Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *9Namučiai,

QUOTE(irmusiux @ 2010 12 08, 15:02)
Ir aš šią savaitę tokia pat  doh.gif 

friends.gif drauge tu mano 4u.gif
bet kaip nervas imu negaliuuuuuu verysad.gif
einu kavos gerti su riesutais
Atsakyti
QUOTE(Kapish @ 2010 12 08, 16:53)
doh.gif  tai aš jau beveik susportavus šios savaitės normą taip išeina. O JM šitas dalykas irgi galioja? Nejaugi nuo JM programos galėčiau tapti kulturiste?  biggrin.gif  kažkaip nerealiai skamba. Po JM dar visad padarau 8min abs ir tempimo pratimukus

jei 30shred menesi be pertraukos sako, visi lygiai po 10 dienu. bet nezinau jos argumentu, juk raumenims ir reikia ilsetis.
Atsakyti
QUOTE(Kapish @ 2010 12 08, 15:53)
doh.gif  tai aš jau beveik susportavus šios savaitės normą taip išeina. O JM šitas dalykas irgi galioja? Nejaugi nuo JM programos galėčiau tapti kulturiste?  biggrin.gif  kažkaip nerealiai skamba. Po JM dar visad padarau 8min abs ir tempimo pratimukus

JM 30days shred programa sudaryta taip,kad per menesi pasiektumete maximalius rezultatus atsizvelgiant i kuno sandara,po menesio kulturiste tikrai netapsi,tam reikia daug laiko ir pastangu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 12 08, 16:00)
JM 30days shred programa sudaryta taip,kad per menesi pasiektumete maximalius rezultatus atsizvelgiant i kuno sandara,po menesio kulturiste tikrai netapsi,tam reikia daug laiko ir pastangu  smile.gif

drinks_cheers.gif ,papildu daug daug ir brangiu,mityboa grieztos ,ir 5 kartu per savaite itremptu treniruociu,MB uzsiima tai zinau
Atsakyti
Bet jeigu sportuosiu kiekvieną dieną nieko blogo neatsitiks?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapish @ 2010 12 08, 17:47)
Bet jeigu sportuosiu kiekvieną dieną nieko blogo neatsitiks?smile.gif

nezinau ar sutapimas bet be poilsio nieks man nekrito, pailsejau keleta dienu ir vel cm pajudejo, visame turi buti saikas. isivaizduok net sportininkai kelias dienas ilsis, kiek temsi tokiu tempu, greit perdegsi.
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 12 08, 17:05)
nezinau ar sutapimas bet be poilsio nieks man nekrito, pailsejau keleta dienu ir vel cm pajudejo, visame turi buti saikas. isivaizduok net sportininkai kelias dienas ilsis, kiek temsi tokiu tempu, greit perdegsi.

bet aš sportuoju ne pagal labai sunkią programą. JM 1 lygį dar tiktais, paskui 8min abs ir tempimo pratimų padarau irgi ten iš pagrindinio psl 8min. tai čia baika blush2.gif ankščiau daugiau sportuodavau... Galvoju gal kai pradėsiu 2 lygį JM tada reikės ne kiekvieną dieną sportuoti.. g.gif beto pasportavus nesijaučiu labai nusikalus
Atsakyti
as sportuoju 3-4 kartus per savaite,ir manau kad tai pats tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 12 08, 17:12)
as sportuoju 3-4 kartus per savaite,ir manau kad tai pats tas smile.gif

nu visai mergos mane subalamutinot ax.gif ką dabar daryt nežinau
Atsakyti
Sveikutes! ***** grizau namucio, ir pamaciau, akd man turbut iskilo votis ant kojos sad.gif Prisiskaiciau visokiu nete straipsniu, dalyku, tai net bijau sportuoti dabar, ale prakaituoti negalima ir mazinti fizini kruvi reikia, nors tik vakar pradejau! Be to ir skausmas nemazas... sad.gif sad.gif Taip susinervinau, gal ryt bus geriau smile.gif
Atsakyti
O jūs,kas sportuojat ar sportavot JM kokiu dažnumu sportuojat? g.gif
Atsakyti
O jei kasdien tik JM daryciau 10 dienu ta 1 lygi, 10 dienu 2 ir 10d trecia, tai nemanau kad butu per daug, juk ten tik po pusvalanduka smile.gif
Atsakyti