Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *9Namučiai,

QUOTE(aurute__ @ 2010 12 15, 12:09)
ka daryti, mama atveze sakocio, torto, kaip nevalgyti, o taip norisi doh.gif

nuo trupučio nieko neatsitiks, bet svarbiausia saikas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapish @ 2010 12 15, 12:10)
nuo trupučio nieko neatsitiks, bet svarbiausia saikas  4u.gif

drinks_cheers.gif Juk nereikia dabar atsisakyti visu malonumu tik megautis saikingai smile.gif
Atsakyti
Kapish, gerų atostogų 4u.gif

QUOTE(white kitty @ 2010 12 15, 11:44)
Juk nereikia dabar atsisakyti visu malonumu tik megautis saikingai
O aš saikingai nemoku doh.gif Vakar saikingai norėjau sausainį paskanaut, tai viskas baigės nevienu sausainiu, rafaelo ir pica su alum doh.gif Ir aišku tiek prisikimšus nepasportavau. Užtat šiandien taip bloga, pilvas visas išsipūtęs, net paspausti neina, ot bus man kimšt kaip besotei unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chérie: 15 gruodžio 2010 - 13:11
QUOTE(chérie @ 2010 12 15, 13:10)
Kapish, gerų atostogų 4u.gif

O aš saikingai nemoku doh.gif Vakar saikingai norėjau sausainį paskanaut, tai viskas baigės nevienu sausainiu, rafaelo ir pica su alum doh.gif Ir aišku tiek prisikimšus nepasportavau. Užtat šiandien taip bloga, pilvas visas išsipūtęs, net paspausti neina, ot bus man kimšt kaip besotei unsure.gif

lotuliukas.gif Sorry,kad juokiuos,bet man irgi taip buna,kad noredama pasmaguriauti tiek prisismaguriauju blush2.gif bet tai buna labai retai,tada kita diena stengiuosi valgyti lengvai ir dingsta kaltes jausmas biggrin.gif Uzvalgyk jogurto su dziovintomis slyvomis,man labai padeda pravalyt skrandi.
Atsakyti
as sia sav.sportuosiu tik JM 2 lygi kazkaip ne kaip jauciuosi tokia lb pavargusi ir sportas nebesuteikia tiek energijos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute__ @ 2010 12 15, 13:27)
as sia sav.sportuosiu tik JM 2 lygi kazkaip ne kaip jauciuosi tokia lb pavargusi ir sportas nebesuteikia tiek energijos verysad.gif

Pailsek,nereikia saves versti sportuoti jei jautiesi pavargusi arba pasimankstink lengvai jeigu labai norisi console.gif
Atsakyti
įkėliau pora naujų fotkių į albumą. Iš nugaros ir iš šono. Galit eit paciokint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapish @ 2010 12 15, 15:28)
įkėliau pora naujų fotkių į albumą. Iš nugaros ir iš šono. Galit eit paciokint biggrin.gif

atiduok man tas grazias kojytes lotuliukas.gif
Atsakyti
Jauciu sia sav.mano rezultatai bus lb prasti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 12 15, 15:20)
atiduok man tas grazias kojytes lotuliukas.gif

kad nieko čia gražaus nėra schmoll.gif

Prisivalgiau, dabar lauksiu kol suvirškins ir eisiu pasportuot su storuliukais bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(aurute__ @ 2010 12 15, 15:59)
Jauciu sia sav.mano rezultatai bus lb prasti verysad.gif

kodėl? g.gif
Atsakyti
Vis dėl to neinu sportuot biggrin.gif aptingau..
Atsakyti
QUOTE(Kapish @ 2010 12 15, 18:36)
kad nieko čia gražaus nėra  schmoll.gif
Prisivalgiau, dabar lauksiu kol suvirškins ir eisiu pasportuot su storuliukais  bigsmile.gif
Papildyta:
kodėl? g.gif

nes jau matosi mano dienos ryt poryt tai jauciuosi tokia issiputusi, kaip niekad nesportuociau.
Atsakyti