Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *9Namučiai,

QUOTE(Kapish @ 2010 12 15, 19:28)
Vis dėl to neinu sportuot biggrin.gif aptingau..

nono.gif reikia pries kelione butinai pasportuoti biggrin.gif
Atsakyti
nu ka siandien apsiryjau uz visa sav.tai ryt bus nieko nevalgymo diena smile.gif
Atsakyti
prisivalgiau daug daug vyro gamintu spageciu wub.gif tai visas mano sportas galima sakyt nuej o suniui ant uodegos unsure.gif bet nieko, ryt nemanau,kad gausis labai pavalgyt.
Uz 13 valandu isskrendu. Kaip keista.. neisitiki biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, ko pas mus taip tylu g.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute__ @ 2010 12 16, 12:16)

tikrai viskas aprime, as po zones, sunkiai man ejosi kai vakar dariau storuliukus.

ziuresim kokie ryt bus rezultatai reiks prisilaikyt :lotuliukas

kapish sekmes tau egipte, kaip fainiai, pavydziu, pailsek thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 16 gruodžio 2010 - 11:19
QUOTE(aurute__ @ 2010 12 16, 10:16)

Aš vakar vėl treniruotę praleidau, tai bijau ir eit pas jus, kad į kailį negaučiau biggrin.gif blush2.gif Užtat neapsivalgiau bent jau ax.gif Tik jaučiu rytoj nieko gero nepriduosiu, tikiuosi, kad bent minuso nebus.
Atsakyti
QUOTE(chérie @ 2010 12 16, 12:22)
Aš vakar vėl treniruotę praleidau, tai bijau ir eit pas jus, kad į kailį negaučiau biggrin.gif  blush2.gif Užtat neapsivalgiau bent jau ax.gif Tik jaučiu rytoj nieko gero nepriduosiu, tikiuosi, kad bent minuso nebus.

ir man buvo kad nejudejo nieks bigsmile.gif
Atsakyti
Labas visoms ! smile.gif
Siandien darbe sedejau ir galvojau ar yra tokia tema cia Supermema.lt 'Sportas namuose' ar ne smile.gif Galvojau nebus ,pati kursiu ax.gif
Sportuoju namuose jau antra savaite ,labai noriu pasikeisti iki kol atsils oras plezui biggrin.gif Tai va .Ar priimsit pas save ? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbery ♥: 16 gruodžio 2010 - 13:44
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šypt: 16 gruodžio 2010 - 14:00
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 12 16, 12:42)
ir man buvo kad nejudejo nieks bigsmile.gif

Ir man nejudėjo vakar, nenori ir šiandien mano nei kojytės nei rankytės judėti doh.gif vakar labai supykau dėl to +500 visą vakarą burbėjau, kaip stengiuosi o rezultatas nuvilia verysad.gif net vyro širdele paliečiau, pagaliau sulaukiau ir iš jo palaikymo, bandė į protą atvesti kad tam reikia daug laiko, pastovumo ir nuoseklumo ( matyt bijo kad mesiu visus tuos sportus doh.gif ) nu nieko irnesakyk.gif , praeis tos blogos nuotaikos ir toliau kovosiu su nereikalingu turtu rolleyes.gif

QUOTE(burbery ♥ @ 2010 12 16, 14:43)
Labas visoms ! smile.gif
Siandien darbe sedejau ir galvojau ar yra tokia tema cia Supermema.lt 'Sportas namuose' ar ne  smile.gif  Galvojau nebus ,pati kursiu  ax.gif
Sportuoju namuose jau antra savaite ,labai noriu pasikeisti iki kol atsils oras plezui  biggrin.gif  Tai va .Ar priimsit pas save ? blush2.gif

Sveika 4u.gif prašom į šiltus namučius, papasakok kiek ir kaip meti svorį?

o kur visos dingę? Užpustė? Sušalot? užeinu o skaityti nėra ko g.gif

Reikia eiti ir bent jau pabandyti pajudėti.....

Atsakyti
sveikos,as uzeinu paskaityt o parasyt ner nuotaikos verysad.gif depresija puola,eda mane rutina,23 vakare jau vyras gris tai laukiu labai.
vakar tik 8 min abs dariau ir lauke sniega valiau. blush2.gif
KAPISH geros keliones ir puikiu ispudziu 4u.gif
burbery sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 12 16, 10:42)
ir man buvo kad nejudejo nieks
Bet man niekas nejuda dėl mano juodo apsiėdimo biggrin.gif blush2.gif

QUOTE(burbery ♥ @ 2010 12 16, 12:43)
Labas visoms !
Sveika prisijungusi 4u.gif

Aš ką tik po sporto. Jau taip nuoširdžiai pasportavau už šiandieną ir už vakar praleistą treniruotę thumbup.gif Puikiai jaučiuosi. Ir mano sąžinės priekaištai pritilo pasportavus biggrin.gif
Atsakyti