Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *9Namučiai,

QUOTE(white kitty @ 2010 12 13, 18:42)
As tai dar kilimeli specialu sportui pirksiu, nes nepatogu ant pledo, slidineja jis linoleumu 

Taip taip, aš irgi, pamiršau paminėti doh.gif biggrin.gif Ir mano trypimą gal kiek primalšins, kad kaimynai iš apačios iš proto neišeitų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 12 13, 19:23)
drinks_cheers.gif  suprantamas jausmas

as treciadieni zadu su jais doh.gif ,bet ten ir sturmuoja juos schmoll.gif

Kažin ar mes apie tapačią programą kalbame g.gif
The Biggest Loser Workout - Power Sculpt (51 min) (Fitness) mano šita. ir dar The Biggest Loser Workout - Cardio Max šitos dvi mano mėgstamiausios, kolkas wub.gif
Ten kur daug šokinėjimo aš dar nesiryžtu bandyti schmoll.gif , man ir šitų sočiai rolleyes.gif

Aš ant kilimo darau tai nebilda man, nors gulint galėtų būti ir minkščiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusiux @ 2010 12 13, 21:55)
Kažin ar mes apie tapačią programą kalbame  g.gif
The Biggest Loser Workout - Power Sculpt (51 min) (Fitness) mano šita.  ir dar The Biggest Loser Workout - Cardio Max  šitos dvi mano mėgstamiausios, kolkas  wub.gif
Ten kur daug šokinėjimo aš dar nesiryžtu bandyti  schmoll.gif , man ir šitų sočiai  rolleyes.gif

Aš ant kilimo darau tai nebilda man, nors gulint galėtų būti ir minkščiau  ax.gif

o kas cia per programos? g.gif
Atsakyti
Pažiūrėkit ką nete radau thumbup.gif

http://www.torrentbi...78/...][HuntR]/

max cardio, Weight Loss Yoga (62 min),Last Chance Workout (61 min) (Fitness,30-Day Jump Start,Workout Boot Camp.

išbandysiu, jau siunčiu. Bet labai ilgai siūs, rašo net 9h. Bet vis dėl to nemažai programų tai palaukt verta rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien taip smagiai pasportavau, šauniai jaučiuosi thumbup.gif
Atsakyti
sveikos as siandien bandysiu storuliukus , kur 60 min. matysiu kaip pavesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
na gal ir ne apie ta pacia programa kalbam irmusiuk,as tokia kaip saulyte turiu ,ten irgi daug sokinejimo g.gif as ryt ja bandysiu,o saulyte lauksiu tavo aprasymo kaip sekesi Tau 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif nzn ka man siandien sportuoti kazkaip nera upo nieko daryti schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(aurute__ @ 2010 12 13, 23:18)
o kas cia per programos? g.gif

Čia pagal JM ir ji pati ir kiti treneriai veda, ten pagrinde su hanteliukais pratimai, nėra daug šuoliukų, aš po jų būnu maloniai nuvargusi ir šlapia rolleyes.gif O Samantai jos būtų perlengvos biggrin.gif
Po vakar šiandien skauda dešinės kojos ir dupsės raumenys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusiux @ 2010 12 14, 10:30)
Labas rytas  4u.gif
Čia pagal JM ir ji pati ir kiti treneriai veda, ten pagrinde su hanteliukais pratimai, nėra daug šuoliukų, aš po jų būnu maloniai nuvargusi ir šlapia  rolleyes.gif O Samantai jos būtų perlengvos  biggrin.gif
Po vakar šiandien skauda dešinės kojos ir dupsės raumenys  doh.gif

as tai noriu daugiau sokinejimu, mane jie kazkaip lb gerai veikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute__ @ 2010 12 14, 10:31)
as tai noriu daugiau sokinejimu, mane jie kazkaip lb gerai veikia smile.gif

drinks_cheers.gif mane irgi,man cardio dar sunkiai iveikima dalis buna smile.gif
einu pasportuoti,nes susinervinusi truputi esu verysad.gif
Atsakyti
ramu cia snd
as jau po zone ,bet nzn kas man darosi,vos vos padariau visai be enrgijos blink.gif ,galva sukasi dabar verysad.gif
kur dingusi saulegraza g.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samanta*: 14 gruodžio 2010 - 13:13