QUOTE(dita0506 @ 2011 01 16, 22:08)
nelabai supratau kokią lempą,kokį balioną? Dujų balioną?
litavimo lempą prie buitinio dujų baliono
Papildyta:
QUOTE(burbanti princiesa @ 2011 01 17, 11:11)
As galvojau ,kad cia kalba eina apie monometra vandens ,kuriuo matuojamas vasko ir sidabro santykis Nors as ji esu bandzius kelis kartus ,bet marudnas reikalas ,daug laiko sugaisti , todel visada is akie matuoju kiek sidabro reikia liejimui
ne dujų manometro
Papildyta:
QUOTE(All In One @ 2011 01 17, 11:15)
Dėkui uz pagalba del įrankių.
Klausimėlis dėl žirklių. 1.Nusipirkau su dantukais, profesionalias, bet gal geriau-patogiau yra rusiškos, be dantukų.2.Ar yra kokios spec. zirkutes metalui smulkiems dirbiniams,pvz. žmogeliukas, ar reikia tiesiog dildinti?Šią savaitę gaminu ruosiniu is vario, kitą iš žalvario - tada maloniausias darbas ir parodysiu Jūsų teismui. Tokia graži ta nupoliruota plokštelė...
Klausimėlis dėl žirklių. 1.Nusipirkau su dantukais, profesionalias, bet gal geriau-patogiau yra rusiškos, be dantukų.2.Ar yra kokios spec. zirkutes metalui smulkiems dirbiniams,pvz. žmogeliukas, ar reikia tiesiog dildinti?Šią savaitę gaminu ruosiniu is vario, kitą iš žalvario - tada maloniausias darbas ir parodysiu Jūsų teismui. Tokia graži ta nupoliruota plokštelė...
vo čia aš nesupratau apie kokius žmogeliukus ir dantukus eina kalba
Papildyta:
QUOTE(burbanti princiesa @ 2011 01 17, 11:25)
Su dantukais?Cia kam -clay'jui?Isformavimui ?Net idomu pasidare ,kazkaip neesu pastebejus zirkliu su dantukais juvelyrikai/ Imesk nuotrauka ,jei gali ,tu zirkliu ,labai jau sudomino...
aha mane irgi
Papildyta:
QUOTE(error-502 @ 2011 01 17, 12:08)
Yra juvelyrinės žirklutės, su dantukais dar neteko regėt. šiaip smulkios detalės yra pjaunamos, nes kerpant kraštai užsilanksto.
Papildyta:
tai tau čia reduktoriaus dujų balionui reikia?
Papildyta:
tai tau čia reduktoriaus dujų balionui reikia?
ne manometro prie reduktoriaus
http://cgi.ebay.com/...215733533189157
Papildyta:
QUOTE(naca @ 2011 01 17, 13:58)
O as tos Dremelio slanges nenaudoju, nepatogu man. Gal jei tureciau darbo kambari, tai patogiai pasikabinciau ir tegu buna. O dabar isimk, prisuk, pakabink..., vel viska sudek Tai ir gailiuosi, kad proxono nepirkau- jis ir be slanges plonutis
Bet siaip Dremel geras- niekas ten nesleivoja, pakankamai galingas
Bet siaip Dremel geras- niekas ten nesleivoja, pakankamai galingas
aš proxoną naudoju, į nieką nekeisčiau
http://cgi.ebay.com/...=item1c18888e96