ačiū Ziit
po nacos grozybiu net nepatogu ka nors rodyti
na bet as i kita tema lendu suku galva, kaip seimyna nuo radiacijos apsaugoti
taigi - simbolika ir fizika i viena gamini sumeciau (pora variantu)
kitas- "remeliai" is mano nepasisekusio bandymo sulituoti kuba (man dar simtas metu iki multi taskinio litavimo, ir net nezinau ar daeisiu , molis paprasciau ) nutariau pritaikyti akmenu energijai geriems tikslams
http://www.flickr.co...othmetaldesign/
na bet as i kita tema lendu suku galva, kaip seimyna nuo radiacijos apsaugoti
taigi - simbolika ir fizika i viena gamini sumeciau (pora variantu)
kitas- "remeliai" is mano nepasisekusio bandymo sulituoti kuba (man dar simtas metu iki multi taskinio litavimo, ir net nezinau ar daeisiu , molis paprasciau ) nutariau pritaikyti akmenu energijai geriems tikslams
http://www.flickr.co...othmetaldesign/
nuoroda su knygomis (kur burbanti idejo) http://www.bookdepos...ge=1#pagination
galima "pasklaidyti" (dalinai) - eini i google.com , spaudi "books" imeti i "search'eilute knygos pavadinima ir kartais galima dalinai paziureti, kas tai per knyga.
dar pamaciau, kad jei nuspaudi knygos pavadinima, atsidaro info apie knyga ir zemiau yra maza knopke "google preview"(tuo atveju jei google turi dali tos knygos)
galima "pasklaidyti" (dalinai) - eini i google.com , spaudi "books" imeti i "search'eilute knygos pavadinima ir kartais galima dalinai paziureti, kas tai per knyga.
dar pamaciau, kad jei nuspaudi knygos pavadinima, atsidaro info apie knyga ir zemiau yra maza knopke "google preview"(tuo atveju jei google turi dali tos knygos)
labai aciu. Gaila, kad nnegaliu pasidziaugti originalumu
Norejau ne taip svariai, bet gavosi kaip visad
Ziit, labai fainai . O kur tas remelis?
Manes filmukas neitikino apsauga, per mazai tam demesio skirta, bet as ne iki galo ziurejau, tai gal ko dar nemaciau
QUOTE(dita0506 @ 2010 12 26, 21:07)
naca labai gražu,labai švarus ir kruopštus darbas
Manes filmukas neitikino apsauga, per mazai tam demesio skirta, bet as ne iki galo ziurejau, tai gal ko dar nemaciau
QUOTE(naca @ 2010 12 28, 11:07)
labai aciu. Gaila, kad nnegaliu pasidziaugti originalumu
nezinau, kaip del orginalumo, bet baisiai jau 'naciskas"darbas gavosi
remelis- tai tie su akmenukais (ametistu ir moonstone). ideja buvo padaryti 3D remus/kuba is tokiu "lazdeliu", bet aisku nieko neisejo tai teko 2D pasitenkinti is kitos puses nezinau, kaip nuotraukoj, bet naturoje visai 'linksmi"gavosi
na taip, ten nebuvo daug demesio skirta variui ir apsaugai, bet mintis ta, kad varine grandinele ar gaminys gal visdelto sumazina ta itaka Zodziu tuose trikampiuose kaip ir du pasauliai i viena- fizika ir metafizika
naca man kaip tik labai gražu kai viskas tvarkingai ir švariai padaryta
Laimantai , aciu
Ziit, jis ir yra naciskas , isskyrus ideja ir forma
Dita, man patinka tokie tvarkingai netvarkingi - kai matosi, kad ne is nemokejimo ar kruopstumo stokos, o specialiai tokie . Bet man retai tepavyksta
Dita, man patinka tokie tvarkingai netvarkingi - kai matosi, kad ne is nemokejimo ar kruopstumo stokos, o specialiai tokie . Bet man retai tepavyksta
Naca, dezute fantastiska Ir as panasios labai norec...
Visus sveikinu su šventėm - linksmų, laimingų ir kūrybingų metų!
Aš kol kas šventiškai atitrūkusi nuo pasaulio... mėgaujuosi šventėm ir atostogom
P.S. Naca, tavo dėžutė fantastiška nu bet kaip visad
Aš kol kas šventiškai atitrūkusi nuo pasaulio... mėgaujuosi šventėm ir atostogom
P.S. Naca, tavo dėžutė fantastiška nu bet kaip visad
QUOTE(naca @ 2010 12 30, 00:30)
Laimantai , aciu
na tu čia ir mintį suraitei
naca, dėžutė labai simpatiška, bet mintį apie savo darbus kaip susukai