Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *9Namučiai,

QUOTE(burbery ♥ @ 2010 12 17, 11:46)
drinks_cheers.gif
Na skaitau ir ziuriu ,kad mums panasiai su tom kojom bus  biggrin.gif  Man truputi daugiau apkrauni kojas ir jau ziurek stambios ,raumenys issipucia  doh.gif

Reikes tada kojas modeliouti tempimo pratimais,jie neispucia raumenu,o dailina linijas rolleyes.gif

As kadangi palyginus neilgai sportuoju,vis ieskau tinkamu sau programu,o kai ju begale tai taip sunku issirinkti doh.gif viska reikia bandyti,na vienareiksmiskai atkrenta aerobika ir ivairus intensyvus sokinejimai,tai jau ratas programu susiaurejes biggrin.gif Kolkas atrinkau tik viena programa kuria tikrai reguliariai darysiu,tai 50min tempimo pratimu rusu kalba (kuria siunciau keliom merginom) cia toms dienoms kai nesinori aktyvumo, o kitu dar ieskau. Kolkas sportuoju No more trouble zones,bet neilgai ties ja apsistosiu,nes ten labai kojos apkraunamos ir man tas netinka,tai darysiu likusius pratimus kol nenusibos.

Reikia dabar atrinkti programeles presui,rankoms ir uzpakaliukui. Presui parsisiunciau Jillian Michaels Six weeks 6 pack,ji susideda is dvieju daliu po 30min presui,irgi yra dvi merginos,viena daro lengviau kita sunkiau,truputi perziurejau, tai zinokit galingai ten blink.gif pirma dali paziurejus pajauciau kad sunku bus,o ka jau kalbet apie antra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 12 17, 13:02)
o koks ugis tavo burbery ♥?

176cm mirksiukas.gif

QUOTE(white kitty @ 2010 12 17, 13:14)
Reikes tada kojas modeliouti tempimo pratimais,jie neispucia raumenu,o dailina linijas  rolleyes.gif

As kadangi palyginus neilgai sportuoju,vis ieskau tinkamu sau programu,o kai ju begale tai taip sunku issirinkti  doh.gif viska reikia bandyti,na vienareiksmiskai atkrenta aerobika ir ivairus intensyvus sokinejimai,tai jau ratas programu susiaurejes  biggrin.gif Kolkas atrinkau tik viena programa kuria tikrai reguliariai darysiu,tai 50min tempimo pratimu rusu kalba (kuria siunciau keliom merginom) cia toms dienoms kai nesinori aktyvumo, o kitu dar ieskau. Kolkas sportuoju No more trouble zones,bet neilgai ties ja apsistosiu,nes ten labai kojos apkraunamos ir man tas netinka,tai darysiu likusius pratimus kol nenusibos.

Reikia dabar atrinkti programeles presui,rankoms ir uzpakaliukui. Presui parsisiunciau Jillian Michaels  Six weeks 6 pack,ji susideda is dvieju daliu po 30min presui,irgi yra dvi merginos,viena daro lengviau kita sunkiau,truputi perziurejau, tai zinokit galingai ten  blink.gif pirma dali paziurejus pajauciau kad sunku bus,o ka jau kalbet apie antra  doh.gif

Na kaip fainai ,kad jus suradau drinks_cheers.gif Ziuriu daug naudingos info suzinosiu smile.gif
Kur cia tos visos programos ?1-am psl sudetos yra ? Einu pazureti ..
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 12 17, 12:14)
Reikes tada kojas modeliouti tempimo pratimais,jie neispucia raumenu,o dailina linijas  rolleyes.gif

As kadangi palyginus neilgai sportuoju,vis ieskau tinkamu sau programu,o kai ju begale tai taip sunku issirinkti  doh.gif viska reikia bandyti,na vienareiksmiskai atkrenta aerobika ir ivairus intensyvus sokinejimai,tai jau ratas programu susiaurejes  biggrin.gif Kolkas atrinkau tik viena programa kuria tikrai reguliariai darysiu,tai 50min tempimo pratimu rusu kalba (kuria siunciau keliom merginom) cia toms dienoms kai nesinori aktyvumo, o kitu dar ieskau. Kolkas sportuoju No more trouble zones,bet neilgai ties ja apsistosiu,nes ten labai kojos apkraunamos ir man tas netinka,tai darysiu likusius pratimus kol nenusibos.

Reikia dabar atrinkti programeles presui,rankoms ir uzpakaliukui. Presui parsisiunciau Jillian Michaels  Six weeks 6 pack,ji susideda is dvieju daliu po 30min presui,irgi yra dvi merginos,viena daro lengviau kita sunkiau,truputi perziurejau, tai zinokit galingai ten  blink.gif pirma dali paziurejus pajauciau kad sunku bus,o ka jau kalbet apie antra  doh.gif

gal gali man atsiusti ta programele, as noreciau ir daugiau pilvo presui.as tau y az parasysiu savo skaipa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute__ @ 2010 12 17, 13:24)
gal gali man atsiusti ta programele, as noreciau ir daugiau pilvo presui.as tau y az parasysiu savo skaipa smile.gif

As irgi noreciau blush2.gif
Atsakyti
šauni Billio Blankso treniruotė, ypač žiemai kad sušilt biggrin.gif visos net nepadariau, pirmai dienai nesinori pervargt blush2.gif
Atsakyti
sveikutes,gal galit atsiust nuoroda 50 min.tempimo pratimu rusu kalba.
aciu labai
Atsakyti
QUOTE(burbery ♥ @ 2010 12 17, 12:27)
As irgi noreciau  blush2.gif

Parasyk savo skypa i az mirksiukas.gif

QUOTE(mukalyte @ 2010 12 17, 12:35)
sveikutes,gal galit atsiust nuoroda 50 min.tempimo pratimu rusu kalba.
aciu labai

As visas sias programas siunciu is www.rutracker.org per torrentus,ten laaabai didelis pasirinkimas ivairiu sporto programu,stai sis tempimas http://rutracker.org...ic.php?t=588198
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 12 17, 12:14)

sveikutes.tuoj issimatuosiu bet jauciu sia sav jokiu geru pokyciu nebus, svoris pliuse bet tai del mmm,tikiuos susinormalizuos greitu laiku.
o sita is to rusu saito atsisiuntei:Jillian Michaels Six weeks 6 pack?
man kojom irgi nieko nereikia nes jos man ir taip grazios tikrai nera riebalo jokio tai irgi stengsiuos neapkraut kad neuzaugtu ramuo kuris paskuj virs lasiniu schmoll.gif ir del savo dupces nestresuoju,noriu tik grazaus pilvuko ir gal
paviktu sumazint (.)(.) ax.gif bet kad jos sumazetu tai tikriausiai reik ranku pratimus daryt visokius atsispaudimus...
tikrai zadu begiot kai tik atsils,ir net dabar jei vyras vel isvaziuos o vaikas eis i darzeli tai eisiu begiot o gal net i koki sporto kluba paviktu vaiksciot...ziuresim kaip cia susiklostis gyvenimas.

Atsakyti
QUOTE(kritike7 @ 2010 12 17, 12:47)
sveikutes.tuoj issimatuosiu bet jauciu sia sav jokiu geru pokyciu nebus, svoris pliuse bet tai del mmm,tikiuos susinormalizuos greitu laiku.
o sita is to rusu saito atsisiuntei:Jillian Michaels  Six weeks 6 pack?
man kojom irgi nieko nereikia nes jos man ir taip grazios tikrai nera riebalo jokio tai irgi stengsiuos neapkraut kad neuzaugtu ramuo kuris paskuj virs lasiniu schmoll.gif  ir del savo dupces nestresuoju,noriu tik grazaus pilvuko ir gal
paviktu sumazint (.)(.) ax.gif bet kad jos sumazetu tai tikriausiai reik ranku pratimus daryt visokius atsispaudimus...
tikrai zadu begiot kai tik atsils,ir  net dabar jei vyras vel isvaziuos o vaikas eis i darzeli tai eisiu begiot o gal net i koki sporto kluba paviktu vaiksciot...ziuresim kaip cia susiklostis gyvenimas.

Taip,viska siunciuosi is ten mirksiukas.gif

As uzpakaliukui irgi priekaistu neturiu,bet vis tiek noriu laikyti ji tonuse,kad visokie celiulitai nelystu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
svoris 62 cry.gif
liemuo 78/78
klubai95/94 -1cm
slaunis 56/56
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 12 17, 13:43)
Parasyk savo skypa i az  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
as JM 3 shred pasportavau,dar popiet gal metabolism bandysiu,turiu energijos,reikia ja isnaudoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samanta*: 17 gruodžio 2010 - 13:31