Na ir as taip maniau, kad reikia adatele deti i jau gatava, todel ir uzklausiau
Nu bet siandien man laimejimas- padariau "tikra" sages uzsegima- istaciau, uzkaliau . Tik galvute naudojau pirktine su apsaugele.
Tik sakykit, ka daryt, kad akmenelis apsodelyje juda . Niekaip neiseina uzspausti, kad jis nejudetu
Rene, nu baisiai faina valentino dienai
QUOTE(naca @ 2011 02 07, 20:49)
Na ir as taip maniau, kad reikia adatele deti i jau gatava, todel ir uzklausiau
Nu bet siandien man laimejimas- padariau "tikra" sages uzsegima- istaciau, uzkaliau . Tik galvute naudojau pirktine su apsaugele.
Tik sakykit, ka daryt, kad akmenelis apsodelyje juda . Niekaip neiseina uzspausti, kad jis nejudetu
sunku pasakyt, kai nematai, bet reiktų pašalint to judėjimo priežastį, gal kastukas per didelis, gal pagrindas netiesus ir pan.
Manau, kad pagrindas netiesus, nors ir lyginau. O be to tas kabosonas labai aukstas ir mazai nuozulnus. Bet jeigu as ji isimsiu, tai apgadinsiu apsoda
http://www.jewelryma...aign=mgl110208e
tik reikes e-mail duoti, bet jie nepiktybiniai galima atsisakyti
QUOTE(naca @ 2011 02 07, 23:10)
Manau, kad pagrindas netiesus, nors ir lyginau. O be to tas kabosonas labai aukstas ir mazai nuozulnus. Bet jeigu as ji isimsiu, tai apgadinsiu apsoda
o tai tu jų neklijuoji?
QUOTE(ziit @ 2011 02 08, 16:30)
http://www.jewelryma...aign=mgl110208e
pabandžiau atidaryti kur rašo video, bet man neatsidarė
QUOTE(cezi @ 2011 02 08, 20:21)
o tai tu jų neklijuoji?
nu ne . Juk technologiskai nereikia klijuoti Bet siam manau ileisiu kliju pro soneli . Nors jis iskristi neturetu, bet tas judejimas nemaloniai nuteikia
QUOTE(naca @ 2011 02 08, 21:14)
nu ne . Juk technologiskai nereikia klijuoti Bet siam manau ileisiu kliju pro soneli . Nors jis iskristi neturetu, bet tas judejimas nemaloniai nuteikia
visus kobošonus galima klijuoti, fesetuotų ne, nes tada šviesa nelūžta
Kartais klijuoju, bet stengiuosi to nedaryti. dabar drasiau bus . O facetuotu turbut tik persvieciamu negalima klijuoti?
O tas dabartinis manasis tai persvieciamas, klijai gali sugadinti. Nu nebent i sonus.
O tas dabartinis manasis tai persvieciamas, klijai gali sugadinti. Nu nebent i sonus.
QUOTE(naca @ 2011 02 08, 21:25)
Kartais klijuoju, bet stengiuosi to nedaryti. dabar drasiau bus . O facetuotu turbut tik persvieciamu negalima klijuoti?
nu neišėmus tai sunku bus ten pripilt
Mielos auksarankes, gal kartais kuri turite padariusi zieda su masyviu oniksu? Butu labai gerai, kad sidabrinis butu. Laukiu i a.z
QUOTE(dita0506 @ 2011 02 08, 14:56)
pabandžiau atidaryti kur rašo video, bet man neatsidarė
as bandziau darbe, tai paprase password, o paskui darbo kompjuteryje video remelia sake, kad kazkokios programos truksta. namuose as prisiregistravusi ir visos programos ziureti videp yra, tai be problemu atsidare ka tau sako , kai nuspaudi?