Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *9Namučiai,

As grozio salone flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 12 08, 13:58)
As grozio salone  flirt.gif

faina bigsmile.gif ,man ta sritis irgi arti sirdies wub.gif ,o ka konkreciai jei nepaslaptis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 12 08, 14:58)
As grozio salone  flirt.gif

fainiai thumbup.gif

samanta dirbti namie ir fain, kol augini maziuka
Papildyta:
QUOTE(aurute__ @ 2010 12 08, 14:35)
as pries dukryte kelioniu agenturoj dirbau smile.gif

as norejau sios specialybes, bet gavosi kad pasinesiau i socialini.
Atsakyti
na dabar tai jau tikrai lekam laukan,ikiuka mergytes uogytes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
man iškilo toks klausimas: ar galima kiekvieną dieną sportuot? Ir ar tikrai kuo daugiau tai tuo geriau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 12 08, 14:38)
o man  vel skaudeti pilva pradejo,gailiuosi dabar kad sportavau,atrodo vel is naijo mmm prasidejo verysad.gif  verysad.gif

Ir aš šią savaitę tokia pat doh.gif

QUOTE(Kapish @ 2010 12 08, 15:54)
Sveikos  4u.gif
man iškilo toks klausimas: ar galima kiekvieną dieną sportuot? Ir ar tikrai kuo daugiau tai tuo geriau?  g.gif

Persistengti nereikia, kas per daug nesveika. O dar ir nuo organizmo priklauso, fizinio pasirengimo, krūvių. Kur rašiau apie draugę kur per 3 mėn -7kg, ji kas antrą dieną sportuoja.

O aš dviračio dar nepamyniau doh.gif viskas, supykau, einu įsijungsiu TV ir minsiu kol nukrisiu fitness3.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusiux @ 2010 12 08, 15:02)
Ir aš šią savaitę tokia pat  doh.gif 
Persistengti nereikia, kas per daug nesveika. O dar ir nuo organizmo priklauso, fizinio pasirengimo, krūvių. Kur rašiau apie draugę kur per 3 mėn -7kg, ji kas antrą dieną sportuoja.

O aš dviračio dar nepamyniau  doh.gif  viskas, supykau, einu įsijungsiu TV ir minsiu kol nukrisiu  fitness3.gif

aš kiekvieną dieną sportuoju, bet nelabai ilgai apie 50min g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kapish: 08 gruodžio 2010 - 15:05
as kazkur skaiciau jei nori kiekviena diena sportuoti tai uztenka 15-20min. jei po valanda nori sportuoti reikia 2-3 kartus savaitej.
Atsakyti
skaiciau kazkur kad pradzioj pradedi nuo 3 po to gali iki 5 kartu per savaite, geriausiai 40-50 min. poilsis raumenims tikrai butinas. as palikau savaitgalius poilsiui ir penktadienius tempimui. ir kaitalioju sunkesne, lengvesne programos.
Atsakyti
as ir kaitalioju programas neas taip neatsibosta ir mati kas patinka o kas ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 12 08, 13:59)
faina bigsmile.gif ,man ta sritis irgi arti sirdies wub.gif ,o ka konkreciai jei nepaslaptis?  bigsmile.gif

Pas mus grozio salonas kartu su soliarimu,tai as butent soliariume dirbu vacation4.gif

QUOTE(Kapish @ 2010 12 08, 15:04)
aš kiekvieną dieną sportuoju, bet nelabai ilgai apie 50min  g.gif

Man atrodo,kad 50min sporto tikrai nera mazai ypac jei atliekami sunkesni pratimai,nereiketu persistengti,pamazu didinti kruvi ir tikrai nebutina kiekviena diena pluseti,nuo 3-4 kartu per savaite tikrai pasieksi rezultatus, aisku jie dar ir nuo mitybos priklauso mirksiukas.gif

Į ką reikėtų atkreipti dėmesį renkantis kiek dienų sportuosite?

Pirmiausia, nesvarbu kur sportuosite namuose ar sporto klube nuspręskite, ko jūs siekiate sportuodami. Jei tai yra būdas „prajudinti kaulus“ – sportuokite 1-2 dienas, jei pasijusite geriau, sporte atrasite teigiamų dalykų – padidinti visuomet galėsite. Jeigu norite tobulinti kūno formas – 3 dienų treniruočių programa, pakankamu intensyvumu jų metu, jums bus pats tas. Na o jei nutarėte tapti kultūristu arba po kelių metų varžytis maratone – treniruokitės daugiau nei tris kartus per savaitę. Pasirinkdami treniruočių dažnumą, nepamirškite apskaičiuoti savo laiko – nes, praleistos treniruotės gali nuslopinti jūsų norą sportuoti. O rėžimas ir jo laikymasis sporte labai padeda siekti rezultatų ir neapleisti šios, teisingos veiklos.

As kaip tik ketinu sportuoti 3 kartus per savaite,gal kartais ir 4 gausis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 08 gruodžio 2010 - 15:52
QUOTE(white kitty @ 2010 12 08, 15:36)
Pas mus grozio salonas kartu su soliarimu,tai as butent soliariume dirbu  vacation4.gif
Man atrodo,kad 50min sporto tikrai nera mazai ypac jei atliekami sunkesni pratimai,nereiketu persistengti,pamazu didinti kruvi ir tikrai nebutina kiekviena diena pluseti,nuo 3-4 kartu per savaite tikrai pasieksi rezultatus, aisku jie dar ir nuo mitybos priklauso  mirksiukas.gif

Į ką reikėtų atkreipti dėmesį renkantis kiek dienų sportuosite?

Pirmiausia, nesvarbu kur sportuosite namuose ar sporto klube nuspręskite, ko jūs siekiate sportuodami. Jei tai yra būdas „prajudinti kaulus“ – sportuokite 1-2 dienas, jei pasijusite geriau, sporte atrasite teigiamų dalykų – padidinti visuomet galėsite. Jeigu norite tobulinti kūno formas – 3 dienų treniruočių programa, pakankamu intensyvumu jų metu, jums bus pats tas. Na o jei nutarėte tapti kultūristu arba po kelių metų varžytis maratone – treniruokitės daugiau nei tris kartus per savaitę. Pasirinkdami treniruočių dažnumą, nepamirškite apskaičiuoti savo laiko – nes, praleistos treniruotės gali nuslopinti jūsų norą sportuoti. O rėžimas ir jo laikymasis sporte labai padeda siekti rezultatų ir neapleisti šios, teisingos veiklos.

As kaip tik ketinu sportuoti 3 kartus per savaite,gal kartais ir 4 gausis  rolleyes.gif

doh.gif tai aš jau beveik susportavus šios savaitės normą taip išeina. O JM šitas dalykas irgi galioja? Nejaugi nuo JM programos galėčiau tapti kulturiste? biggrin.gif kažkaip nerealiai skamba. Po JM dar visad padarau 8min abs ir tempimo pratimukus
Atsakyti