Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *9Namučiai,

QUOTE(Daile @ 2010 12 07, 22:21)
Sveikos merginos,

drinks_cheers.gif

Labas rytas 4u.gif

sveika prisijungus thumbup.gif sportuosim kartu.

o as siandien kazkokia pridusus, kazko svaigalioju, nu pravirskins pusryciukus ir sportuot B

gal yra jau pretendenciu i albumo prisijungimo duomenis? ar dar ankstoka, ka manot rolleyes.gif

farida tavo figuryte 100 proc. pataisoma, darbelis viska istaisys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 08 gruodžio 2010 - 08:45
Labas rytas
Smagumynas, akd daugėja mūsų, lietuvaitės ir taip gražios, o kai stengiasi, tai aplamai gėris tongue.gif

Saulyte, kaip malonu dūšiai, kai pastebi to nežinantys žmonės, nes kai žino, jog kažką darai, tai gali iš mandagumo pasakyt komplimentą, o va svetimi, kuire nežino, nemeluos juk bigsmile.gif Reiškiasi pas tave kaip sviestu aptepta einasi viskas smile.gif

Sergančioms sveikatytės...
Naujokėms drąsos, pasitikėjimo savimi ir kantrybės smile.gif

O aš ,,, aš sportuoju, vakar kažkaip trumpa diena man buvo, tai sportavau labai vėlai tongue.gif MB sakė eik miegot, o ne sportuot, nes vaikai jau suguldyti buvo, bet sakau neužmigsiu biggrin.gif padariau taebo thumbup.gif patinka man to juoduko treniruotė, antrąą kart dariau,,, ir dar visad padarau abs 8min. geras jausmas tada apima, kai po tos ilgos treniruotės jaučiuos lengvai "nusikalus", padarius abs - toks jausmas, akd galiu dar kart pakartot smile.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Papildyta:
laukiu kol pusryciai susivirskins ir eisiu sportuoti,trouble zone siandien sportuosiu vel smile.gif
Atsakyti
as jau po sporto, shred3 ir pilvas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 12 08, 10:29)
as jau po sporto, shred3 ir pilvas biggrin.gif

saunuole mergyt thumbup.gif
as dar vis laukiu 11 val biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif bereikalo vakar stresavau, nes svoris sy ryt buvo dar mazesnis negu tikejausi smile.gif o va vakar kazkur uzsiskaiciau kad norint numesti svori ir kad matytusi raumenukai pirma reikia sumazinti riebalu kieki, t.y.tie pasokinejimai lb tinka, o tik paskui stiprinti raumenis.
Atsakyti
QUOTE(aurute__ @ 2010 12 08, 10:32)
Labas rytas smile.gif bereikalo vakar stresavau, nes svoris sy ryt buvo dar mazesnis negu tikejausi smile.gif o va vakar kazkur uzsiskaiciau kad norint numesti svori ir kad matytusi raumenukai pirma reikia sumazinti riebalu kieki, t.y.tie pasokinejimai lb tinka, o tik paskui stiprinti raumenis.

as ir ta zinau drinks_cheers.gif ,todel letas dviracio mynimas ar begiojimas ilgu distanciju bet letai yra daug geresnis svorio metimas ,nei svareliu kilnojimas,ir dar cardio treiruotes svoriukui padeda smile.gif
Atsakyti
bet kaip reikia viska suspeti pasportuoti, atrodo norisi visko smile.gif o tas vyrukas teo, ar kaip ten jis, kiek ziurejau tai ten jis kardio treniruotes veda g.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute__ @ 2010 12 08, 10:45)
bet kaip reikia viska suspeti pasportuoti, atrodo norisi visko smile.gif o tas vyrukas teo, ar kaip ten jis, kiek ziurejau tai ten jis kardio treniruotes veda g.gif

ten maisyta pas ji su abs ,cardio,bet daugiau pas ji cardio nei pas JM,nes pas JM dar svareliai itraukti o,pas billy nera svareliu ,tik cardio su abs
Atsakyti
QUOTE(aurute__ @ 2010 12 08, 10:32)

thumbup.gif kaip smagu, aš penktadienio laukiu ir nestresuoju, nors buvo didelis pliusas šeštadienį pas mane sad.gif net 700gr plius, tai ir nesitikiu nežinia kokių rezultatų schmoll.gif nors valgiau tvarkingai, sportavau, tai gal kokie skysčiai susilaikę buvo ar kas doh.gif

QUOTE(aurute__ @ 2010 12 08, 10:45)

man tas taebo patinka smile.gif cardio vadinasi, trukmė apie 45min. iš pradžių atrodo lengva ir juokinga, bet jei ten viską padarai teisingai, kaip jis sako, tikrai jaučiasi sportas, net sunku abs vakar buvo daryt po jo tos treniruotės smile.gif wub.gif

Saulyte, sveriam mes vienodai biggrin.gif thumbup.gif cool.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Miegoti nuėjau 10 bet užmigau tik po 1 doh.gif obuoliukų prisivaišinusi mažoji naktį verkė, pilvuką skaudėjo blink.gif

Kaip aš tingiu, labiau norėčiau vacation1.gif bet einu kol nepersigalvojau paminti dviratį, ir taip šią savaitę tik kas antrą diena teišeina paprakaituoti unsure.gif
Atsakyti
o man jauciu neiseis sindien diena pasportuoti tik velai vakare nes turi ateiti po pietu o nzn kada ten remontininkai, tai reikes laukti.
Atsakyti