tai prašom až siųst savo skype niką ir bus
QUOTE(Bjauruska @ 2011 02 03, 10:49)
Mane labai domintu knygos, kad ir rusu kalba
Mane irgi
O zinot ...dabar atsiminiau ka destytojas man sake -paimi ka tik uzbaigta savo darba ir gerai i ji isiziuri.Ieskai ne pliusu ,bet minusu .Analizuoji juos -kodel taip blogai padarei ,kad kita karta nedarytum .
Nu vysks kaliegos ,einu sian kalbeti su brokeriu .Net nezinau kodel ,bet bijau kaip pries egzamina Net drauge kartu tempiuosi ,kad netaip baisu butu
palaikom, palaikom ir nustok bijot
o dėl knygų, jau rašiau, ką daryt reik
o dėl knygų, jau rašiau, ką daryt reik
Mane irgi domina knygos
dita, kokie įdomūs auskariukai ir ačiū, kad patiko gėlytė
ziit, man labai tavo "pakabas" ir dar auskariukai nusimato. Ar neina perdaryti tos dalies?
burbanti, sėkmės
dita, kokie įdomūs auskariukai ir ačiū, kad patiko gėlytė
ziit, man labai tavo "pakabas" ir dar auskariukai nusimato. Ar neina perdaryti tos dalies?
burbanti, sėkmės
Rene, nu tai skype nika mestelek man až - ką turiu darbe, galėsiu atsiųst
Taraska, mestelėjau
nieko sau kainele as tau turiu patarima. susiimk su fotografija ir daryk savo virtualias parodas dykai ir manau, kad virtualiu lankytoju bus daug daugiau negu gyvu dusiu.
rene, deja deja, as viena karta jau litavau, bet tai buvu is karto po peciau ir be spalvoto inlay, o inlay epoksidke su stiklo milteliais, isimti jos neimanoma, jeigu butu "kiauras" dizainas, galima iskrapstyti (karta bandziau, suduzo , kaip stiklas), bet cia , kaip gilioje leksteje sedi, ji principe galime nesioti is abieju pusiu, as padariau foto, bet makro pamaciau, kad reikia dar paslifuoti.
Bjauruska, labai faina, kad tu gali padeti, as tik ,kai pagalvoju apie salti ir trenktis kazkur del vieno failo
rene, deja deja, as viena karta jau litavau, bet tai buvu is karto po peciau ir be spalvoto inlay, o inlay epoksidke su stiklo milteliais, isimti jos neimanoma, jeigu butu "kiauras" dizainas, galima iskrapstyti (karta bandziau, suduzo , kaip stiklas), bet cia , kaip gilioje leksteje sedi, ji principe galime nesioti is abieju pusiu, as padariau foto, bet makro pamaciau, kad reikia dar paslifuoti.
Bjauruska, labai faina, kad tu gali padeti, as tik ,kai pagalvoju apie salti ir trenktis kazkur del vieno failo
QUOTE(ziit @ 2011 02 03, 01:16)
patinka ar nepatinka, bet tai dalis tavo gatavo darbo, be geros foto jis neuzbaigtas.
netokia as jau gelbetoja, jeigu nesugebejau tau padeti pabandyk atidaryti winzip programa ir joje atidaryti rar faila. as tik pagalvoju is kur tau tiek jegu tokiu oru temptis kazkur kad gauti ta faila, as jau geriau puse denos su winzip kankinciaus
netokia as jau gelbetoja, jeigu nesugebejau tau padeti pabandyk atidaryti winzip programa ir joje atidaryti rar faila. as tik pagalvoju is kur tau tiek jegu tokiu oru temptis kazkur kad gauti ta faila, as jau geriau puse denos su winzip kankinciaus
na kas čia tokio,sėdi į autobusą pvz.važiuoji į vieną galą dvi valandas,po to atgal padarai ekskursija kokiame autobuse ar troleibuse ,ir knygas turi. Vienas malonumas
na važiuoti man nereikės,jau dalį per skaipą atsiuntė ačiū labai bjauruska
Na, o šiaip susitikti irgi būtų smagu,kaip pvz. daro mezgėjos.
Tarasca , o kas tose rusiškose knygose,kokios temos
Papildyta:
QUOTE(burbanti princiesa @ 2011 02 03, 12:10)
Mane irgi
O zinot ...dabar atsiminiau ka destytojas man sake -paimi ka tik uzbaigta savo darba ir gerai i ji isiziuri.Ieskai ne pliusu ,bet minusu .Analizuoji juos -kodel taip blogai padarei ,kad kita karta nedarytum .
Nu vysks kaliegos ,einu sian kalbeti su brokeriu .Net nezinau kodel ,bet bijau kaip pries egzamina Net drauge kartu tempiuosi ,kad netaip baisu butu
aš visada kai padarau kažkokį papuošalą tik minusus matau. Dar tokio nepadariau, kad pati neprisikabinčiau
Dita, i sveikatele
O del vaziavimo... Sedi i masina ir nuvaziuoji Aisku, atstumas susidarytu, bet... Karts nuo karto i Kauno puse traukiu, tai pakeliui galima uzsukti
O del vaziavimo... Sedi i masina ir nuvaziuoji Aisku, atstumas susidarytu, bet... Karts nuo karto i Kauno puse traukiu, tai pakeliui galima uzsukti
QUOTE(Bjauruska @ 2011 02 03, 19:38)
Dita, i sveikatele
tai nieko tokio,juk gali atvažiuoti kur reikia kai galėsi imesk man į skaipą kitą failiuką
Turiu pasiūlymą, man nemokančiai anglų kalbos tai būtų pagalba.Kiek suprantu visos atsisiuntė tas knygas,galėtume jas aptarti kiekvieną temelę.
Knyga 10 mixed media jewelry projects
pakabukas penktame psl. kiek supratau tai viduje yra dėta medžiaga,jeigu teisingai supratau,bet man kilo klausimas kaip ten ta akutė pritvirtinta.
Sekantis pakabukas nuo 10 nuotraukos nieko nesupratau, aš kalbu apie tą su tortu.
12 psl. su kokia medžiaga ten dirbama
20 psl. su tais rutuliukais, penkta nuotrauka kas ten dėta ar folija? 7-8 nuotrauka paaiškinkite.
22 psl.iš kokios medžiagos padaryta . 13 psl. kaip tie karoliukai pritvirtinti,man neaišku
Psl. 28 iškilo klausimas nuo 8 nuotraukos
Na, o nuo 30psl. niekas neaišku.Čia gal išėsdinta? Gal daugiau papasakosit.
Tikiuosi mano klausimai nebus labai nuobodus
Knyga 10 mixed media jewelry projects - iš kur jūs ją siuntėtės??? kaip čia as pražiopsojau???