Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *9Namučiai,

QUOTE(saulyte0925 @ 2010 12 21, 09:41)
IRMUSIUK KAS CIA PER PROGRAMA. rolleyes.gif

Joje yra 8 programėlės: 3 aerobikos po 30min. ( skiriasi pagal sunkumą ). Pratimai apatinei kūno daliai+abs 30min. Pratimai viršutinei kūno daliai+abs 30min. Joga 22min. Pilatesas 22min. ir visam kūnui treniruotė 1h. Jos visos sudėliotos 12 savaičių kiekvienai savaitės dienai, išskyrus sekmadienį ( išeiginė ) pvz.: vakar buvo aerobika +apatinė dalis/abs. Šiandien aerobika + viršutinė dalis/abs, rytoj pilatesa+joga. Yra dienų kai galima pačiam pasirinkti ir sportuoti ką nori. Dar yra rodoma kaip atlikti pratimus palengvintu ar sunkesniu variantu. Man labai tinka intensyvumas, neuždūstu, bet suprakaituoju ir pavargstu pakankamai. O samantai ar saulėgrąžai tai būtų tikriausiai per lengva.

Labas 4u.gif

O man reikia baigti sudaryti švenčių valgiaraštį, kad rytoj tetukas supirktų reikiamus produktus. Šiemet noriu daug ką daryti naujai, renku naujus sausainių, pyragų receptus. Tik mišrainės bus kaip visada, bet skanios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chérie @ 2010 12 21, 15:50)
Gali pabandyti, gal patiks smile.gif Mano pati mėgstamiausia kol kas Turbo Fire 45 Class. Tik ten ritmas toks greitas, aš kai pirmus kartus sportuodavau tai nelabai spėdavau, kol susigaudydavau, kas ten kaip biggrin.gif Bet kai įsijauti ir pripranti, tai mane labai vežt pradeda thumbup.gif

o gal mangali atsiusti per skaipa programele? ax.gif
Atsakyti
irmusiux,smagu , kai lanko šventinės nuotaikos smile.gif kolkas aš dar nepajutau... tik tas šurmulys aplink erzina...
Atsakyti
QUOTE(irmusiux @ 2010 12 21, 16:08)
Joje yra 8 programėlės: 3 aerobikos po 30min. ( skiriasi pagal sunkumą ). Pratimai apatinei kūno daliai+abs 30min. Pratimai viršutinei kūno daliai+abs 30min.  Joga 22min. Pilatesas 22min. ir visam kūnui treniruotė 1h.  Jos visos sudėliotos 12 savaičių kiekvienai savaitės dienai, išskyrus sekmadienį ( išeiginė ) pvz.: vakar buvo aerobika +apatinė dalis/abs. Šiandien aerobika + viršutinė dalis/abs, rytoj pilatesa+joga. Yra dienų kai galima pačiam pasirinkti ir sportuoti ką nori. Dar yra rodoma kaip atlikti pratimus palengvintu ar sunkesniu variantu. Man labai tinka intensyvumas, neuždūstu, bet suprakaituoju ir pavargstu pakankamai. O samantai ar saulėgrąžai tai būtų tikriausiai per lengva.

Labas  4u.gif

O man reikia baigti sudaryti švenčių valgiaraštį, kad rytoj tetukas supirktų reikiamus produktus. Šiemet noriu daug ką daryti naujai, renku naujus sausainių, pyragų receptus. Tik mišrainės bus kaip visada, bet skanios  smile.gif

Lb ydomi programa bet man jauciu neiseitu taip sportuoti, nes mano mazike atsibunda tai kol apraminu as ja praeina laiko.
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 12 21, 17:48)
irmusiux,smagu , kai lanko šventinės nuotaikos smile.gif kolkas aš dar nepajutau... tik tas šurmulys aplink erzina...

koks avataras thumbup.gif nedaug iki tokios liko lotuliukas.gif
Atsakyti
saulegraza geras avataras thumbup.gif
Papildyta:
merginos gal pacios tema susikursit ar man dabar sukurti,nes rytoj tai as laiko neturesiu?o gal kuri kita galit sukurti? 4u.gif
Atsakyti
GALIU IR AS VISVIEN KABU CIA ISTISAI,VIS SKAITAU smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kritike7 @ 2010 12 21, 18:53)
GALIU IR AS VISVIEN KABU CIA ISTISAI,VIS SKAITAU smile.gif

buk gerute sukurk,nes as tai laiko neturiu visai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 12 21, 17:10)
koks avataras thumbup.gif nedaug iki tokios liko lotuliukas.gif

blush2.gif
Atsakyti
oi,gavos dideles raides blush2.gif ax.gif .as vis narsau jieskau ideju sventiniam staluj,kuciu vaziuosim pas vyro tevus, o naujuosius namie manau sutiksim,siaip kompanijos ir nereik,kai taip senai nesimatem tai issiilge viens kito,be to tikriausiai po 2 savaiciu tures vel isvaziuot verysad.gif tai reik isnaudot kartu praleista laika maximalei biggrin.gif

Idomu kaip ten KAPISH sekas atostogaut bigsmile.gif g.gif
siandien sau lauke pasidariau gera treniruote visam kunuj,paemiau kastuva ir 30 min be pertraukos padirbejau,sniegas tai toks sunkus tai ir presa jauciau kai pakelt reikejo lotuliukas.gif ir kardio treniruote nebloga tikrai gerai paprakaitavau thumbup.gif rytoj irgi bandysiu padirbet taip thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Del maisto gaminimo,tai per Kaledas ir kucias man lafa bus biggrin.gif ,nes pas anyta vaziuosim,tai man neteks nieko gaminti,o per Naujus tai ten visos moteriskaites gaminsim ,tai ant 20 zmoniu sesios turesim prigaminti maisto visam savaitgaliui doh.gif ,darbelio bus unsure.gif
Atsakyti
o as tai ir nieko nedarysu tik kepsiu kalediniuys sausainius, nes mano mama viska padarys ir dar pas vyro sese leksim tai ojojo kiek vaisu bus smile.gif
Atsakyti