Aciu, Danela, Taraska
Tai kad as labai, mano manymu, aiskiai issireiskiau kai buna netvarkingai tvarkinga, tai jau bogiau
Labas
Paspalvinsiu puslapiuką su savo naujausiu darbu. Šį kartą prisiliečiau prie gintaro
Paspalvinsiu puslapiuką su savo naujausiu darbu. Šį kartą prisiliečiau prie gintaro
rene šaunuolė,jau po švenčių atsirado noras vėl kurti. Nes tos šventės truputį išmuša iš vėžių
saunuole tikrai nauji metai, gripas,.. as net dabar tingiu rasyti
cia del idomumo( nesurista su juvelyrika) http://24flinching.c...ning-beautiful/
cia del idomumo( nesurista su juvelyrika) http://24flinching.c...ning-beautiful/
Rene, labai idomus modeliukas
Ziit, labai faina nuoroda. Kazi per kiek laiko jie visai apaugs koralais
Ziit, labai faina nuoroda. Kazi per kiek laiko jie visai apaugs koralais
Ačiū, dita, ziit, naca, už įvertinimą, bais malonu
ziit, tikiuosi jau pasveikai, aš po šito siaubūno dar neatgaunu normalių jėgų, nemoku nupasakot savijautos, bet taip dar niekad nesijaučiau po ligos . Jau nužiūrėjau tavo naujuosius "two drops", labai faini
ziit, tikiuosi jau pasveikai, aš po šito siaubūno dar neatgaunu normalių jėgų, nemoku nupasakot savijautos, bet taip dar niekad nesijaučiau po ligos . Jau nužiūrėjau tavo naujuosius "two drops", labai faini
Mano dukra irgi sirgo labai baisingai, komplikavosi . 10ta temperaturos diena net laseline statem. Iskart padejo Bet kol dabar atsigaus po to gripo
As i tuos "two drops"atskiras dalis kokius 2 men ziurejau, kol galu gale susiruosiau "sulipdyti"
naca, savo mazajai pabandyk pavalgydinti skaniais antioksidantais mano sunui prirase akinius ir jis baisiai nepatenkintas, tai as "po ta muzika" itikinejau ji valgyti daug uogu (melynes, braskes, avietes, goji, acai) , tai jis vienintelis is musu seimos ir nesirgo (tfiu tfiu tfiu )
o tu rene jeigu sirgdama tokius dalykus kuri, tai jau kai pasveigsi galutinai, lauksim sedevru
naca, savo mazajai pabandyk pavalgydinti skaniais antioksidantais mano sunui prirase akinius ir jis baisiai nepatenkintas, tai as "po ta muzika" itikinejau ji valgyti daug uogu (melynes, braskes, avietes, goji, acai) , tai jis vienintelis is musu seimos ir nesirgo (tfiu tfiu tfiu )
o tu rene jeigu sirgdama tokius dalykus kuri, tai jau kai pasveigsi galutinai, lauksim sedevru
Pamirsai, Ziit, kad pas mus Lietuva Tokiu dalyku ne su ziburiu. O jei ir rastum kokiam Vilniuje, tai neuztektu santaupu Gi cia visi iperkami (ir ne tik) vaisiai prasciausios kategorijos, tai labiau pakenktu, negu padetu
Oi tikrai labai grazu,ziit . As kai padedu neribotam laikui kazka, tai retai jau beprieinu .
Dabar ruosiuosi parodai-nusipirkta gintara naikinu
Oi tikrai labai grazu,ziit . As kai padedu neribotam laikui kazka, tai retai jau beprieinu .
Dabar ruosiuosi parodai-nusipirkta gintara naikinu
Stai as ir vel su savo gelytem . Sikart kiek kitokia
Na labai jau gražiai papuoštas gintaras
QUOTE(naca @ 2011 01 08, 06:05)
Stai as ir vel su savo gelytem . Sikart kiek kitokia
ir labai faina "kiek kitokia gelyte" gavosi
na taip, prie gero, greit pripranti, bet mano sunus elergiskas paprastiems vaisiams, taigi tenka "kaifuoti" su gerais