Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

QUOTE(dita0506 @ 2010 12 08, 16:54)
čia mano padaryta su štikeliu

o kaip suprasti "su stikeliu"? as suprantu, kad su juo graviruoja? o cia ar graviruota? o ar kazko neprimatau g.gif

va mano pirmoji sage biggrin.gif (naca i tavo darza ilindau lotuliukas.gif )
http://www.flickr.co...othmetaldesign/
tiesa, pats uzmanymas buvo pacia aguona nuspalvoti prismacolor piestukais, bet ji taip naturaliai "suvyto ir sudziuvo" lotuliukas.gif kad ranka nekilo "gadinti" rolleyes.gif
Atsakyti
ziit, gražūs darbai, man patinka tas žiedas - vienam gale žiedas, kitam pumpuras thumbup.gif

dita, su tavim tai nėr ko lygintis, matosi, kad profė... man tai čia kaip ranka iki mėnulio...
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2010 12 08, 21:24)
bet svinas toks minkstas, tai nesuprantu, kokia is jo baze/.../
As vaikysteje atsimenu net atsikasdavau svino/.../
Error, papasakok, kaip paruosti stichelius ax.gif

Švinas turi savybę būt absorbuotas per odą ir kauptis organizme. Beje, net mažiausias kiekis švino paliktas ant dirbinio, jei gerai nenuvalyta, kaitinant susimaišo su metalu ir jį užteršia. Dar norėčiau pamatyt kaip jūs iš to švino žadat "blyną" išsiliet". smile.gif

QUOTE(dita0506 @ 2010 12 08, 22:54)

Tos visos įgilintos "juostos" su šticheliu išimtos?
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2010 12 08, 21:24)
Error, papasakok, kaip paruosti stichelius

Kad nupasakot sudėtinga ir dažnai iš to mažai naudos. Galiu pabandyt paieškot knygose, jei rusiškai tinka.
Atsakyti
tinka tinka, visom kalbom tinka smile.gif kad tik daugiau info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2010 12 08, 23:14)

kazkada (burbanti tada buvo ikvepime kalti lotuliukas.gif )siunciau nuorodas (man atrodo net video, kaip tai su svinu daroma/naudojama)

lotuliukas.gif Nu kaliau ,kaliau ,bet tik ant zinai ko -ant medzio . Susubraize kita puse kaip nezinau kas biggrin.gif .Svina tai pasidejau sklepe ,arti saves nelaikau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(error-502 @ 2010 12 09, 10:38)
Dar norėčiau pamatyt kaip jūs iš to švino žadat "blyną" išsiliet". smile.gif

Pas mane tas svinas ,kur stogus dengia ,tai jis visas plokscias .
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2010 12 09, 06:06)

va mano pirmoji sage biggrin.gif (naca i tavo darza ilindau lotuliukas.gif )
http://www.flickr.co...othmetaldesign/

nu maniskes ne tokios narkomaniskos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2010 12 09, 08:01)
nu maniskes ne tokios narkomaniskos  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu tu pas mus zmogus teisingas, viska pagal taisykles darai, o mano gyvenimo kredo tikriausiai "taisykles su galvotos tam , kad jas lauzyti" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o as dar pamaniau fotografuodama ta sage salia tokiu viliojanciu aguonu, kad mane arestuos uz narkotiku skatinima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2010 12 09, 09:02)
o as dar pamaniau fotografuodama ta sage salia tokiu viliojanciu aguonu, kad mane arestuos uz narkotiku skatinima  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif aha, pora raudonu lapeliu ir pora perpjautu su "asarelemis" lotuliukas.gif lotuliukas.gif - puikus natiurmortas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2010 12 08, 22:54)
user posted image

like (kartais man labai trūksta tos feisbukinės knopkės lotuliukas.gif )
Papildyta:
QUOTE(burbanti princiesa @ 2010 12 09, 11:54)
lotuliukas.gif  Nu kaliau ,kaliau ,bet tik ant zinai ko -ant medzio .  Susubraize kita puse kaip nezinau kas  biggrin.gif  .Svina tai pasidejau sklepe ,arti saves nelaikau  biggrin.gif
Papildyta:

Pas mane tas svinas ,kur  stogus dengia ,tai jis visas plokscias .

Kažkada, tarybiniais laikais, būdavo labai storo linoliaumo apie 7-10 mm storio, tokio gal negausit g.gif bet gal kokia stora guma sueitų už baze kalinėjimui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarasca @ 2010 12 09, 09:54)
ziit, gražūs darbai, man patinka tas žiedas - vienam gale žiedas, kitam pumpuras  thumbup.gif

dita, su tavim tai nėr ko lygintis, matosi, kad profė... man tai čia kaip ranka iki mėnulio...

kokia aš profė,čia mano pats pirmas darbas.
Štikeliu vadinu tokį įrankį su kuriuo nuimi metala.Neatsimenu kuri buvo idėjusi nuotrauką iš santimo. Su tuo įrankiu po truputį nuimi metalą,lėtais judesiais iki kokio nori storio,po to nušveiti su švitriniu popieriumi. su tuo įrankiu gali daryti visokius raštus,bet iš pradžių labai sudetinga,nes rankos neklauso.
Papildyta:
QUOTE(error-502 @ 2010 12 09, 10:38)
Švinas turi savybę būt absorbuotas per odą ir kauptis organizme. Beje, net mažiausias kiekis švino paliktas ant dirbinio, jei gerai nenuvalyta, kaitinant susimaišo su metalu ir jį užteršia. Dar norėčiau pamatyt kaip jūs iš to švino žadat "blyną" išsiliet". smile.gif
Tos visos įgilintos "juostos" su šticheliu išimtos?

taip labai teisingai, imta storesnė skarda(dabar neatsimenu kokio storio),ir taip po truputį nuimtas metalas. Neteisingai parašiau įrankio pavadinimą,bet manau, kad supratote apie ką aš rašiau
Atsakyti