Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *9Namučiai,

white kitty iskilo toks vaizdas,kaip tu su eglute rankose per pusnis brendi is kokio misko per laukus biggrin.gif sujuokinai thumbup.gif ,o pas mus nesninga ,ramu kolkas g.gif ,nu bet ir salta sakyciau,nenoriu visai nosies is namu kisti,bet teks,nes nupusiu ir namie sededama biggrin.gif tokiu oru tampa mano geriausi draugai prekybos centrai,na mano piniginei tai nelabai patinka,bet ko nepadarysi zmogus kad nuotaika pakiltu brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 12 18, 12:45)
white kitty iskilo toks vaizdas,kaip tu su eglute rankose per pusnis brendi is kokio misko per laukus biggrin.gif  sujuokinai thumbup.gif ,o pas mus nesninga ,ramu kolkas g.gif ,nu bet ir salta sakyciau,nenoriu visai nosies is namu kisti,bet teks,nes nupusiu ir namie sededama biggrin.gif  tokiu oru tampa mano geriausi draugai prekybos centrai,na mano piniginei tai nelabai patinka,bet ko nepadarysi zmogus kad nuotaika pakiltu brunette.gif

Jau grizau is misko biggrin.gif Labai grazia maza eglute parsinesiau rolleyes.gif Tikrai kad ziema geriausios drauges parduotuves drinks_cheers.gif biggrin.gif Bet dabar visur zmoniu pilna,nemegstu to surmulio.
Atsakyti
o man patinka zmones ir jei ju daug tai man dar fainiau,na tu tai dirbi darba tarp zmoniu,tai tave suprantu kad pavargsti nuo ju,o as tai kai namie sedziu su vaiku,tai zinai biggrin.gif
vakar man po metabolism neskauda koju,o galvojau skaudes uo tu sokinejimu biggrin.gif ,bet sianakt sirdy dure stipriai unsure.gif ,sakau gal man cardio netinka g.gif ,nes sirdis labai pradeda plakti atrodo tuoj issoks kai cardio didesni kruvi gaunu g.gif ,siandien imsiu trouble zone,man ji labiausiai is visu patinka wub.gif
Atsakyti
Suprantu tave,tikrai bunant visa laika tarp zmoniu norisi nuo ju begti ir atvirksciai biggrin.gif Man tai cardio nepatinka,sirdis irgi ima dauzytis,truksta oro,as dar kai mokykloje mokiausi turejau paruosiamaja grupe t.y lengvesni kruvi gaudavau begiojant,nes turiu tokia maza igimta sirdies yda ar kaip cia pasakius g.gif Ir tau jeigu duria sumazink tempus,einu ir as zones daryti pagaliau happy.gif
Atsakyti
tai einam tada kartu,as ir jau ruosiuosi drinks_cheers.gif
doviem,norejau paklausti,o tu cia tik del mokslu taip nervinies ar dar kokios bedeles tave aplanke? unsure.gif
Atsakyti
Panos nebegaliu prisiversti eiti sportuoti sad.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(samanta* @ 2010 12 18, 14:45)
tai einam tada kartu,as ir jau ruosiuosi drinks_cheers.gif
doviem,norejau paklausti,o tu cia tik del mokslu  taip nervinies ar dar kokios bedeles tave aplanke? unsure.gif

Na del mokslu nervinuosi bet ne siandien. Siandien i sala noriu del to kad ziauriai susiedem su MB. Ir as kai tokia emociali pasakiau kad skiriames. Jis aisku to neleidzia daryti, daug atsiprasineja ir daug pazadu dalina bet as nebezinau. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2010 12 18, 13:51)
Panos nebegaliu prisiversti eiti sportuoti sad.gif verysad.gif

Cia niekam negalima nieko mesti nes teks moket bauda,o bauda bus ir vel nepasitenkinimas savimi,negalejimas paziuret i save veidrodyje,kaltes jausmas ir pan
cia White kitty zodziai wub.gif ,visos juos isireminam ir isisaugom savo galveleje
Papildyta:
QUOTE(doviem @ 2010 12 18, 13:53)
Na del mokslu nervinuosi bet ne siandien. Siandien i sala noriu del to kad ziauriai susiedem su MB. Ir as kai tokia emociali pasakiau kad skiriames. Jis aisku to neleidzia daryti, daug atsiprasineja ir daug pazadu dalina bet as nebezinau.  verysad.gif

suprantu tave,as ir taip jauciuosi kai su SB susipykstu,tada nieko nesinori ir seip gyvenimas juodas juodas pasidaro,bet kai susitaikom ir vel gerai viskas,ir jus susitaikysit ,nesinervuok tik,eik pasportuoti nuotaika pageres ,pamatysi mirksiukas.gif .Laikykis console.gif
as ir jau einu,junkis ir tu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samanta*: 18 gruodžio 2010 - 13:57
QUOTE(samanta* @ 2010 12 18, 14:56)
suprantu tave,as ir taip jauciuosi kai su SB susipykstu,tada nieko nesinori ir seip gyvenimas juodas juodas pasidaro,bet kai susitaikom ir vel gerai viskas,ir jus susitaikysit ,nesinervuok tik,eik pasportuoti nuotaika pageres ,pamatysi mirksiukas.gif .Laikykis console.gif

kad matai as dabar netryvoju savam kailyje ir noriu susimatyti su juo ir pakalbeti. Na ir siiap pabuti kartu, bet esu per daug isdidi, kad parodyciau, jog nebepykstu as ir pirma pasiulyciau susitikti. Jauciu taip ir prasedesiu visa savaitgali namuose. Nekenciu savo tokiu kvailu emociniu issisokimu gun_bandana.gif
Atsakyti
Doviem tokios situacijos pas visus buna,praeis pyktis ir isdidumas,paskui vel bus gera kartu mirksiukas.gif

As jau pasportavau,dariau pakoreguota programa,t.y praleidau visus pratimus kur apkraunamos priekines slaunu puses"kacialinau" rankas tiesiog stovint be jokiu pritupimu,tik kur ejo pratimukai uzpakaliu tuos jau dariau,galvojau bus lengviau jei "nekacialinsiu" koju,bet kur ten,prakaitas vis tiek varvejo,nes toje vietoje kur atsigulus sonus reikejo kilnoti o paskui kojas,tai as koju nekilnojau o toliau dariau sonams tai ojoj karsta.gif bet dabar zymai geriau jauciuosi,nes praleidau visa kruvi slaunims o susikoncentravau ties tuo kuo man reikia,rankomis pilvuku ir uzpakaliuku,dabar visada taip darysiu bigsmile.gif

Dar planuoju veliau vakare pries miega gerai prasitampyti,o dabar sedu prie mokslu wacko.gif
Atsakyti
as ir jau po sporto thumbup.gif ,dar isimaudziau ,kremais visokiais isitepliojau,einu naguciu lakuotis biggrin.gif ir leksim su draugais susitikti bigsmile.gif
Atsakyti
o as siandien pietum daug visko privalgiau, bandziau sportuot nieks nesieina schmoll.gif padariau pilvui 8 min ir ta emiau ir ta nepaslenku, ir palikau taip kaip yra smile.gif
Atsakyti
saulyte gal nespejo susivirskinti maistukas dar Tau,as pastebiu jei sociau pavalgau ir uz valandos kokios sportuoju ,man daug sunkiau buna
Atsakyti