Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *9Namučiai,

QUOTE(Kristalle @ 2010 12 07, 20:04)
Sveikutės 4u.gif

Ateinu pasiguost  unsure.gif Ne per seniausiai grįžau iš klinikų, tai su keliu viskas kaip ir tvarkoj (čia kalbu dėl to, kad operacijos nereiks, ko labai bijojau), skauda nes gali būt uždegimas ir dėl greit priaugto svorio krūvį didelį patiria, tai šokinėt, straksėt neleido, galiu daryt pratimus, kurie neapkrauna kojų ir baseinas tinka, šiai dienai galiu tik tiek sau leist  unsure.gif  tai nežinau ar tiksiu būt jūsų būryje  unsure.gif  nes dabar visokie šildymai bus, tai manau tik pilvo presui pratimukus darysiu ir masažuosiuos, pagal galimybes gal į baseiną nulėksiu  smile.gif

Nepasisekė, bet į baseina tai tikrai eik. thumbup.gif žiauriai mėgstu plaukiot,bet man nelieka tam laiko. Nors tikrai geriau plaukiočiau negu sportuočiau pagal tuos visus JM rolleyes.gif

Sveikatos wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusiux @ 2010 12 07, 20:30)
Tau vien nuo praktikos minusas bus  biggrin.gif  juk judėsi daugiau nei įprasta  4u.gif 

Kur ten banke prijudesi daug? Sedziu, popieriukus delioju, i papkes surisineju ir tiek. Kelis kart per diena prasieinu per banka ir fsio lotuliukas.gif namie tikrai daugiau judejau, nes bent manksta darydavau normaliai, o dabar negalesiu tokios prabangos sau leisti. Gal iseis 1-2dienas tik pasportuot, na ir plius savaitgaliai. Tikiuosi per savaite po 3-4dienas sportuoti. Pries tau gaudavosi 5-6 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute__ @ 2010 12 07, 19:44)
mergaites pabarkit mane, suvalgiau siandien snikers sokolada doh.gif jezau kaip blogai jauciuosi cray.gif

nieko aurute, reikia ir save palepinti lotuliukas.gif

egiptas geeris wub.gif kaip as noreciau, jei ir grysi su pliusu tai nusportuosi gryzus, juk ne pasaulio pabaiga, uztat kokie ispudziai, kaip as noreciau bigsmile.gif

doviem nesigrausk, turesi laiko pasportuosi, tik maista prisiziurek ir busi su minusu biggrin.gif

irmusiuk sveika sugryzus 4u.gif

kristale sveik mirksiukas.gif gal kartais gali tempimus padaryt, ir bus manstele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 07 gruodžio 2010 - 20:19
QUOTE(wingi @ 2010 12 07, 16:44)
Pamaciau sia tema ir nusprendziau prisijungti
Sveika prisijungusi drinks_cheers.gif

QUOTE(wingi @ 2010 12 07, 16:54)
O ka manot apie begiojima ziema?
Aš pati nedrįsčiau, man per šalta, bet pas mane mieste yra tikrai daug bėgiojančių, net ir žiemos metu, kas mane labai stebina kiekvieną kartą pamačius smile.gif
Atsakyti
o as vandeny geriu kaip ir priklauso, net daugiau negu 2 litrus. is pradziu ir man nepatiko bet jau db dienos dalimis smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Tyliai Jus pasiskaitinėdama atsisiunciau ir as 30d programa, pirma, galvojau pabandysiu,jei pavyks, prisistatysiu.

taigi, prisistatau su visais savo + kilogramais, kuriu noriu protingai nusikratyti.
siandien po pirmos treniruotes kojas skauda thumbup.gif

viena problema, kad del savo venu negaliu sokineti, bet radau alternatyvą - savo užmestą rūbų džiovykle pavirtusį elipsiuką. jis kaip tik man kardio treniruotėm.

taigi, kaip ir prisistaciau, tikiuosi istverti menesiuką (nors sausio pradzioje, nusimato 7 dienų atostogos) taip pat tikiuosi, kad priimsite i savo sportuojančių namuose bei kitas morališkai palaikančiųjų būrį drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(chérie @ 2010 12 07, 21:26)
Sveika prisijungusi drinks_cheers.gif

Aš pati nedrįsčiau, man per šalta, bet pas mane mieste yra tikrai daug bėgiojančių, net ir žiemos metu, kas mane labai stebina kiekvieną kartą pamačius smile.gif

Mano vyriškis vieną žiemą taip pabėgiojo kad vos ne plaučių uždegimą turėjo. Manau tam reikalingas pasiruošimas, negalima sugalvoti ir išbėgti šaltu oru palakstyti, juk bėgant daug greičiau ir giliau kvėpuojama, įkvepiamas oras nespėja sušilti.

QUOTE(Daile @ 2010 12 07, 22:21)
Sveikos merginos,

Tyliai Jus pasiskaitinėdama atsisiunciau ir as 30d programa, pirma, galvojau pabandysiu,jei pavyks, prisistatysiu.

taigi, prisistatau su visais savo + kilogramais, kuriu noriu protingai nusikratyti.

viena problema, kad del savo venu negaliu sokineti, bet radau alternatyvą - savo užmestą rūbų džiovykle pavirtusį elipsiuką. jis kaip tik man kardio treniruotėm.

taigi, kaip ir prisistaciau, tikiuosi istverti menesiuką (nors sausio pradzioje, nusimato 7 dienų atostogos) taip pat tikiuosi, kad priimsite i savo sportuojančių namuose bei kitas morališkai palaikančiųjų būrį  drinks_cheers.gif

Sveika 4u.gif

O aš einu liūlios, pastarosiomis dienomis labai traukia miego, išmiegu kartais net 10-11 val. doh.gif kas čia pasidarė su manim g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daile @ 2010 12 07, 21:21)
Sveikos merginos,

taigi, kaip ir prisistaciau, tikiuosi istverti menesiuką (nors sausio pradzioje, nusimato 7 dienų atostogos) taip pat tikiuosi, kad priimsite i savo sportuojančių namuose bei kitas morališkai palaikančiųjų būrį  drinks_cheers.gif

Sveika, aišku priimsim 4u.gif šaunu,kad nusprendei sportuodama protingai nukratyt nereikiamus kg, o nesigriebei visokių drąstiškų dietų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusiux @ 2010 12 07, 19:03)

parasyk dabar savo gimtadieni mirksiukas.gif
QUOTE(Kapish @ 2010 12 07, 19:12)
žinok man irgi tas pats. Dar dabar ant sąžinės sėdi sausainiai kuriuos vakar valgiau  lotuliukas.gif  snikerse kažkur apie 500kcal, tai jeigu nedaug valgei visą

100g turi 500kcal,o 1 snickers sokoladukas apie 50-60g ,tai tiek net neturi tu kcal tas sokoladukas tongue.gif
Papildyta:
dar naujoke klause apie begiojima ziema,tai as seip begioju tik siltuoju sezonu,pirma todel kad neturiu tokios siltos aprangos sportines begioti ziema,antra as galiu begioti tik 6-7 val ryto ,tai siuo sezonu dar labai tamsu buna,todel man kazkaip nejauku,laukiu pavasario tada vel kisiu nosi laukan biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samanta*: 07 gruodžio 2010 - 21:49
sveikos sportininkės,pagaliau turiu kompą bet nelabai turiu laiko prie jo sedeti g.gif vaikas baisiai neramus,vis laukiu stebūklo,kad jau bus ramesnis.Įkėliau savo nešulius į albumą blush2.gif na nelabai jau kokybiškai save fotkinau bet viskas labai ant greičio kol vaikas miegojo,na o savo lieknos,pagal dabar labai lieknos(malonu prisiminti blush2.gif )tai turiu tik padarytas tai teks kažkur atsaknuoti ir įkelti bet nežinau kada,pradžiai bus ir taip gerai g.gif na po truputį lengvai pasportuoju,kai vaikas leidžia,kai supasi ar panašiai tai padarau atsilenkimus,lanką pasuku dar kelis tempimo pratimukus,taip visą dieną kaip išeina taip ir darau ax.gif na suprantu greitų rezultų su tokiu sportu nesitikiu bet manau lėtai bet kg turėtų nutirpti g.gif Labai aktyvi forumo dalyvė taip pat kol kas nebūsiu bet bent į savaitę pora kartų stengsiuosi užsukti,kad neišbrauktumet iš savo puikaus kolektyvo blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusiux @ 2010 12 07, 20:38)
Mano vyriškis vieną žiemą taip pabėgiojo kad vos ne plaučių uždegimą turėjo

Man ir bėgiot paprastai nereikia, jog ką nors pasigaučiaut, tai jei žiemą išbėgčiau tai išvis būtų doh.gif

Aš šiandien tempimo pratimus dariau, tai tokia atsipalaidavusi jaučiausi. Toks malonus jausmas, net laikysena atrodo pasikeičia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2010 12 07, 20:12)
Kur ten banke prijudesi daug? Sedziu, popieriukus delioju, i papkes surisineju ir tiek. Kelis kart per diena prasieinu per banka ir fsio  lotuliukas.gif 
Na va, tik keleta dieneliu temos nesekiau, ir prazioplinau visas naujienas lotuliukas.gif Sveikinu su darbu banke smile.gif

QUOTE(irmusiux @ 2010 12 07, 21:38)
O aš einu liūlios, pastarosiomis dienomis labai traukia miego, išmiegu kartais net 10-11 val. doh.gif  kas čia pasidarė su manim  g.gif

Jetau, net pavydas sueme... 10 val miego thumbup.gif Kad man taip doh.gif Paskutinem parom jei nors po 5 val pamiegu, ir tai jau gerai. Reikia susitvarkyt darbo-poilsio rezima, bet kad negaunasi doh.gif Ir sportas kencia, kas antra beveik diena tik gaunasi.
Atsakyti