QUOTE(irmusiux @ 2010 12 16, 15:07)
Sveika

prašom į šiltus namučius, papasakok kiek ir kaip meti svorį?
QUOTE(kritike7 @ 2010 12 16, 15:31)
burbery sveika prisijungus
QUOTE(chérie @ 2010 12 16, 16:24)
Sveika prisijungusi
Dekui
Na as visada sportuodavau tai i sale ,tai begiojimas ,bet niekad nepasiekiau norimu rezultatu

Visada metu vidury kelio
Va dabar vel prasportavau 2 menesius salej ir aptingau 2 menesius vel nieko nedariau.. Tai dabar kiekviena ryta darau 9 pratimu mankstele ir susiradau youtubej pratimus po darbo kasantrai dienai .Vakar va gerai pasimankstinau ,kad net pajudet siandien vos galiu
Siaip kas mane labiausiai erzina mano figuroje tai - kad visai neturiu uzpakalio

Na yra jis ,bet jau ne toks kokio noreciau .Per minkstas ir per mazas

Labai noriu ryskesnes talijos ,tai kai tik laiko turiu iskart darau 'mostus i sonus' ,nes prisiskaiciau ,kad cia efektyviausias pratimas liemeniui ?

Toliau ...

Is prigimties turiu raumeningas kojas ,ypac blauzdas ,todel negaliu persistengti sportuodama ,kad tos blauzdos dar labiau neissipustu ir siaip kaip man grazu lieknos kojos ,o mano perdaug stambios nors ten lasinuku kaip ir nera ,o dar prisideda ,kad sedmenys mazi ,tai kazkaip neisderina man su tom kojom

Sijonai netinka ...Esu siaip auksta 176 cm ugio ,svoris 63 kg kazkur (siaip svartykliu neturiu) bet kazkas panasaus ...Noriu sverti 56 /57 kg ,nes yra ka nuo pilvuko sonu numesti ir nugara lieknesne padaryti .. Bet man is esmes svoris nelabai svarbus ,svarbu rezultatas kokio noriu .
Dar noreciau maista pradeti derinti ir valgyti visada tuo paciu metu ,saldumynus truputi apmazinti ,nes laaabai juos megstu
Vienozo noriu kardinaliu pokyciu ,o pas jus prisijungus ir nuolat kalbedama apie tai ,manau pades issiugdyti man valia visa tai pasiekti
Idealus liemuo ,ideali figura !
Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow....