Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *9Namučiai,

QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 12 08, 12:06)
thumbup.gif  kaip smagu, aš penktadienio laukiu ir nestresuoju, nors buvo  didelis pliusas šeštadienį pas mane sad.gif  net 700gr plius, tai ir nesitikiu nežinia kokių rezultatų schmoll.gif  nors valgiau tvarkingai, sportavau, tai gal kokie skysčiai susilaikę buvo ar kas  doh.gif
man tas taebo patinka smile.gif cardio vadinasi, trukmė apie 45min. iš pradžių atrodo lengva ir juokinga, bet jei ten viską padarai teisingai, kaip jis sako, tikrai jaučiasi sportas, net sunku abs vakar buvo daryt po jo tos treniruotės smile.gif  wub.gif

Saulyte, sveriam mes vienodai biggrin.gif  thumbup.gif  cool.gif

tu mane tuoj lenksi mirksiukas.gif nieko as vysiuos console.gif
Atsakyti
as ka tik po trouble zone thumbup.gif ,su tais svareliais 1,5kg ,man ta zone dabr pats tas,suprakaituoju kaip nezinau kas biggrin.gif
einam rengtis,eisim su vaiku i lauka pasivaikscioti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 12 08, 11:54)
tu mane tuoj lenksi mirksiukas.gif nieko as vysiuos console.gif

blush2.gif nelenksiu Saulyt, tavęs, stversiu tave į parankę ir abi lėksim biggrin.gif nepaliksiu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
uzmigo vaikas mano biggrin.gif ,eisim veliau pasivaikscioti ax.gif
Atsakyti
as einu JM 30 pasportuoti, bet ziauriai tingiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusiux @ 2010 12 07, 21:38)
O aš einu liūlios, pastarosiomis dienomis labai traukia miego, išmiegu kartais net 10-11 val. doh.gif  kas čia pasidarė su manim  g.gif

As visada panasiai miegu kai pradejau dirbit nuo 10val thumbup.gif Kaip kokia meskute,bet as is tu zmoniu kuriems neuztenka 8val miego schmoll.gif

QUOTE(samanta* @ 2010 12 08, 12:11)
as ka tik po trouble zone thumbup.gif ,su tais svareliais 1,5kg ,man ta zone dabr pats tas,suprakaituoju kaip nezinau kas biggrin.gif
einam rengtis,eisim su vaiku i lauka pasivaikscioti 4u.gif

As vakar po 10 min treniruotes jau suprakaitavau,o siandien skauda sonus,uzpakaliuka ir rankas,matosi kas daugiau dirbo biggrin.gif Siandien man darbo diena,sportas rytoj ax.gif
Atsakyti
idomu mergytes kas kur dirbat jei nepaslaptis. as pries vaikucius dirbau socialine darbuotoja vaiku dienos centre, su rizikos grupes vaikais, savanorius kuravau, koordinavau veikla. siaip savanore dirbau pries darba 5 metus po to idarbino ten pat. o jus?
Papildyta:
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 12 08, 13:30)
blush2.gif  nelenksiu Saulyt, tavęs, stversiu tave į parankę ir abi lėksim biggrin.gif  nepaliksiu smile.gif  4u.gif

friends.gif
Atsakyti
as namie,turim toki versliuka su vyru,servisiuka,tai dokumentus,saskaitas israsineju
Atsakyti
as pries dukryte kelioniu agenturoj dirbau smile.gif
Atsakyti
o man vel skaudeti pilva pradejo,gailiuosi dabar kad sportavau,atrodo vel is naijo mmm prasidejo verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
verysad.gif niu niu niu, neklausai tu padruškių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 12 08, 13:40)
verysad.gif  niu niu niu, neklausai tu padruškių biggrin.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif ,gal praeis,prigeriau vit c
Atsakyti