burbanti, cia tau pavyzdys, kaip fotografuoti namu salygomis
http://barbarasferna...keep-it-simple/
QUOTE(ziit @ 2011 02 02, 01:56)
reiskia tu jau turi ta faila, jeigu spausi yes, tai jis paprasciausiai perrasys ant to pacio, jei ne, tai nieko nedarys, o gali, kai tave klausia SAVE, pakeisti pavadinima, tai jis "save"kitu vardu ta pati failai(tik nenutrink pabaigos .rar) Mano klausimas: ar tu negali atidaryti to failo (t.y. neturi archyvavimo programos), kuris jau parsisiustas ar tu jo nerandi? jeigu tu ji turi, tai tau belieka naudotis paskutiniu paveiksliuku-isarchyvuoti RAR faila ir tada turesi papke su paveiksliukais.
ex nors kam sekasi normaliai kurti, o as prisidejau prie kompanijos, kurioms luzta ar gadinasi padariau "monumentalu"pakabuka, t.y. pakabini zodziu dideli, is 3 daliu ir kai jau epoksidke supyliau , viana dalis atluzo taigi sansu dabar lituoti jau nebera, reiks "chaltura" uzsiimti, t.y. klijuoti su epoksidiniai. ex, o taip gaila
ex nors kam sekasi normaliai kurti, o as prisidejau prie kompanijos, kurioms luzta ar gadinasi padariau "monumentalu"pakabuka, t.y. pakabini zodziu dideli, is 3 daliu ir kai jau epoksidke supyliau , viana dalis atluzo taigi sansu dabar lituoti jau nebera, reiks "chaltura" uzsiimti, t.y. klijuoti su epoksidiniai. ex, o taip gaila
pabandžiau vieną žodį ištrinti,bet vistiek neatidaro.Pas mane windaus vista. O apie arhivavimo programą aš nežinau ar ji yra ar ne. O kaip pažiūrėti. Man neatsidaro tas failas.
Papildyta:
o gal kas gali tą knygą man į paštą atsiųsti,nes pati nemoku
QUOTE(ziit @ 2011 02 02, 03:42)
Aha ,juokites ,juokites ...ilgai da mane lazdavosit?
Vat ziuredama i ta buteli pagalvojau -o man gi nesekasi fotkinti del to ,gal ,kad mano virtuve tai juoda ,visa tamsi ,o as su ta lempike viena negaunu reikiamo apsvietimo? Nu ,baigsiu savo ta nelemtaji zieda ,tai pabandysiu pafotografuoti ant lango
Papildyta:
QUOTE(dita0506 @ 2011 02 02, 11:08)
pabandžiau vieną žodį ištrinti,bet vistiek neatidaro.Pas mane windaus vista. O apie arhivavimo programą aš nežinau ar ji yra ar ne. O kaip pažiūrėti. Man neatsidaro tas failas.
Papildyta:
Papildyta:
Su vista nesusitvarkai?. Vat esu nepatenkinta w.7 programa ,man vista buvo daug geresne ir suprantamesne .
As pafotografuociau ta knyga apie ziedus ,bet nemoku sudeti i viena faila ir persiusti ten per kazkurtai . O cia tai nesudesiu, nes negalima turbut
Papildyta:
QUOTE(Bjauruska @ 2011 02 01, 20:23)
Sveiki
Bandyk butinai ,jei tai tavo ,tai daugiau niekad degiklio nepaleisi is ranku .Busi (kaip ir mes) nutarkuotais nagais ir nudegintais pirstais Juokauju ...bet dalis teisybes tame yra
dita0506, o is kokio miesto esi? Jei is Vilniaus, galima butu tiesiog susitikti ir perrasytum ta failiuka
burbanti princiesa, gal tada geriau net nepradejus mesti? Baisoka butu dar viena priklausomybe isigyti
burbanti princiesa, gal tada geriau net nepradejus mesti? Baisoka butu dar viena priklausomybe isigyti
QUOTE(Bjauruska @ 2011 02 02, 12:36)
Tai nuostabi priklausomybe. As net nepastebiu kada pradedu tyliai dainuoti, kai prisedu prie darbo stalo
QUOTE(Rene @ 2011 02 01, 20:03)
Pasirodau žiedelį "Purpurinė gėlelė"
Kaip gražu
burbanti princiesa, tikiu, kad nuostabi priklausomybe, bet ir brangi labai....
Va, turiu klausima, gal kas patars... Padovajojau alavine sage, bet taip jau nutiko, kad nuluzo sagtele Kuo galima butu ja prilituoti?
Va, turiu klausima, gal kas patars... Padovajojau alavine sage, bet taip jau nutiko, kad nuluzo sagtele Kuo galima butu ja prilituoti?
Sveikos. Malonu uzsukt ir matyt kad dirbate. Susiradau mokytoja baisiai griezta - vis liepia neskubeti ir mokytis nuosekliai-jau savaite paisau eskizus. Uzeinu pas jus ir nesusilaikau-einu ka nors kalti. Baltijos juvelyrika irankiais zada nebeprekiauti, lieka ,,Santimas'' (su neaiskia kokybe). Tad su irankiais pasirodo problema. Gal patartumete is kokiu parduotuviu siustis kokybiskus irankius.
QUOTE(dita0506 @ 2011 02 02, 04:08)
Papildyta:
Papildyta:
keista, kad windows neturi nieko archyvuoti OK kitas variantas
eik cia http://www.rarlab.com/download.htm (tau reikia 64)
arba cia
http://download.cnet...l?tag=mncol;pop
parsisiusk winrar ar zip nesvarbu jie abu archyvatoriai ,rar laikina(kaip taisykle duoda menesiui, dabar tau uzteks paskui, ka nors sugalvosim) ,
versija zip -dykai(raso, kad si programa dirba su dauguma formatais, taigi rar turi dirbti taip pat), susirask parsisiusta faila, nuspausk du kartu ir sakyk OK instaliacijai. po to turi atsidaryti knygos rar failas
Bjauruska, as negalvoju, kad gera ideja pradeti mokytis nuo megtamos sages, lydimas tik atrodo lengvas, bet as iki siol tik gadinu ir jei kas iseina dziaugmo buna!!!
Burbanti, as nesijuokiu(cia verkti reikia ) tik bandau tau parodyti paprasciausius, lengviausius ir pigiausiu budus pakelti kokybe
QUOTE(ziit @ 2011 02 02, 16:18)
tas
Burbanti, as nesijuokiu(cia verkti reikia ) tik bandau tau parodyti paprasciausius, lengviausius ir pigiausiu budus pakelti kokybe
ziit ,vat taip is idomumo nuejau i saita ,pasiskaiciau apie tas publikacijas ,bet man ,kazkodel ,neismeta apytiksliu kainu .Nesuprantu .Tu man i az parasyk ,jei gali ,kiek mazdaug kainuoja toki albumuka pasidaryti kaip tavo .Buciau labai dekinga
Papildyta:
QUOTE(Bjauruska @ 2011 02 02, 13:30)
burbanti princiesa, tikiu, kad nuostabi priklausomybe, bet ir brangi labai....
Nu brangiai ,ale ir sukames kaip galim ,kad jis butu nors kiek pigesnis Va as daug irankiu prisipirkus esu is tu sendaikciu turgeliu ,man pasiseke ,nes aplinkui ju daug yra .O sazine vis grauzia -tiek visko nenusipirkau is ten ,pagailedavau pinigu ...o kad naujus pirkti irankius vos ne 10 kartu iseina brangiau -nepagalvodavau .Ir to atrodo nenusiprikau, ir ano ..o visko reikia
QUOTE(burbanti princiesa @ 2011 02 02, 09:49)
ziit ,vat taip is idomumo nuejau i saita ,pasiskaiciau apie tas publikacijas ,bet man ,kazkodel ,neismeta apytiksliu kainu .Nesuprantu
ten nera apytiksliai, viskas tiksliai
http://www.blurb.com...te/book/pricing
kaina priklauso nuo knygos formato, nuo lapu skaiciaus ir virselio. persiuntimas 6 euro iki 3 knygu. moketi gali issirinkti kokia valiuta
pvz