naca aš sutinku, kad problema dėl akučių. Šiaip galima nusipirkti Alytuje ir Kaune bet kaina kandžiojasi
QUOTE(burbanti princiesa @ 2011 01 10, 13:45)
Nu gal kiek geriau dabar?
bent jau estetiskai tai tikrai , bet del vaizdo aiskumo dar reikia padirbeti
QUOTE(dita0506 @ 2011 01 10, 13:54)
naca aš sutinku, kad problema dėl akučių. Šiaip galima nusipirkti Alytuje ir Kaune bet kaina kandžiojasi
Gal gali konkreciau. O gal jie internetine parduotuve turi?
QUOTE(burbanti princiesa @ 2011 01 10, 07:45)
Nu gal kiek geriau dabar?
estetiskai netgi "very cool" o zalia megstini reikia persivilkti i balta arba uzdeti ekrana (balta lapa su skyle camerai) ant kameros man kazkodel atrodo, kad tu pasviesinai su photoshop?! per daug "baltas" gavosi
Dar tokį žiedelį sukurpiau
Rene o tu ka? istojai i grupe RAW (ring a week)
QUOTE(naca @ 2011 01 10, 15:48)
bent jau estetiskai tai tikrai , bet del vaizdo aiskumo dar reikia padirbeti
vėliau paieškosiu vizitinių kortelių tada duosiu kontaktus
QUOTE(ziit @ 2011 01 10, 16:52)
estetiskai netgi "very cool" o zalia megstini reikia persivilkti i balta arba uzdeti ekrana (balta lapa su skyle camerai) ant kameros man kazkodel atrodo, kad tu pasviesinai su photoshop?! per daug "baltas" gavosi
Nu merginos/moterys .Jei ne jusu priekaistai ,tai taip ir fotografuociau kaip papuola Dabar jus man gerai spiriat i subine ,kad tobuleciau .Jo ,apie ta savo megstini pagalvojau ,kad reikejo uzdengti ,bet jau tingejau perfotografuoti .Nu ,baigineju zieda ..irgi ...,bet ne 'ziedas i savaite' ,tai jau sesiu taip ant fotografavimo ,kad nezinau ,isspausiu is saves viska,tada pamatysim ar turiu galimybe pati fotografuoti ar nori nenori kreiptis i fotografa .Turiu pazystama fotografa ,ale vel -pinigu isleidimas lycnas ,gi uz dyka niekas nieko siais laikais nedaro ..
Papildyta:
QUOTE(naca @ 2011 01 10, 15:48)
Varot jus visos mane i nevilti
QUOTE(ziit @ 2011 01 11, 03:33)
Rene o tu ka? istojai i grupe RAW (ring a week)
Įkvėpimas atėjo, tai reik naudotis , ačiū, ziit
QUOTE(Duzgas @ 2011 01 12, 12:53)
baisiai idomi forma , bet galima as vel prie foto prikibsiu noretusi is arciau ir is pora kampu, kad geriau suprasti, negaliu pasakyti, kad kaifuoju nuo zalios spalvos, ji uzgozia pati zieda