Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *9Namučiai,

QUOTE(aurute__ @ 2010 12 07, 19:03)
man tokia paranoja, atrodo, kad kiekvienas kasnis tik ir eina y kuna.

žinok man irgi tas pats. Dar dabar ant sąžinės sėdi sausainiai kuriuos vakar valgiau lotuliukas.gif snikerse kažkur apie 500kcal, tai jeigu nedaug valgei visą dieną ir neviršijai 1400kcal ribos tai tikrai nieko tokio mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(irmusiux @ 2010 12 07, 19:03)
Labukas  4u.gif

Namučiai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Vos dienelę neįlindau, o jau namučiai nauji, nebespėjau gimtadienio priduoti  doh.gif
Buvom ir mes lauke, į svečius nuvažiavom, saldainiukų prisivaišinau, ir nė kiek dėl to nesijaudinu  irnesakyk.gif tongue.gif  reikia save ir pamylėti  wub.gif  Šiandien nesportuosiu,nes mmm vėl prasidėjo nors krūvį labai ribojau, tik dviratį temyniau  g.gif  šią savaitę mano rezultatas bus nulinis  blush2.gif

wingi - sveika prisijungus  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(white kitty @ 2010 12 07, 19:10)
As labai megstu Snikersus,aisku nepiktnaudziauju  rolleyes.gif Siandien prigeriau tiek zoleliu arbatos,tuoj sprogsiu,meginu kompensuoti vandens trukuma,ziemos metu man taip nelenda grynas vanduo,ypac saltas,norisi tik karstos arbatos  unsure.gif

o man nei vanduo nei arbatos nelenda, tai ir sėdžiu kiauras dienas beveik nieko negerdama biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, stai ir as smile.gif vakar pas jus nebuva, nes grizus po praktikos ir po paskaitu nebepavilkau saves. Siandien kad jau anksciau grizau tai leksiu sportuoti jau 2 diena JM3level. Pas mane dabar iki kaledu turbut net ir pliusas gali atsirasti, nes maziau sportuosiu, nebebus laiko kai pradejau ta praktika atlikineti. Tikiuosi labai nepyksit blush2.gif begu sportuoti fitness3.gif
Atsakyti
Tau vien nuo praktikos minusas bus biggrin.gif juk judėsi daugiau nei įprasta 4u.gif
Aš kažkaip nusiraminau, ir nebelaukiu greitų rezultatų, žinau kad padarysiu dėl savęs tiek kiek galiu, o tas svoris greičiau ar lėčiau bet nukris cool.gif mano draugė 3 mėnesiai lanko aerobiką jau - 7 kg. per pirmą mėn numetė tik 1,2kg, o dabar gražu pažiūrėti wub.gif o su ja kartu sportuojanti draugė nenumetė nė vieno kg. štai kokie skirtingi organizmai, skirtingai reaguoja į sportą doh.gif galbūt aš iš tų kur svoris kristi pradeda tik po kelių mėn. g.gif svarbu atsipalaiduoti ir nesijaudinti dėl kg ar gr, viskam savas laikas, svarbu tęsti mankštas, nepersivalgyti ir nestresuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusiux @ 2010 12 07, 19:30)
Tau vien nuo praktikos minusas bus  biggrin.gif  juk judėsi daugiau nei įprasta  4u.gif 
Aš kažkaip nusiraminau, ir nebelaukiu greitų rezultatų, žinau kad padarysiu dėl savęs tiek kiek galiu, o tas svoris greičiau ar lėčiau bet nukris  cool.gif  mano draugė 3 mėnesiai lanko aerobiką jau - 7 kg. per pirmą mėn numetė tik 1,2kg, o dabar gražu pažiūrėti  wub.gif o su ja kartu sportuojanti draugė nenumetė nė vieno kg. štai kokie skirtingi organizmai, skirtingai reaguoja į sportą doh.gif  galbūt aš iš tų kur svoris kristi pradeda tik po kelių mėn.  g.gif  svarbu atsipalaiduoti ir nesijaudinti dėl kg ar gr, viskam savas laikas, svarbu tęsti mankštas, nepersivalgyti ir nestresuoti  4u.gif

labai įkvepianti kalba 4u.gif aš tai dabar sportuoju, bet kitą ketvirtadienį iškrendu į Egiptą kur nemanau,kad pavyks labai pasportuot ar pažiūrėt ką valgai doh.gif tai grįžus po naujų metų teks vėl viską per naują pradėt.. Na bet mano tiklas yra sulieknėt iki vasaros. Tikiuos man tai pavyks thumbup.gif
Atsakyti
na va pamiegojom ,pasportavom , viskas kaip priklauso smile.gif
dabar verdu sriuba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapish @ 2010 12 07, 20:33)
labai įkvepianti kalba  4u.gif  aš tai dabar sportuoju, bet kitą ketvirtadienį iškrendu į Egiptą kur nemanau,kad pavyks labai pasportuot ar pažiūrėt ką valgai  doh.gif  tai grįžus po naujų metų teks vėl viską per naują pradėt.. Na bet mano tiklas yra sulieknėt iki vasaros. Tikiuos man tai pavyks  thumbup.gif

Atostogos thumbup.gif saulutė, relaxas, prižiūrėti reikia ne tik kūną bet ir sielą, smagu kad turi tokią galimybę pasidžiaugti ir pasimėgauti kelione. Lauksim tavęs grįžtant su nauja energija grąžinti save 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusiux @ 2010 12 07, 19:38)
Atostogos  thumbup.gif  saulutė, relaxas, prižiūrėti reikia ne tik kūną bet ir sielą, smagu kad turi tokią galimybę pasidžiaugti ir pasimėgauti kelione. Lauksim tavęs grįžtant su nauja energija grąžinti save  4u.gif

ir su naujais kilogramais.. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapish @ 2010 12 07, 20:39)
ir su naujais kilogramais.. biggrin.gif  4u.gif

Manau prisisportuosi besigrožėdama Egiptu, juk nesėdėsi vienoje vietoje, o ir maistas kažin ar ten toks kaloringas kaip pas mus g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusiux @ 2010 12 07, 19:49)
Manau prisisportuosi besigrožėdama Egiptu, juk nesėdėsi vienoje vietoje, o ir maistas kažin ar ten toks kaloringas kaip pas mus  g.gif

nu ir man atrodo,kad eisim ten visur su eskursijom tai gal nieko dar g.gif maistą tai rimtai stengsiuos žiūrėt, būtų faina jeigu be + grįžčiau tongue.gif
nors Kūčios,Kalėdos ir žinoma Nauji metai visoms bus paslydimo metas, o per tas dienas tikriausiai daugiausiai ir valgysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute__ @ 2010 12 07, 19:03)
man tokia paranoja, atrodo, kad kiekvienas kasnis tik ir eina y kuna.

nestresuok taip.
as valgau kaip valgius ,daugiau paspuortuosiu ir tiek,negaliu atsisakyt malonumo pavalgyt,nematau jokio nusikaltimo suvalgyt koki sokoladuka,tik vat blogai kad skisciu mazai vartoju,nmegeja as gert nei arbatu nei dar ko.
Atsakyti
QUOTE(kritike7 @ 2010 12 07, 19:53)
nestresuok taip.
as valgau kaip valgius ,daugiau paspuortuosiu ir tiek,negaliu atsisakyt malonumo pavalgyt,nematau jokio nusikaltimo suvalgyt koki sokoladuka,tik vat blogai kad skisciu mazai vartoju,nmegeja as gert nei arbatu nei dar ko.

aš irgi, turbūt galėčiau iš viso negerti biggrin.gif niekad netroškina manęs net ir pasportavus.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Ateinu pasiguost unsure.gif Ne per seniausiai grįžau iš klinikų, tai su keliu viskas kaip ir tvarkoj (čia kalbu dėl to, kad operacijos nereiks, ko labai bijojau), skauda nes gali būt uždegimas ir dėl greit priaugto svorio krūvį didelį patiria, tai šokinėt, straksėt neleido, galiu daryt pratimus, kurie neapkrauna kojų ir baseinas tinka, šiai dienai galiu tik tiek sau leist unsure.gif tai nežinau ar tiksiu būt jūsų būryje unsure.gif nes dabar visokie šildymai bus, tai manau tik pilvo presui pratimukus darysiu ir masažuosiuos, pagal galimybes gal į baseiną nulėksiu smile.gif
Atsakyti