o taip taip, darbe irgi įkvėpimo nors vežimu vešk bet galimybių tai nėr. Nors kartais atsinešu kokių smulkmenų pasitvarkyt, pvz. su dilde pazulint
Rene, man anksčiau būdavo taip, snausdama pro miegus pamatau ką nors, tai jei netingiu keltis ir nupiešti, tai lieka. Bet turbūt nė vieno iš tų nupaišytų taip ir nepadariau dar
ziit, aš tyčia tuos Vyčius atvirkščiai dariau - buvo likę to sidabrinio molio, norėjau greičiau sunaudot. Netyčia po akim pasimaišė monetos... tai taip ir padariau - tiesiog įspaudžiau ant to molio blynų. Pakabukui 5lt, o auskaram tik po 10cnt Bet kiek žinau, dabartinė savininkė labai patenkinta ir bent jau auskarus tikrai dažnai nešioja
Beje, vakar žiūrėjau, kaip graviruoja... aš apšalus Tiesiog taip pat, kaip tušinuku rašytų... Ir aš taip noriu.. bandžiau su šticheliais... tai eina peklon... baisu ir rodyt kam nors... o jūs, kas nors, graviruojat?
Tarasca, jeigu turi omenyje graviruotus žodžius, tai dar nebandžiau, o kokius nors raštus tai graviruoju
Rene, būtų įdomu pamatyti tavo darbus
aš tik vieną pabandžiau
http://jewellery-box...otoid=109118140
aš tik vieną pabandžiau
http://jewellery-box...otoid=109118140
Ir kas tau čia nepatinka, šauniai atrodo žiedlapiai su rėveliais . Ar čia sagė?
O mano darbus gali pamatyti paraše arba čia http://public.fotki....alai-su-juvely/
O mano darbus gali pamatyti paraše arba čia http://public.fotki....alai-su-juvely/
QUOTE(Tarasca @ 2010 12 07, 18:19)
Susinervinau nisusvietnai ... As net negaliu suskaiciuoti kiek kartu bandziau islieti vyti ir nesigavo .Saunuole .
Papildyta:
QUOTE(naca @ 2010 12 07, 23:48)
na gal nevisai saunuole- 9 darbai, 10-as badas
Noriu paklaust. Va tokia akute
http://www.santimas.lt/1/item/3944/
Kaip ji istatoma i apsoda? Kaip suprantu skirtas ruosinys apsodui toks su kanteliu (na nezinau, kaip apibudinti, nerandu parodyti ). O paprasta lygu ruosini ar netinka naudoti?
Kaip ji istatoma i apsoda? Kaip suprantu skirtas ruosinys apsodui toks su kanteliu (na nezinau, kaip apibudinti, nerandu parodyti ). O paprasta lygu ruosini ar netinka naudoti?
Va kaip tik dabar skaitineju apie tokius apsodus ,tuoj imesiu kaip juos lengvai pasidaryti .Nu dar ir imesiu ta sunkiaja artilerija ,kaip as vadinu
Rene, o ko aš anksčiau paraše nuorodos nemačiau??? Darbai
kai kuriuos tikrai mačiau ankstesnėse temose, kol skaičiau ir įsiterpt nedrįsau Man patiko akutės. Turiu keletą pasiruošus, bet vis dar nedrįstu bandyti į ką nors jas dėti.
burbanti princiesa, nu nu, nesinervink, taigi aš neliejau jo, o į molį įspaudžiau
o, užduosiu keletą durnų klausimų. naudojuos proga, tskant
- kokiais grąžteliais gręžiat sidabrą? Ar tinka tie, kur metalui gręžt, jei pirkt nejuvelyrinius? ( nes turiu graviravimo rinkinuką... nu tai tie grąžteliai nežinau... dantim gręžiot matyt tik tinka)
- ir šiaip pjovimui gręžimui turbūt reiktų, kad būtų su deimantiniu padengimu ane?
- o dar klausimas... kas namuose dirbat, tai kampelį turit savo darbams įsikūrę, ar taip priešokiais kada kur? Gal vertėtų pasidalinti idėjom?
Aš dažniausiai dirbu virtuvėj, tai krūvas dėžučių tempiu iš tamsaus kambario, apkraunu visus stalus ir spinteles, aišku tada jau apie jokį maisto gaminimą negali būti nė kalbos O po visko tvarkymosi be proto, ypač po poliravimo filco ir pastos liekanom viskas nuklota. Be to tas tampymas nervina ir numuša visą ūpą. Galvoju tamsiam įsirengti kažkokią mini dirbtuvėlę. Bet blogai, kad tamsus, kuriame tilpčiau, prie miegamųjų. Be to, ten jau nei lituot, nei poliruot, netiktų... Kaip jūs sprendžiat tokią problemą?
kai kuriuos tikrai mačiau ankstesnėse temose, kol skaičiau ir įsiterpt nedrįsau Man patiko akutės. Turiu keletą pasiruošus, bet vis dar nedrįstu bandyti į ką nors jas dėti.
burbanti princiesa, nu nu, nesinervink, taigi aš neliejau jo, o į molį įspaudžiau
o, užduosiu keletą durnų klausimų. naudojuos proga, tskant
- kokiais grąžteliais gręžiat sidabrą? Ar tinka tie, kur metalui gręžt, jei pirkt nejuvelyrinius? ( nes turiu graviravimo rinkinuką... nu tai tie grąžteliai nežinau... dantim gręžiot matyt tik tinka)
- ir šiaip pjovimui gręžimui turbūt reiktų, kad būtų su deimantiniu padengimu ane?
- o dar klausimas... kas namuose dirbat, tai kampelį turit savo darbams įsikūrę, ar taip priešokiais kada kur? Gal vertėtų pasidalinti idėjom?
Aš dažniausiai dirbu virtuvėj, tai krūvas dėžučių tempiu iš tamsaus kambario, apkraunu visus stalus ir spinteles, aišku tada jau apie jokį maisto gaminimą negali būti nė kalbos O po visko tvarkymosi be proto, ypač po poliravimo filco ir pastos liekanom viskas nuklota. Be to tas tampymas nervina ir numuša visą ūpą. Galvoju tamsiam įsirengti kažkokią mini dirbtuvėlę. Bet blogai, kad tamsus, kuriame tilpčiau, prie miegamųjų. Be to, ten jau nei lituot, nei poliruot, netiktų... Kaip jūs sprendžiat tokią problemą?
QUOTE(naca @ 2010 12 07, 23:48)
na gal nevisai saunuole- 9 darbai, 10-as badas
O as su milteliais niekad nebandziau, net nezinociau kaip
Apie remus kaip tik ir mastau, nes turiu ju prisipirkusi paveikslams ir nepanaudoju . Tik as masciau pagilinti ir pastatyti, o ne pakabinti. Nu bet gera ideja davei
O tu eskizu pas mane darbe pilni stalciai
O as su milteliais niekad nebandziau, net nezinociau kaip
Apie remus kaip tik ir mastau, nes turiu ju prisipirkusi paveikslams ir nepanaudoju . Tik as masciau pagilinti ir pastatyti, o ne pakabinti. Nu bet gera ideja davei
O tu eskizu pas mane darbe pilni stalciai
naca nepergyvenk,ne viena tu tokia esi kaip tu rašei "9 darbai, 10-as badas " ir aš sau tai pritaikyčiau.
Na su borokso milteliais reikia dirbti taip-ikaitini gaminį ir ant jo užbarstai miltelius,kai kurie juvelyrai naudoja
tarasca aš pradėjau savo miegamajame ir litavau,viską dariau atsidarydavau langą ir dirbdavau.Kitur neradau vietos.Dabar tai jau turiu savo dirbtuvėles.
Kas liečia dildes tinka ir iš paprastų parduotuvių.Viskas priklauso nuo kokybės.Kai greži turi būti mažos apsukos ir neturi gaminys ikaisti.Deimantiniai įrankiai naudojami akmeniui apdirbti ar pragręžti skilutę.
Papildyta:
Dar va tokie apsodai yra:
Nu ir paskutinysis apsodas ,kiek as zinau ,tokioms akims-suvirinamos vielutes .Pati bandziau kelis kartus padaryti ,bet tik nervus susugadinau ir nieko neisejo .Labai kruopstus darbas .
O cia filmukas labai gerai parodo ta lengvaji isodinima :
http://www.youtube.c...feature=related
QUOTE(Tarasca @ 2010 12 08, 12:42)
Zinau ,kad ispaustas ,bet vistiek -vytis
Naca ,as dar atsiminiau ,kad tokias akutes sodindavau i paprasta apsoda ,tik pasidarydavau is vielutes lenkeliu ,kad akute stovetu ir nevirstu i sonus
QUOTE(Tarasca @ 2010 12 08, 12:42)
Kaip jūs sprendžiat tokią problemą?
Pas mane viskas sodo namelyje .Dabar ten saltaaaa ,kaip ledynmeciu Norejau vakar liejima daryti -kur tau niekaip negalejau metalo ikaitinti iki reikiamos temperaturos
gerai butų kokį namelį... tik šildomą
[quote=cezi,2010 12 07, 23:43]
Improvizuok, tinka viskas ir visur, tai tik autoriaus reikalas
[/qu ote]
o man vis atrodo, kad yra kazzkokios super taisykles, kuriu reikia laikytis, o as nezinau
[quote=Rene,2010 12 08, 10:32]
Tarasca, jeigu turi omenyje graviruotus žodžius, tai dar nebandžiau, o kokius nors raštus tai graviruoju
[/quote]
o su kuo graviruoji?
[quote=burbanti princiesa,2010 12 08, 12:35]
Naca ,as dar atsiminiau ,kad tokias akutes sodindavau i paprasta apsoda ,tik pasidarydavau is vielutes lenkeliu ,kad akute stovetu ir nevirstu i sonus
Pas mane viskas sodo namelyje .
[/quote]
tai ta lankeli istatai i apsoda, o tada dedi akute?
Tarasca, mano situacija analogiska del darbo vietos. O kai Ziit, atrado gera buda poliruti, kad pastos visur nesitaskytu, tai reikalai pagerejo
Ko tais neisskiria ciituojamu postu
Improvizuok, tinka viskas ir visur, tai tik autoriaus reikalas
[/qu ote]
o man vis atrodo, kad yra kazzkokios super taisykles, kuriu reikia laikytis, o as nezinau
[quote=Rene,2010 12 08, 10:32]
[/quote]
o su kuo graviruoji?
[quote=burbanti princiesa,2010 12 08, 12:35]
Pas mane viskas sodo namelyje .
[/quote]
tai ta lankeli istatai i apsoda, o tada dedi akute?
Tarasca, mano situacija analogiska del darbo vietos. O kai Ziit, atrado gera buda poliruti, kad pastos visur nesitaskytu, tai reikalai pagerejo
Ko tais neisskiria ciituojamu postu
Tarasca, ir aš darbuojuosi virtuvėj, o ką daryt
naca, graviruoju su tam reikalui skirta freza
naca, graviruoju su tam reikalui skirta freza