As grozio salone

QUOTE(white kitty @ 2010 12 08, 13:58)
faina

QUOTE(white kitty @ 2010 12 08, 14:58)
fainiai

samanta dirbti namie ir fain, kol augini maziuka
Papildyta:
QUOTE(aurute__ @ 2010 12 08, 14:35)
as norejau sios specialybes, bet gavosi kad pasinesiau i socialini.
Sveikos
man iškilo toks klausimas: ar galima kiekvieną dieną sportuot? Ir ar tikrai kuo daugiau tai tuo geriau?

man iškilo toks klausimas: ar galima kiekvieną dieną sportuot? Ir ar tikrai kuo daugiau tai tuo geriau?

QUOTE(samanta* @ 2010 12 08, 14:38)
o man vel skaudeti pilva pradejo,gailiuosi dabar kad sportavau,atrodo vel is naijo mmm prasidejo

Ir aš šią savaitę tokia pat

QUOTE(Kapish @ 2010 12 08, 15:54)
Sveikos

Persistengti nereikia, kas per daug nesveika. O dar ir nuo organizmo priklauso, fizinio pasirengimo, krūvių. Kur rašiau apie draugę kur per 3 mėn -7kg, ji kas antrą dieną sportuoja.
O aš dviračio dar nepamyniau

QUOTE(irmusiux @ 2010 12 08, 15:02)
Ir aš šią savaitę tokia pat
Persistengti nereikia, kas per daug nesveika. O dar ir nuo organizmo priklauso, fizinio pasirengimo, krūvių. Kur rašiau apie draugę kur per 3 mėn -7kg, ji kas antrą dieną sportuoja.
viskas, supykau, einu įsijungsiu TV ir minsiu kol nukrisiu 

aš kiekvieną dieną sportuoju, bet nelabai ilgai apie 50min

as kazkur skaiciau jei nori kiekviena diena sportuoti tai uztenka 15-20min. jei po valanda nori sportuoti reikia 2-3 kartus savaitej.
skaiciau kazkur kad pradzioj pradedi nuo 3 po to gali iki 5 kartu per savaite, geriausiai 40-50 min. poilsis raumenims tikrai butinas. as palikau savaitgalius poilsiui ir penktadienius tempimui. ir kaitalioju sunkesne, lengvesne programos.
as ir kaitalioju programas neas taip neatsibosta ir mati kas patinka o kas ne

QUOTE(samanta* @ 2010 12 08, 13:59)
Pas mus grozio salonas kartu su soliarimu,tai as butent soliariume dirbu

QUOTE(Kapish @ 2010 12 08, 15:04)
Man atrodo,kad 50min sporto tikrai nera mazai ypac jei atliekami sunkesni pratimai,nereiketu persistengti,pamazu didinti kruvi ir tikrai nebutina kiekviena diena pluseti,nuo 3-4 kartu per savaite tikrai pasieksi rezultatus, aisku jie dar ir nuo mitybos priklauso

Į ką reikėtų atkreipti dėmesį renkantis kiek dienų sportuosite?
Pirmiausia, nesvarbu kur sportuosite namuose ar sporto klube nuspręskite, ko jūs siekiate sportuodami. Jei tai yra būdas prajudinti kaulus sportuokite 1-2 dienas, jei pasijusite geriau, sporte atrasite teigiamų dalykų padidinti visuomet galėsite. Jeigu norite tobulinti kūno formas 3 dienų treniruočių programa, pakankamu intensyvumu jų metu, jums bus pats tas. Na o jei nutarėte tapti kultūristu arba po kelių metų varžytis maratone treniruokitės daugiau nei tris kartus per savaitę. Pasirinkdami treniruočių dažnumą, nepamirškite apskaičiuoti savo laiko nes, praleistos treniruotės gali nuslopinti jūsų norą sportuoti. O rėžimas ir jo laikymasis sporte labai padeda siekti rezultatų ir neapleisti šios, teisingos veiklos.
As kaip tik ketinu sportuoti 3 kartus per savaite,gal kartais ir 4 gausis

QUOTE(white kitty @ 2010 12 08, 15:36)
Pas mus grozio salonas kartu su soliarimu,tai as butent soliariume dirbu
Man atrodo,kad 50min sporto tikrai nera mazai ypac jei atliekami sunkesni pratimai,nereiketu persistengti,pamazu didinti kruvi ir tikrai nebutina kiekviena diena pluseti,nuo 3-4 kartu per savaite tikrai pasieksi rezultatus, aisku jie dar ir nuo mitybos priklauso
Pirmiausia, nesvarbu kur sportuosite namuose ar sporto klube nuspręskite, ko jūs siekiate sportuodami. Jei tai yra būdas prajudinti kaulus sportuokite 1-2 dienas, jei pasijusite geriau, sporte atrasite teigiamų dalykų padidinti visuomet galėsite. Jeigu norite tobulinti kūno formas 3 dienų treniruočių programa, pakankamu intensyvumu jų metu, jums bus pats tas. Na o jei nutarėte tapti kultūristu arba po kelių metų varžytis maratone treniruokitės daugiau nei tris kartus per savaitę. Pasirinkdami treniruočių dažnumą, nepamirškite apskaičiuoti savo laiko nes, praleistos treniruotės gali nuslopinti jūsų norą sportuoti. O rėžimas ir jo laikymasis sporte labai padeda siekti rezultatų ir neapleisti šios, teisingos veiklos.