Bet blogai, kad jis labai greitai sutirsteja, o skiediklis ziauriai brangus. Manau tiks ir acetonas
Bet blogai, kad jis labai greitai sutirsteja, o skiediklis ziauriai brangus. Manau tiks ir acetonas
Va mano patina . Nepasidenge tolygiai, o kai nulakavau melyna dar pablanko, bet man patinka . Tik daug vargau, kol nuvaliau sidabra, nes ir jis vietomis oksidavosi
Ech... grazus... Ir as tokio noreciau Tik beda, kad ziedu visai nemegstu nesioti Bet ziedukas tai pasaka
Aciu. Ir as nenesioju, tik tuos simbolinius Kur jau cia- tokie baisus nagai nuo tu darbu . O man atrodo, kad prie israiskingo ziedo nagai turi buti nepriekaistingi
QUOTE(naca @ 2011 02 19, 03:13)
Ziit, ar lakuoji? Man toks siurkstus nelakuotas atrodo ir apsineses
O tu tapai pasirodo
O tu tapai pasirodo
as lakuoju. jei nelakuosi po kokio laiko tai nubyres. nu taip "apsineses" bet gi tai ir yra apnasos bet keista, kad tu sakai nublanko, man po lakavimo kaip tik paryskeja/patamseja. o tu kita karta pabandyk sidabra padengti pvz muilo tirpalu, turetu nereguoti ir lengvai nusiplauti bet as lakuoju akriliniu purkstuvu, tai tirstejimo problemu neturiu, tik jau kvapas.... taip tokie galingi (baisiai fainas) ziedai ne musu rankoms
tapau ..mazai, retai, skupiai
na ne taip issireiskiau "nublanko" . Kadangi jis buvo pameles nevienodai, tai tos vietos, kur per mazai pamele, pernelyg patamsejo ir to melio sumazejo