Dar vienas sages uzsegimo budas:
o tikrai koks fainas budas, buvau ji uzmirsusi. kazkada turejau sage su tokiu uzsegimu
Nu va išeitis visada yra
QUOTE(cezi @ 2011 02 09, 13:06)
Nu va išeitis visada yra
bet man tada kyla klausimas, apie kuri ejo kalba anksciau - kaip tada pakietinti sita viela, ja gi prilydom vienu gabalu o ar ji nelydita
QUOTE(ziit @ 2011 02 09, 21:01)
bet man tada kyla klausimas, apie kuri ejo kalba anksciau - kaip tada pakietinti sita viela, ja gi prilydom vienu gabalu o ar ji nelydita
Kuria viela? Ar ta kur uzsegima idejau. Jis nelituojamas, o naudojamas kitokiuose darbuose, pvz wire wrap. O ta adatele niekada nelituojama, ji istatoma i jau baigta darba .
O jei turi omeny paskutini uzsegima, tai ji nelituota
QUOTE(ziit @ 2011 02 09, 21:01)
adatos nieks ten nelituoja, prilituoji vienam gale vamzdelį, kitam kabliuką, o tik tada perveri ir suraitai vielą
Įdomus sagės užsegimas ir viela kieta lieka
Aha, dabar vamzdeli iziurejau aisku, tikrai idomus variantas
Ar tai cia tavo ta sage?
O koks tas metalo pluostas?
O koks tas metalo pluostas?
QUOTE(naca @ 2011 02 10, 06:05)
negali buti, kad burbancios nuotrauka, per dau gerai/didaktiskai padaryta
metalo pluostas-metaliniu labai plonu siulu kempe puodams valyti
va as todel ir klausiau apie prilitavima, nes matosi, kad kazkaip pritvirtinta ta spirale
nu man atrodo, kad cia nelituota . Tiesiog nematau prasmes . juk ideja tame, kad turi spyruokliuoti , o prilitavus jau to nebus, tai uzsegimas bus niekinis. Aisku, viela rodosi plonoka, bet gal tik atrodo taip.
Pabandysiu ka patrinti ta kempine
Pabandysiu ka patrinti ta kempine