taip taip,tam yra garantija,ojeigu ji pasibaigus,paprasykite kad rekomenduotu meistra kuris taiso garantinius gedimus,ir manau su juo susitarsite,jei bus imanoma gedima pasalins ,jei ne...telieka isigyti kita,sekmes

Manau, gal taisytu meistrai, kurie elektrinius visokius prietaisus taiso. Mano draugei buvo sugedes ir tikrai pataise

QUOTE(soliux @ 2008 01 20, 14:22)
Sudužo stikline lėkštė, kuri dedama į mikrobangę. Gal kas žinote, ku jų galima nusipirkti Klaipėdoje?
Jau išsiaiškinau

Reikalingas skalbimo masinu meistras Vilnuje, gal galetumete rekomenduoti gera?
Sveikos, sugedo ir mano skalbenke, gal patrati galite meistriuka?

Gal kas zinote koks gali buti gedima,kai skalbimo metu po skalbimo masina bega vanduo,apziurejome zarnas isoreje,bet viskas tvarkoje
negalime be skalbimo ne dienos

Sveikos mamos ir tėčiai,
Gal žinot kokį patikimą šadytuvų meistrą? Nes mūsiškis pradėjo nebe šaldyt, o šildyt...
Gal žinot kokį patikimą šadytuvų meistrą? Nes mūsiškis pradėjo nebe šaldyt, o šildyt...
QUOTE(lincux @ 2005 08 05, 00:04)
Aciu uz rupesti.Ji pas mane paklaiko,sudejau skalinius 40't. skalbti,tai sugalvojo virinti
.Pabandziau virinti,tai ta is viso apie vandens sildyma pamirso.Sedziu ir galvoju,vandens karsto nera-profilaktika
,skalbykle pakvaiso
,kaip toliau gyvensiu?Rytoj busiu "Marytele" skalbejele,sildysiu vandeni,pilsiu i bliuda,skambinsiu i servisa,tikiuosi pataisys,labai jau nesinori neplanuotu islaidu
.

Pas man irgi panaši problema...
Ieškau patikimo skalbimo mašinų meistro Vilniuje. Skalbimo mašina pradėjo virinti skalbinius, o skalbiau an 30 laipsnių

Dar ieškau, kas pataisytų sulčiaspaudę, užstrigo ijungimo mechanizmas.
mums nesenai sugedo garu puodas, vezem i garantini, sako gi kaitinimo elementas reikia keisti
rodos ir kalkinom laiku, dar meistriukai pabare kad per mazai tos citrinos rugsties dejom kalkinimui
dabar vel viskas veikia puikiai

dabar vel viskas veikia puikiai

Gal kas susidūrėte su tokia problema ar žinote bent kas galėtų būt: pokši šaldytuvas
Šaldytuvas Liebherr, garantinis dar nesibaigęs, kvietėm meistrą, bet jis pakrapštinėjo, pažiūrinėjo - sako nieko nematau, jokių gedimų...
O tas pokšėjimas būna ne visada, tik kai šaldytuvas įsijungia ar išsijungia, ir "zirzimo" metu kartais. Meistras aišku neturėjo laiko sėdėt ir laukt, kad išgirstų tą garsą, palaikė mus idiotais. O šaldytuvas toliau sėkmingai "šaudo", ir kartais taip stipriai, kad net kambary sėdint krūpteliu
garsas būna vienas, ir toks kaip kažkas kokia lazda į medį duotų. Labai nervina ir aišku nesinori laukt kol suges šaldytuvas, gal kas žinot kas čia galėtų būti, kur ieškot problemos? Veikia šaldytuvas normaliai, tas pokšėjimas irgi būna ne kaskart veikiant šaldytuvui, kartais - silpnesnis, kartais - toks stiprus, kaip vos ne šaudytų kas virtuvėj...