Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *9Namučiai,

nu merginos ir prisportavau thumbup.gif

Padariau visą be pertraukų JM 2lygį. Žiauriai nusikaliau.
Poto dariau 8min abs, ir 22min. padariau jogos, būčiau daugiau darius,bet raumenys pradėjo drebėt ir šiaip nenorėjau per daug užsikrauti ax.gif paskui dar kartą padariau 8min abs

čia tiek daug prisportavau,nes jau lygei 2 savaites kaip su jum esu ir mano leliukams lygei 3metukai ir 10mėn. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kapish: 14 gruodžio 2010 - 19:03
Ir as prisisportavau beveik 2 val ax.gif Padariau zones ir 50min tempimo,sunku po zones buvo daryti tempima,bet viska atidirbau ir einu poilsio mirksiukas.gif
Atsakyti
kokios jus saunuoles visos, labai dziaugiuosi uz jumis, o as turbut pasitrauksiu trumpam is jusu burelio, na iki kaledu manau, nes visai ner kada sportuoti. Praktika, po jos paskaitos, po paskaitu ruostis atsiskaitymams doh.gif o nepasportavus savaite laiko jau ir tinginys apeme. Merginos, jei galit tai man po kaledu pabandykit suzadinti vel ta buvusi nora sportuoti, labai prasau, nes tada jau nereiks i paskaitas eiti ir atsikaitymu bus maziau, galesiu skirti laiko sau rolleyes.gif tikiuosi nepamirsit manes, nes as bent kas antra diena uzeinu ir pasiskaitau kaip jum sekasi.

Samanta, tu man regis pernelyg daug sportuoji, truputi atsipusk, nepersitempk, kas per daug tas nesveika mirksiukas.gif

P.S. labai dziaugiuosi uz jusu visu numestus centimetrus ir kilogramus. friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapish @ 2010 12 14, 20:02)
nu merginos ir prisportavau   thumbup.gif

Padariau visą be pertraukų JM 2lygį. Žiauriai nusikaliau.
Poto dariau 8min abs, ir 22min. padariau jogos, būčiau daugiau darius,bet raumenys pradėjo drebėt ir šiaip nenorėjau per daug užsikrauti   ax.gif   paskui dar kartą padariau 8min abs
čia tiek daug prisportavau,nes jau lygei 2 savaites kaip su jum esu ir mano leliukams lygei 3metukai ir 10mėn.  biggrin.gif  4u.gif

sveikinu kapish su sukaktim :birthday

o as vakar ziauriai susinervinau, susiroviau su vyru, tai emociskai tiek buvau pavargus, kad nebesportavau, nu siandien atsigriebsiu.

samanta jei taip toliau varysi ne pirteles nebereiks, del kurios taip stengies doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 15 gruodžio 2010 - 09:11
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 12 15, 10:10)

o as vakar ziauriai susinervinau, susiroviau su vyru, tai emociskai tiek buvau pavargus, kad nebesportavau, nu siandien atsigriebsiu.

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Laikykis

O šiandien aš nusiminus verysad.gif , taip džiaugiausi kiekvienu ištirpusiu gramu, o va šiandien +500 cray.gif Viso mėnesio darbo rezultatas beveik nulinis mega_shok.gif o ir raumenys taip skauda kad vos paeinu, šiandien bus poilsio diena... tikiuosi dar daugiau nepriaugsiu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusiux @ 2010 12 15, 09:38)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif Laikykis

O šiandien aš nusiminus  verysad.gif , taip džiaugiausi kiekvienu ištirpusiu gramu, o va šiandien +500  cray.gif Viso mėnesio darbo rezultatas beveik nulinis mega_shok.gif  o ir raumenys taip skauda kad vos paeinu, šiandien bus poilsio diena... tikiuosi dar daugiau nepriaugsiu... doh.gif

sveikos.
man irgi svoris gadina nuotaika verysad.gif ne i ta puse eina,nesuprantu...atrodo ir valgau nedaug ir liemuo ploneja o svoris auga doh.gif unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif neliudekit merginos juk reikia nemazai laiko norimam rezultataui pasiekti, kartais tas svoris priauga del to kad kazka ne to suvalgei, as kai sveriuos kiekviena diena as matau del ko kokio maisto kartais isipuciu smile.gif taigi stiprybes ir nepasiduodam 4u.gif o as vakar pasportavau tik 10 tai nenorejau mazikes zadinti tai sportavau visoms kuno dalims po 8 min.ir dar nakty ejau kambariu tvarkytis smile.gif
Atsakyti
man šiandien svarstyklės ryte parodė -1kg. Bet nežinau tikėt ar ne, nes jos kartais mėgsta "papjaut grybą" biggrin.gif
eisiu šiandien sportuot, nes rytoj jau į Egiptą važiuosiu,tai reik paskutinę dieną pasistengt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kritike7 @ 2010 12 15, 09:58)
sveikos.
man irgi svoris gadina nuotaika verysad.gif  ne i ta puse eina,nesuprantu...atrodo ir valgau nedaug ir liemuo ploneja o svoris auga doh.gif  unsure.gif  verysad.gif

Kokia dar bloga nuotaika gali buti kai ploneja liemuo nono.gif reikia dziaugtis tuo, ka rodo veidrodis, o ne svarstykles bigsmile.gif As siandien darbe,tai raumenukai ilsisi,bet dziaugiuosi, kad vakar gerai pasportavau rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos, siandien padariau storuliukus 60 min. oi oi oi kaip sunku buvo, per viduri net akyse aptemo, jokio poilsio, ten pries gala ploti pradejo, galvoju kaip fainiai, o po to vel pradejo daryt doh.gif bet patiko, tik gaila jokio kruvio pilvui, galvoju jam reiks vakare padaryt per daug pavargus dabar rolleyes.gif
Atsakyti
padariau jau JM 2 lygį. Pavargau, bet vakar kažkaip labiau nusikalus po jo buvau smile.gif

vakare su storuliukais pasportuosiu, kiek ištversiu tiek, neprievartausiu savęs bigsmile.gif
Atsakyti
ka daryti, mama atveze sakocio, torto, kaip nevalgyti, o taip norisi doh.gif
Atsakyti