Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *9Namučiai,

QUOTE(samanta* @ 2010 12 17, 10:35)
as galiu rasyti 4u.gif
penktad-shred3,trouble zone,tae bo
sestadienis,sekmadienis-nieko
pirmadienis-trouble zone,3 shred
antrad-trouble zone,
treciad-JM su storuliukais
ketvirtad-trouble zone 4u.gif

irasiau, ikelsiu kartu su lentele thumbup.gif tik kita kart parasyk dienos bendra trukme sporto

pvz shred, zones - 1.30 h

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 17 gruodžio 2010 - 09:41
Labas rytas, nu ka as ir sakiau rezultatai pas mane ne kokie, svoris nukrito tik keli simtai gramu, o apimtys...

prie savaite/dabar
svoris 63/63
slaunis54/53
klubai93/93
lemuo 78/77

As nesuprantu del ranku centimetras rodo ta pati, bet as turejau tokia palaidine kuri man verzdavo per rankas, o db jau laisva.ir taip ir anaip matavau, nu ta pati rodo ir viskas.

siandien dar atkeliavo mano mm verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute__ @ 2010 12 17, 10:40)
Labas rytas, nu ka as ir sakiau rezultatai pas mane ne kokie, svoris nukrito tik keli simtai gramu, o apimtys...

prie savaite/dabar
svoris 63/63
slaunis54/53
klubai93/93
lemuo 78/77

As nesuprantu del ranku centimetras rodo ta pati, bet as turejau tokia palaidine kuri man verzdavo per rankas, o db jau laisva.ir taip ir anaip matavau, nu ta pati rodo ir viskas.

aurute kodel tokia liudna unsure.gif visa savaite tau nekokia nuotaika, rezultatai juk geri thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute__ @ 2010 12 17, 09:40)

tai gerai kad atkeliavo,tai ir praeis ir skysciu sankaupu nebeliks,svoris pajudes mirksiukas.gif
Atsakyti
ai net nzn durna kazkokia savaite, sunkiai lb sportuojasi, lb tingisi bet prisiversdavau, kazkaip lb pradejo patikti sportuot po tas 8 min.visam kunui ypac uzpakaliuko raumenis gerai padegina smile.gif
Atsakyti
o as siandien svareliu nenoriu schmoll.gif ,tai imsiu metabolism bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbery ♥ @ 2010 12 16, 17:28)
4u.gif 
Siaip as tokios nuomones ,kad kaip begalima maziau galvoti apie rezultata ir nereikia pykti ant saves jei leciau tirpsta tie nereikalingi kg  smile.gif  As zinau ,kad man pagrindine problema buvo kodel meciau sporta tai -kad per greitai noriu rezultatu  doh.gif  Atrodo sportuoji,sportuoji ir rezultatu nematyti .Tikrai rekia laiko tam.Dabar nusprendziau nebegalvoti apie rezultatus ,o galvoti apie laika  biggrin.gif  Kad po 3 menesiu jau garantuotai  bus rezultatai tik sportuoti reguliariai reikia ir maista prisiziureti .Va !  thumbup.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif
Zinok tikrai reikia kantrybes su tuo sportu,jeigu viskas taip lengvai butu pasiekiama mes visos vaiksciotume kaip manekenes biggrin.gif As irgi pagaliau pries pusantro menesio susigriebiau,kad reika pagaliau pradeti sportuoti,nors figura is esmes grazi,BET aisku turi trukumu,labai noriu tureti grazu pilvo presa,dailesnes kojas ir apskritai fizini pasiruosima geresni,juk ne vien figura svarbu,bet ir sveikata,stangresne oda...Pradejau saziningai sportuoti (maista jau seniai priziuriu,ne idealiai,bet vis tiek priziuriu) ir jau po menesio pamaciau rezultatus,padailejo pilvukas,sutvirtejo raumenukai,cia aisku pradiniai rezultatai,bet kai juos matai tai gera motyvacija nenusivaziuoti,o tik tobuleti. Noriu,kad sportas taptu neatsiejama mano gyvenimo dalimi.t.y sportuoti reguliariai,o ne taip kad viena menesi sportuoju,kita ne rolleyes.gif

QUOTE(doviem @ 2010 12 17, 07:39)
Labas rytas visom 4u.gif

Nepalikit manes uz borto  verysad.gif

Sveika 4u.gif Nepaliksim mes taves nesijaudink group.gif

As vakar daug reikalu turejau,tai neuzsukau pas jus,siandien kazkaip nesinori kruvio,nes vel reikes lekti reikalu paskui i darba,tai skirsiu valanda tempmui ax.gif

Bet kaip susinervinau,taip noriu,kad kojos butu lieknesnes,o jo issipute,tapo raumeningesnes verysad.gif Turiu omeny priekine slaunu puse,nenoriu raumeningu koju,ka darryyyyytttt?????? doh.gif Teks atsisakyti visu pratimu kojoms,daryti tik rankoms,presui ir uzpakaliukui,bet noriu,kad ir kojos butu dailios unsure.gif
Atsakyti
white kitty,matosi kad maista prisiziurejai thumbup.gif ,nes labai nice esi wub.gif ,o va as po gimdymo 50kg sveriau ir ta figura tik del klubu isitampe,o seip kaip ir nieko,bet va pasileidau per 2 metus su maistu ir va kokia palikau doh.gif verysad.gif
o del koju tai auga raumuo,nes pas tave nebuvo lasinuku,o tie pratimai JM trumpi ir greiti kojom,o neturint lasinuku iskart nuo tokiu pratimu auga raumenys,Tau reikia dviraty minti abra begioti krosa letai letai ir ilgom distancijom,tada grazes kojos,ir neaugs raumenys smile.gif ,o man tai ant slaunu ypac daug riebaliuku yra susikaupe tai as siandien kojom rinksiuosi,metabolism smile.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 12 17, 10:37)
white kitty,matosi kad maista prisiziurejai thumbup.gif ,nes labai nice esi wub.gif ,o va as po gimdymo 50kg sveriau ir ta figura tik del klubu isitampe,o seip kaip ir nieko,bet va pasileidau per 2 metus  su maistu ir va kokia palikau doh.gif  verysad.gif
o del koju tai auga raumuo,nes pas tave nebuvo lasinuku,o tie pratimai JM trumpi ir greiti kojom,o neturint lasinuku iskart nuo tokiu pratimu auga raumenys,Tau reikia dviraty minti abra begioti krosa letai letai ir ilgom distancijom,tada grazes kojos,ir neaugs raumenys smile.gif ,o man tai ant slaunu ypac daug riebaliuku yra susikaupe tai as siandien kojom rinksiuosi,metabolism smile.gif

Aciu uz komplimentus,tu irgi labai daili wub.gif

As taip ir supratau,kad daug JM pratimu apkrauna kojas,bet man labai patinka No more trouble zones programa,nezadu jos mesti tik isbrauksiu visus pratimus kur apkraunamos slaunys,pasportuosiu dar koki menesiuka,paskui pasidairysiu nauju programu,yra atskiru programu,presui,rankoms ir tp. tai bandysiu sitas,aciu uz patarimus,bet as begioti labai nemegstu,na nebent jeigu labai letai,bet cia reikia laukti silto sezono,o dvirati gal atsigulus galima minti ? g.gif
Atsakyti
Svoris: 64.7 kg
Apimtys nepakitę.
Kaip sakiau, taip ir buvo - priduodu pliusą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 12 17, 09:57)
burbery junkis i lentele thumbup.gif

Liemuo-67cm
Klubai-90cm
Krutine-89cm
Slaunys-55cm g.gif
Svoris-63kg kazkas
smile.gif

QUOTE(white kitty @ 2010 12 17, 11:27)
Sveika prisijungusi  4u.gif
Zinok tikrai reikia kantrybes su tuo sportu,jeigu viskas taip lengvai butu pasiekiama mes visos vaiksciotume kaip manekenes  biggrin.gif As irgi pagaliau pries pusantro menesio susigriebiau,kad reika pagaliau pradeti sportuoti,nors figura is esmes grazi,BET aisku turi trukumu,labai noriu tureti grazu pilvo presa,dailesnes kojas ir apskritai fizini pasiruosima geresni,juk ne vien figura svarbu,bet ir sveikata,stangresne oda...Pradejau saziningai sportuoti (maista jau seniai priziuriu,ne idealiai,bet vis tiek priziuriu) ir jau po menesio pamaciau rezultatus,padailejo pilvukas,sutvirtejo raumenukai,cia aisku pradiniai rezultatai,bet kai juos matai tai gera motyvacija nenusivaziuoti,o tik tobuleti. Noriu,kad sportas taptu neatsiejama mano gyvenimo dalimi.t.y sportuoti reguliariai,o ne taip kad viena menesi sportuoju,kita ne  rolleyes.gif 
Sveika  4u.gif Nepaliksim mes taves nesijaudink  group.gif

As vakar daug reikalu turejau,tai neuzsukau pas jus,siandien kazkaip nesinori kruvio,nes vel reikes lekti reikalu paskui i darba,tai skirsiu valanda tempmui  ax.gif

Bet kaip susinervinau,taip noriu,kad kojos butu lieknesnes,o jo issipute,tapo raumeningesnes  verysad.gif Turiu omeny priekine slaunu puse,nenoriu raumeningu koju,ka darryyyyytttt?????? doh.gif Teks atsisakyti visu pratimu kojoms,daryti tik rankoms,presui ir uzpakaliukui,bet noriu,kad ir kojos butu dailios  unsure.gif

drinks_cheers.gif
Na skaitau ir ziuriu ,kad mums panasiai su tom kojom bus biggrin.gif Man truputi daugiau apkrauni kojas ir jau ziurek stambios ,raumenys issipucia doh.gif

Labas ,visoms! 4u.gif
Kaip ,merginos reikia parsisiusti tas programas is 1-o psl ? g.gif Man kazkokias nesamones vakar parsiusnte visai ne i tema .
Atsakyti
o koks ugis tavo burbery ♥?
Atsakyti