Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

QUOTE(Rene @ 2011 01 28, 16:41)
Moliuskai, kur tu dingai, kaip tavo pabandymai, ar gaunasi kas nors molio?  ax.gif

Kadangi ruošiamės ant renginio (žr. vaikų skaičių smile.gif) ir to pasekoje esame šiek tiek pakvailėję hihihi.gif tai nieko, kas karšta, skleidžia kokias dulkes ar pan. į rankas neimu.... tai kolkas visi moliai padėti į šalį - tik vielas sukioju.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moliuskas: 28 sausio 2011 - 16:54
QUOTE(ziit @ 2011 01 28, 16:43)
ka tik imeciau knyga Jewelers Directory Decorative Finishes i
http://depositfiles....files/ztyl5q2hb
kokybe neprofesionali, bet iskaitoma ir imatoma lotuliukas.gif
jei reikes kokio lapo aiskesnio parasykyt atsiusiu

Rene, atsiejo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  sunus issitargavojo zaidima uz 60$ doh.gif  na bet ka nepadarysi vardan draugystes lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o ka cia reikia daryti doh.gif ? Man truksta kompiuterinio rastingumo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 01 28, 11:00)
o ka cia reikia daryti doh.gif ? Man truksta kompiuterinio rastingumo  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image

user posted image

po to issoks "save file" , ir tu save kur nori, kaip taisykle tai bus tavo kompjuteryje "download" papke.
Atsakyti
Moliuskai, tai smagu, kad bus šeimos pagausėjimas smile.gif , todėl reikia gyventi sveikai drinks_cheers.gif
ziit, doh.gif, taip ir žinojau, kaip tik stovėjo sūnus šalia ir paskaitė iš ko aš taip juokiuosi ir dar primetė kiek bus litais, jeigu kartais įsigyčiau kokią knygą doh.gif lotuliukas.gif
Kaip tau ačiū aciuks.gif , tu tikras draugas group.gif, knygą jau parsisiunčiau, belieka įsiseivint nuotraukas. Nuo mūsų juvelyrikos būrelio prašom perduoti ačiū sūnui už nuveiktą didelį darbą vardan anos pusės tautiečių biggrin.gif. Jeigu ko reiks iš arčiau, paprašysiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rene: 28 sausio 2011 - 17:44
Idedu metalu lydymosi temperaturas .Praverst turetu ,jei butu lituojami skirtingi metalai
Ups ,truputi per mazas ,nesimato raidziu ,padidinsiu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti princiesa: 28 sausio 2011 - 19:27
QUOTE(dita0506 @ 2011 01 27, 20:19)
šiandien nusipirkau panašų boriuką kainavo 19lt

nepigus, bet bijau, kad proxoną supjausiu buku dirbdama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 01 28, 15:20)
gal toks to deginto medzio padeklas ? Siaip tikrai geras budas  thumbup.gif
http://www.santimas.lt/1/item/4111/

Knygos nuorodos as nedejau, matyt Rene susimaise  ax.gif

na aš turiu tokią,kitą dieną idėsiu nuotrauką kaip ji atrodo po kelių kaitinimu.Išmesti pinigai,o jie nemaži
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2011 01 28, 20:50)
na aš turiu tokią,kitą dieną idėsiu nuotrauką kaip ji atrodo po kelių kaitinimu.Išmesti pinigai,o jie nemaži

burbanti princiesa
O as vis draudimo ieskau papigej biggrin.gif Bet viskas ,kita savaite jau eisiu pas brokeri
pabandyk seezam bendrovėje(gal ne tiksliai parašiau pavadinima)
Atsakyti
cia sita "making jewelry"
http://depositfiles....files/yrc2c3wgl
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2011 01 28, 20:50)

Taip ,taip .Mano destytojas labai nepatenkintas dabartine siu ploksciu kokybe .Sake ,kad anksciau jos daug patvaresnes budavo .O zinot ka as darau ,kai reikia padaryti mazus rutuliukus -paimu saslykams kepti skirtus anglis biggrin.gif biggrin.gif Jie labiau dega ,bet efektas toks pats kaip tos plokstes biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dita0506 @ 2011 01 28, 21:10)

pabandyk seezam bendrovėje(gal ne tiksliai parašiau pavadinima)

Aciu ,pabandysiu pirmadieni susirasti .As eisiu kita savaite kalbetis gyvai su brokeriu i ofisa ,nes tie draudimai internetu man tamsus miskas,ten tiek tu draudimo rusiu ,kad net galva sukas .Bankas sake ,kad nereikia 'third part' dalies pirkti ,brokeriai ,kai paskambina ,sako ,kad reikia ja pirkti ...nu vienu zodziu -beletristika .Eisiu aiskintis gyvai biggrin.gif
Atsakyti
Idedu savo paprasta sage -sidabras ,perlai.Tik labai nerekit ant manes del nuotraukos kokybes biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti princiesa: 29 sausio 2011 - 17:04
QUOTE(burbanti princiesa @ 2011 01 29, 11:04)
Idedu savo paprasta sage -sidabras ,perlai.Tik labai  nerekit ant manes del nuotraukos kokybes  biggrin.gif 

lotuliukas.gif faina, bet kodel tu mums rodai "ïsvirkscia"puse (o man taip atrodo?)
o foto netokia jau bloga mirksiukas.gif visdeto musu rekimas gal padejo biggrin.gif as tik galvoju, kad gal geriau butu graduotas fonas , tai perlai "neprapultu"juodame. as taip ir nesugebu nufotografuoti juodame fone, man spalvos kazkokios netikros gaunasi g.gif
Atsakyti