QUOTE(error-502 @ 2011 01 18, 00:00)
Buvo balionas sureduktorium pas mane.
Gal visgi nufotografuok tą "lempą", pasakysiu tiks ar ne. Nufotografuot gal pigiau nei be reikalo vos ne šimtą litų išleist?
Gal visgi nufotografuok tą "lempą", pasakysiu tiks ar ne. Nufotografuot gal pigiau nei be reikalo vos ne šimtą litų išleist?
reduktorių ir aš turiu kakoks panašus
http://www.senukai.l...95200780_4.html
bet man kažkaip norisi to manometro, kai matai vaizdą kažkaip saugiau, be to tai ir taupumo sumetimais - gali reguliuot kokio slėgio reikia
o lempa sena senučiukė, nu bet tačiau tikiuosi, kad už mane nesenesnė, įmesiu kada kai išsiaiškinsiu kaip tai padaryti
Papildyta:
QUOTE(All In One @ 2011 01 18, 15:54)
Žirkles pirkau senukuose-ten visos su dantukais.Tik veliau radau internete rusiskas. Jau radau Dremel su 30priedu-vaziuosiu žiūret ir rankoj palaikyt-0,5kg, vis delto.
Pasiskaiciau apie el. freza ir ,gal supratau teisingai, kad su ja gali pjaustyt kokias nori figūras, graviruot ir net skylutes grežt ir dar visokiausiu fokusų. Gal kas naudojot(at).
Pasiskaiciau apie el. freza ir ,gal supratau teisingai, kad su ja gali pjaustyt kokias nori figūras, graviruot ir net skylutes grežt ir dar visokiausiu fokusų. Gal kas naudojot(at).
gal gali parodyt kaip jos atrodo