Sveiki kam reikia gero ir pigaus meistro tai skambinkite siuo numeriu 8-612-69974 Sigitas. Jis tikrai geras meistras tik kalba per daug

QUOTE(lincux @ 2005 08 02, 23:07)
Nejaugi man nieks nenori padeti?
Gal turit ka parekomenduoti,sedziu kaip bobule prie susiskilusios geldos

O kas atsitiko mašinai? Ar bandei kreiptis į garantinį servisą? Na garantinis tai aišku bus praėjęs, bet rimtas servisas apsiima mašinas remontuoti ir po jo
QUOTE(Pieva1 @ 2005 08 04, 14:16)
O kas atsitiko mašinai? Ar bandei kreiptis į garantinį servisą? Na garantinis tai aišku bus praėjęs, bet rimtas servisas apsiima mašinas remontuoti ir po jo
Aciu uz rupesti.Ji pas mane paklaiko,sudejau skalinius 40't. skalbti,tai sugalvojo virinti

QUOTE(lincux @ 2005 08 05, 00:04)
Aciu uz rupesti.Ji pas mane paklaiko,sudejau skalinius 40't. skalbti,tai sugalvojo virinti
.Pabandziau virinti,tai ta is viso apie vandens sildyma pamirso.Sedziu ir galvoju,vandens karsto nera-profilaktika
,skalbykle pakvaiso
,kaip toliau gyvensiu?Rytoj busiu "Marytele" skalbejele,sildysiu vandeni,pilsiu i bliuda,skambinsiu i servisa,tikiuosi pataisys,labai jau nesinori neplanuotu islaidu
.

Jei nenaudojai nukalkinimo priemonių, galėjo kaitinimo tenas nusprogti.. Jei bus toks gedimas - tada nieko baisaus. Aišku kainuos...
QUOTE(Pieva1 @ 2005 08 05, 10:27)
Jei nenaudojai nukalkinimo priemonių, galėjo kaitinimo tenas nusprogti.. Jei bus toks gedimas - tada nieko baisaus. Aišku kainuos...
Naudojau!Po tokios reklamos per tv kur cia nenaudosi!

ne taip seniai pastebėjau, kad kažkas pasikeitė šaldytuve
mesos produktai pradėjo "gliaumyti" pvz. šaltai rūkytos mėsos gabalėlis pasidengia keistu sluoksniu ( tokiu ga slidžiu) + atrodo, kad druskos liptų lauk
suktinukai gali tik pora dienu pastovėti, nes pradeda gesti
anksčiau to nebuvo o va dabar kas atsitiko nesuprantu
gal koks grybelis? gal temperatūra reguliuoti reikia? PATARKIT
P.S. šaldytuvas nesenas

P.S. šaldytuvas nesenas

QUOTE(Mader @ 2005 10 10, 09:40)
ne taip seniai pastebėjau, kad kažkas pasikeitė šaldytuve
mesos produktai pradėjo "gliaumyti" pvz. šaltai rūkytos mėsos gabalėlis pasidengia keistu sluoksniu ( tokiu ga slidžiu) + atrodo, kad druskos liptų lauk
suktinukai gali tik pora dienu pastovėti, nes pradeda gesti
anksčiau to nebuvo o va dabar kas atsitiko nesuprantu
gal koks grybelis? gal temperatūra reguliuoti reikia? PATARKIT
P.S. šaldytuvas nesenas

P.S. šaldytuvas nesenas

Pas man taip buvo, kai drėgmė kaupėsi viduje - bet tai netaisėm jau nieko - naują nusipirkom . Vat man irgi įdomu kaip čia pareguliuti, nes gal ir to būtų dar nereikėję mest

Siaip ai cia ne saldytuvai pasikeite, o mesos produktai 
Juo daro slapesnius del svorio.
Nusipirkt kaimiska kumpi - nieko panasaus nenutiks.
Nemeskit saldytuvu

Nemeskit saldytuvu

QUOTE(Pavasarinuko leliuko mama- 2006 @ 2005 10 11, 18:27)
Siaip ai cia ne saldytuvai pasikeite, o mesos produktai 
Nemeskit saldytuvu

Nemeskit saldytuvu

Aplamai tai saltai rukytos mesos saldytuve laikyti nepatariama. Ji laikoma saltame sandeliuke (aisku, jei toki turi). O siaip, gal kartais tvarkydamiesi saldytuva pastumet, ir grindys nelygios.Patikrink su gulsciuku ant virsaus padejusi.Nes jei jis kiek kreivai stovi, skystis kitaip cirkuliuoja, ir saldymas trinka.
QUOTE(Amalia @ 2005 10 12, 09:04)
Aplamai tai saltai rukytos mesos saldytuve laikyti nepatariama. Ji laikoma saltame sandeliuke (aisku, jei toki turi). O siaip, gal kartais tvarkydamiesi saldytuva pastumet, ir grindys nelygios.Patikrink su gulsciuku ant virsaus padejusi.Nes jei jis kiek kreivai stovi, skystis kitaip cirkuliuoja, ir saldymas trinka.
labas Amalia