Įkraunama...
Įkraunama...

Buitinės ir nebuitinės technikos gedimai

QUOTE(Pavasarinuko leliuko mama- 2006 @ 2005 10 11, 18:27)
Siaip ai cia ne saldytuvai pasikeite, o mesos produktai smile.gif
Juo daro slapesnius del svorio.
Nusipirkt kaimiska kumpi - nieko panasaus nenutiks.

Nemeskit saldytuvu wink.gif

tikriausiai ,kad mesos gaminiai suprasteje, nes sakau, kad neisis taip geritai genda

QUOTE(Otaip @ 2005 10 11, 20:44)
blink.gif  tai kad ir sūris man gedo... blush2.gif

pas mus suris kaip ir lakosi g.gif

bet pastebejau, kad ant galines sieneles yra avandens laseliu blink.gif ka tai turetu reiksti g.gif gal temperatura reik reguliuoti? ax.gif
Atsakyti
paimkit issimoketinai nauja smile.gif mes taip ir padarem pres 2 savaites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2005 10 13, 09:15)
bet pastebejau, kad ant galines sieneles yra avandens laseliu blink.gif  ka tai turetu reiksti  g.gif gal temperatura reik reguliuoti? ax.gif

Cia kondensatas, vadinasi saldytuve dregme kaupiasi mirksiukas.gif Nzn koks tavo saldytuvas, bet turetu buti kazkur, kur yra vedinimasis, gal uzsuko maze netycia g.gif Apciupinek ta netikeli saldytuva kruopsciau ax.gif
Atsakyti
Gal dedi ka garuojancio neuzdengto? Paziurek, kur skylute nubegimui yra,(paprastai ji buna apatines lentynos lygy prie nugarines sienos, jon istrizai is abieju pusiu teka tas kondensatas susirinkes) gal koks trupinelis uzkrito - prapusk su kokteikio siaudeliu ar plona zarnele, nes kaklas tai ne zirafos...nepasieksi kitaip.
Atsakyti
Pas mane ir pas tevu kaupiasi tas kondensatas ant galines sieneles, ale produktai tai negenda taip, kad tureciau sunerimti.
Atsakyti
1. kaip kazkas jau siule, patikrinkit (nezinau kaip vadinas blush2.gif ) tokia skylute saldytuve. na ji dazniausia buna saldytuvo nugaroje (zinoma is vidaus), ar ta skylute neuzsikimsus ir ar nubega vanduo. Gali butu kad net vanduo tos skylutes griovelyje kaupiasi. Tada reikia pravalyti. Na kaip kai kas sake- su slangele arba siaudeliu.
2. saldytuvu temperaturos reguliuojasi. Vasara saldytuve temp gali buti mazesne nei ziema. Nes pvz kai jus atidarote saldytuva tai kampario temperatura vasara didesne nei ziema. taigi gali buti kad pas jus greiciau genda produktai del to, kad jiems per maza temperatura. pabandykit padidinti
3. niekada nieko nedekit silto i saldytuva (tuo labiau neuzdengto garuojancio)
4. patikrinkit ar gerai uzsispaudzia saldytuvo dureles. na ar nesusidevejo kur gumos ir ar nelieka tarpo.
Atsakyti
Sveikos,
net neisivaizduojat kokia beda turiu doh.gif vakar tik pirma diena pajungem nauja virykle, o siandien vyras nupirko nauja keptuve ir kepe bulves doh.gif rezultatas subraizyta kaitlente ir rudos isigerusios kazkokios demes, kurios nenusivalo doh.gif o tie nubraizymai nuo nevykusios keptuves, kurios dugnas su tokias smulkiais reveliais doh.gif kazi imanoma ka nors padaryti g.gif tie nubraizmai irgi tipo taip atrodo, kad ant kaitlentes virsaus butu buve juodais dazais nudazyta, o tie nubraizymai ir sviecia sidabro spalva dabar doh.gif cry.gif
Atsakyti
Pabandyk su paprasčiausiu valikliu, pritaikytų stiklo keramikinėms viryklėms. Mums padėjo, ne iškart nusivalė, bet nusivalė.
O mums buvo lygiai kaip jums. Pirmą dieną pajungė viryklę, nuvarėm į parduotuvę, nusipirkom keptuvę ir, aišku, kepėm bulves biggrin.gif Juokinga dėl sutapimų.
Aš tai net į kokybės inspekciją paskambinau, tipo, ant keptuvės nebuvo ženklų, kad netinka stiklo keraminei viryklei blush2.gif O pardėj pareiškė, kad, tipo, nėra ir ženklų, kad galima. Bet kadangi man šiaip ne taip nusivalė tie dažai, tai nebekovojau aš ten su jais.
Tarp kitko, parduotuvėj, buvo pažadėję pasidomėt pas savo tiekėjus su kuom tuos dažus galima būtų nuvalyt, gal pabandyk pas juos klaust, jei nieks nepasiūlys ko nors čia ir dabar.
Puikiai tave suprantu, aš tai net žliumbiau iš to pasiutimo prie viryklės atsistojus.
Sėkmės.
Atsakyti
vajei kaip tau aciu wub.gif jau visa vakara nervai nelaiko ir zadejau ryt i vartotoju teises skunda rasyt, bet jei nusivalys, tai super, o jei ne tai nusisausiu...
ziurejau pries sviesa kampu, nu nesimato tu ibrezimu, o is virsaus kai ziuriu matosi grynai apskritimai sidabriniai doh.gif jie lyg butu viduj ten doh.gif nesuprantu doh.gif mama jau penkis metus turi tokia ir gramdo su paprastu tuo sveistuku is geleziniu ar kokiu ten siulu ir nieko ir katilus bei keptuves ivairiu ivairiausias deda ir nieko, o mum va taip po pirmo karto doh.gif
na bandysim ryt sveist biggrin.gif
o del keptuves, tai, kad jos visos tokiu dugnu is smulkiu aliuminio ratuku kazkokiu, na dar spyzines buna g.gif o tu naudojai toliau ja g.gif as tai dar pinigu uz keptuve gailiuosi, jei reiks ja kazkam atiduoti verysad.gif ir vel pirkt kita doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamūškė: 02 lapkričio 2005 - 23:06
Tą keptuvę jau gali pamiršt, nes vėl uždėjus ant viryklės, tokius pat peizažus ant viryklės turėsi. Teks kitą pirkt, tik atidžiai žiūrėk kas parašyta ant etiketės.
Aš kai skambinaus į vartotojų teisių apsaugą, tai jie klausė iškart kas ant etiketės nurodyta, tai aš jiems ir pasakiau, kad nieko dėl stiklo keramikos. Tada jie patys susiskambino su parduotuve kur aš pirkau ir man perskambinę davė tiesioginį telefoną, asmens atsakingo už panašius bajerius.
Pasakė, kad jei nesusitarsim, tai skambint jiems vėl ir tada jau žiūrės.
Sėkmės valant. Nes iš mano patirties susidarė įspūdis, kad ten su jais nelengva būtų kovot. Gali pasiekt gal, kad keptuvę grąžinsi ar pakeisi, bet man asmeniškai, tuo metu buvo dzin keptuvė, dėl viryklės širdis raudojo.
Parašyk kaip seksis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 03 lapkričio 2005 - 10:06
o tai is kur irkokia dabar pirkt?
Atsakyti
Ant įpakavimo yra ženkliukai, ieškok, kad būtų tinkama būtent stiklo keramikinei viryklei.
Ar nusivalė?
Atsakyti