Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *9Namučiai,

bet siaip kiek as vaiksciojus tai ir nuo soliariumo priklauso,Solisanas man per silpnas nors ir budavo ta pacia diena keistos lempos,efekto beveik jokio, tada gi ilgam ir neleidzia as isprasydavau vietoj 3-5 min 10 ir nieko, po to jau 30 min ten budava ir nieko uztat Equadore tai thumbup.gif ner net ka ligint ten net ir mane idegis paeme biggrin.gif pirma kart 10 min kai nuejau tai kita diena biski raudona buvau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kritike7 @ 2010 12 13, 14:46)
bet siaip kiek as vaiksciojus tai ir nuo soliariumo priklauso,Solisanas man per silpnas nors ir budavo ta pacia diena keistos lempos,efekto beveik jokio, tada gi ilgam ir neleidzia as isprasydavau vietoj 3-5 min 10 ir nieko, po to jau 30 min ten budava ir nieko uztat Equadore tai  thumbup.gif ner net ka ligint ten net ir mane idegis paeme biggrin.gif pirma kart 10 min kai nuejau tai kita diena biski raudona buvau biggrin.gif

idomu Siauliuose toks yra g.gif ,einu paziureti ir lekiu svareliu kilnot biggrin.gif
white kitty labai dekinga Tau iz info 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
yra equador ir dar netoli mano namu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
NU va aš jau po JM 2 lygio. Nu neįmanoma doh.gif kaip jūs merginos jį visą ištempiat tai neįsivaizduoju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapish @ 2010 12 13, 15:38)
NU va aš jau po JM 2 lygio. Nu neįmanoma  doh.gif  kaip jūs merginos jį visą ištempiat tai neįsivaizduoju  rolleyes.gif

as ir jau po 3 shred doh.gif ,kazko snd sunkei sekesi,zone lengviau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapish @ 2010 12 13, 15:38)
NU va aš jau po JM 2 lygio. Nu neįmanoma  doh.gif  kaip jūs merginos jį visą ištempiat tai neįsivaizduoju  rolleyes.gif

o man antras lygis tai super kazkaip atrodo net lengvesnis nei pirmas ir daug smagiau pagal jy sportuoti, pratimai idomesni smile.gif
Atsakyti
man antras labai greitai praeidavau,bet kad tekdavo daugiau nei nuo pirmo paprakaituoti tai tikrai,bet fainiausias tai man 3 shred smile.gif
Atsakyti
O as siandien vel apsiribosiu tik tempimu,antra mm diena nenoriu jokio intensyvumo schmoll.gif
Atsakyti
O aš šiandien su storuliukais krutinaus, su naujais hanteliukais buvo ką veikti, net kojos po tokio sporto drebėjo doh.gif smagumėlis lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 12 13, 16:35)
O as siandien vel apsiribosiu tik tempimu,antra mm diena nenoriu jokio intensyvumo  schmoll.gif

drinks_cheers.gif suprantamas jausmas
QUOTE(irmusiux @ 2010 12 13, 17:20)
O aš šiandien su storuliukais krutinaus, su naujais hanteliukais buvo ką veikti, net kojos po tokio sporto drebėjo  doh.gif  smagumėlis  lotuliukas.gif

as treciadieni zadu su jais doh.gif ,bet ten ir sturmuoja juos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusiux @ 2010 12 13, 16:20)
O aš šiandien su storuliukais krutinaus, su naujais hanteliukais buvo ką veikti, net kojos po tokio sporto drebėjo 

Aš kitą savaitę grįžtu namo, tai irgi su hanteliukais pradėsiu sportuoti. Ir sakiau Kalėdų proga pasidovanosiu sau pirštines su svoriu ir gumą daryt visokiems pratimams, kad pasipriešinimo daugiau būtų. Jau taip užsivedžiau su tais sportais, kad tik entuziazmas nedingtų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chérie: 13 gruodžio 2010 - 18:33
QUOTE(white kitty @ 2010 12 13, 16:35)
O as siandien vel apsiribosiu tik tempimu,antra mm diena nenoriu jokio intensyvumo  schmoll.gif

man irgi parsibeldusios ,,tos dienos,, bet jos man jokio diskomforto nesukelia,tai sportuoju taip pat kaip ir paprasta diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chérie @ 2010 12 13, 18:31)
Aš kitą savaitę grįžtu namo, tai irgi su hanteliukais pradėsiu sportuoti. Ir sakiau Kalėdų proga pasidovanosiu sau pirštines su svoriu ir gumą daryt visokiems pratimams, kad pasipriešinimo daugiau būtų. Jau taip užsivedžiau su tais sportais, kad tik entuziazmas nedingtų biggrin.gif

As tai dar kilimeli specialu sportui pirksiu, nes nepatogu ant pledo, slidineja jis linoleumu biggrin.gif

QUOTE(kritike7 @ 2010 12 13, 18:56)
man irgi parsibeldusios ,,tos dienos,, bet jos man jokio diskomforto nesukelia,tai sportuoju taip pat kaip ir paprasta diena smile.gif

Man diskomfortas buna tik pirmas dvi dienas uztai ir nesinori nieko sunkaus daryti,o paskui jau normaliai, rytoj zadu zones sportuoti cool.gif
Atsakyti