Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *9Namučiai,

QUOTE(irmusiux @ 2010 12 16, 15:07)
Sveika  4u.gif  prašom į šiltus namučius, papasakok kiek ir kaip meti svorį?

QUOTE(kritike7 @ 2010 12 16, 15:31)
burbery sveika prisijungus 4u.gif

QUOTE(chérie @ 2010 12 16, 16:24)
Sveika prisijungusi 4u.gif

Dekui 4u.gif
Na as visada sportuodavau tai i sale ,tai begiojimas ,bet niekad nepasiekiau norimu rezultatu doh.gif Visada metu vidury kelio biggrin.gif blush2.gif
Va dabar vel prasportavau 2 menesius salej ir aptingau 2 menesius vel nieko nedariau.. Tai dabar kiekviena ryta darau 9 pratimu mankstele ir susiradau youtubej pratimus po darbo kasantrai dienai .Vakar va gerai pasimankstinau ,kad net pajudet siandien vos galiu biggrin.gif
Siaip kas mane labiausiai erzina mano figuroje tai - kad visai neturiu uzpakalio doh.gif Na yra jis ,bet jau ne toks kokio noreciau .Per minkstas ir per mazas biggrin.gif Labai noriu ryskesnes talijos ,tai kai tik laiko turiu iskart darau 'mostus i sonus' ,nes prisiskaiciau ,kad cia efektyviausias pratimas liemeniui ? g.gif Toliau ... biggrin.gif Is prigimties turiu raumeningas kojas ,ypac blauzdas ,todel negaliu persistengti sportuodama ,kad tos blauzdos dar labiau neissipustu ir siaip kaip man grazu lieknos kojos ,o mano perdaug stambios nors ten lasinuku kaip ir nera ,o dar prisideda ,kad sedmenys mazi ,tai kazkaip neisderina man su tom kojom biggrin.gif Sijonai netinka ...Esu siaip auksta 176 cm ugio ,svoris 63 kg kazkur (siaip svartykliu neturiu) bet kazkas panasaus ...Noriu sverti 56 /57 kg ,nes yra ka nuo pilvuko sonu numesti ir nugara lieknesne padaryti .. Bet man is esmes svoris nelabai svarbus ,svarbu rezultatas kokio noriu .
Dar noreciau maista pradeti derinti ir valgyti visada tuo paciu metu ,saldumynus truputi apmazinti ,nes laaabai juos megstu blush2.gif
Vienozo noriu kardinaliu pokyciu ,o pas jus prisijungus ir nuolat kalbedama apie tai ,manau pades issiugdyti man valia visa tai pasiekti smile.gif thumbup.gif

Idealus liemuo ,ideali figura ! wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbery ♥: 16 gruodžio 2010 - 16:04
burbery ♥ sveika prisijungusi 4u.gif as ir tokia biski pasportuoju ir metu paskui praeina kiek laiko ir vel metu. va ir db norisi mesti nes netirpsta man rodos man tie centimetrai verysad.gif net jauciu neapsimoka matuotis rytoj.
Atsakyti
QUOTE(aurute__ @ 2010 12 16, 18:11)
burbery ♥ sveika prisijungusi 4u.gif as ir tokia biski pasportuoju ir metu paskui praeina kiek laiko ir vel metu. va ir db norisi mesti nes netirpsta man rodos man tie centimetrai verysad.gif net jauciu neapsimoka matuotis rytoj.

4u.gif
Siaip as tokios nuomones ,kad kaip begalima maziau galvoti apie rezultata ir nereikia pykti ant saves jei leciau tirpsta tie nereikalingi kg smile.gif As zinau ,kad man pagrindine problema buvo kodel meciau sporta tai -kad per greitai noriu rezultatu doh.gif Atrodo sportuoji,sportuoji ir rezultatu nematyti .Tikrai rekia laiko tam.Dabar nusprendziau nebegalvoti apie rezultatus ,o galvoti apie laika biggrin.gif Kad po 3 menesiu jau garantuotai bus rezultatai tik sportuoti reguliariai reikia ir maista prisiziureti .Va ! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbery ♥: 16 gruodžio 2010 - 17:29
apmirusios musu sportininkes smile.gif as va tik db po sporto smile.gif laukiu rytojausm tikiuos kad pliuso nebus smile.gif
Atsakyti
Labas rytas visom 4u.gif

pranesu rezultatus:

visiskas nulis viskas stovi savo vietose, bet as dziaugiuosi, nes kaip zinot jau 2 savaite beveik visai nesportuoju. doh.gif po kaledu vel griebsiuos, nes nebebus paskaitu blush2.gif
maciau lentelej mano duomenuku nera tai susakau dabar:
Liemuo 81cm
klubai 102cm
slaunis 61,5 (cia mazdaug)
svoris 73kg

Nepalikit manes uz borto verysad.gif
Atsakyti
labas biggrin.gif
maciau baret mane,tai supykau ir nebeatejau pas jus bebe.gif
o jei rimtai,tai kompui windousai buvo susisuke tai viskas dingo ir kompas uzlinko,MB vakar pas drauga sutvarke,tai as vel pas jus 4u.gif ,na as nepersistengiu jusu klausau ,sportuoju viena karta dienoje pioneers.gif ,o vakar truputi daugiau ir pavalgiau ,na bet ne per daug biggrin.gif
einu cm matuotis biggrin.gif
Atsakyti
na mergytes, uogytes laukiu jusu savaites triuso rezultato biggrin.gif

burbery junkis i lentele thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 17 gruodžio 2010 - 09:02
Labas rytas 4u.gif

Atnešu savo rezultatus blush2.gif

Prieš savaitę/dabar
svoris: 62,3/62,6( +300 )
liemuo: 86/85 ( -1 )
klubai: 99/99 ( 0 )
šlaunis: 57/56 ( -1 )

Saulyte, ir tavo laukiam biggrin.gif

Atsakyti
Tikrai pas mus labai tylu. Visos turbūt išsijuosusios sportavo biggrin.gif
Atsakyti
prie savaite/dabar
svoris 56/55
slaunis49/47
klubai91/91
lemuo 67/65

ar reikia rasyti ka sportavau ar ne? g.gif
Atsakyti
ka sportavot dar nenutarem ar norit ar ne, jei ne tai nerasom.

mano rezultatai, -1,6 kg, krito nuo viso kuno -1cm, tik nuo sonu ir nuo pilvo ne kita savaite daugiau demesio skirsim. keliai ir vienu sumazejo, gerai kai tolygiai nuo visur krito. sporto buvo 4 kartai, savaitgalis pusiau griesnas.

blauzdos nukrito vienas cm, kas man labai aktualu, riebalu nukrito 1.2kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 17 gruodžio 2010 - 09:32
as galiu rasyti 4u.gif
penktad-shred3,trouble zone,tae bo
sestadienis,sekmadienis-nieko
pirmadienis-trouble zone,3 shred
antrad-trouble zone,
treciad-JM su storuliukais
ketvirtad-trouble zone 4u.gif
Atsakyti