Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *9Namučiai,

QUOTE(samanta* @ 2010 12 13, 13:57)
as jau ir zone pasportavusi esu  tongue.gif ,dar manes 3shred laukia cool.gif

as ir apie savaimini idegio krema galvoju,bet ar pirty jis man nenusigrandis nuo odos?kaip galvoji?man cia butu pigesnis variantas ir koki tu naudoji jei nepaslaptis
ai as vakar dove veido drekikli nusipirkau su savaiminio idegio efektu,reikes siand isbandyti,nes be pudros veidas jau kaip lavono biggrin.gif

Zinok pries pirti nerekomenduociau teptis,nusiplaus ir gali dryziukais nueiti nes paprakaituot teks,geriau tada i soliariuma pora kartu nulek mirksiukas.gif Siuo metu naudoju XEN TAN jis labai rudas tiems kas nori stipresnio efekto,bet LT nera pirkti reikia uzsakineti is uzsienio,dar patikes man Garnier summer body,jis palaipsniui suteikia idegi ir nebrangus,bet visokiu Nivea ir kitu pigesniu nesiulyciau ax.gif
Atsakyti
aciu white kitty uz patarimus,reikes geriau i soliariuma tada nueiti 2-3 kartus pries naujus
dar norejau paklausti taves,o kiek dienu pries naujus man pradeti eiti g.gif ,jei per daug nusvilsiu,nenoreciau raudona i svente pakliuti biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 12 13, 14:10)
aciu white kitty uz patarimus,reikes geriau i soliariuma tada nueiti 2-3 kartus pries naujus
dar norejau paklausti taves,o kiek dienu pries naujus man pradeti eiti g.gif ,jei per daug nusvilsiu,nenoreciau raudona i svente pakliuti biggrin.gif  doh.gif

Visada prasom mirksiukas.gif

Ziurint kokio idegio nori ir kaip idegi,jei lengvai eik mazdaug pries savaite kokius 3 kartus ir ne i pacius stipriausius jeigu nenori nusvilti,arba i stipresnius bet maziau minuciu paimk,na cia jau pagal savo oda reikia ziureti ir soliariumo stipruma ax.gif
Atsakyti
Aš tai ankščiau tepliojaus savaiminiu, bet ant veido labai sporos usikimšo ir baisiai atrodė schmoll.gif

tai dabar pudrą tepuos, nes negaliu eit į soliariumą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kapish: 13 gruodžio 2010 - 14:20
QUOTE(white kitty @ 2010 12 13, 14:17)
Visada prasom  mirksiukas.gif

Ziurint kokio idegio nori ir kaip idegi,jei lengvai eik mazdaug pries savaite kokius 3 kartus ir ne i pacius stipriausius jeigu nenori nusvilti,arba i stipresnius bet maziau minuciu paimk,na cia jau pagal savo oda reikia ziureti ir soliariumo stipruma  ax.gif

o kaip zinoti soliariumo stipruma g.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 12 13, 14:23)
o kaip zinoti soliariumo stipruma g.gif

Parasiau i az nes labai jau off topinam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 12 13, 14:32)
Parasiau i az nes labai jau off topinam  biggrin.gif

gerai blush2.gif ,aciu 4u.gif
mergaites nepykit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 12 13, 14:33)
gerai blush2.gif  ,aciu 4u.gif
mergaites nepykit biggrin.gif

Gal ir kitom bus naudinga,mes gi graziname savo kuna cia flirt.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 13 gruodžio 2010 - 14:36
tai man irgi idomu,o dabar nesuzinosiu verysad.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kritike7 @ 2010 12 13, 14:36)
tai man irgi idomu,o dabar nesuzinosiu verysad.gif  biggrin.gif

Gerai sakau garsiai cia biggrin.gif Kuriame soliariume lempos stipresnes arba silpnesnes paaiskina darbuotuoja,bet reiketu klausti mirksiukas.gif
Atsakyti
pakartojau ta pati biggrin.gif
einu geriau jau pasportuoti fitness4.gif
dar del kremu idomu butu suzinoti,ar verta juos pirkti ,kur pries soliariuma isitepti reikia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samanta*: 13 gruodžio 2010 - 14:40
QUOTE(Kapish @ 2010 12 13, 14:19)
Aš tai ankščiau tepliojaus savaiminiu, bet ant veido labai sporos usikimšo ir baisiai atrodė  schmoll.gif

tai dabar pudrą tepuos, nes negaliu eit į soliariumą  blush2.gif

Savaiminiai turi toki polinki,tada reiketu dazniau veiduka pilinguoti,viskas merginos baigiu apie deginimasi klauskit az jei kas domina ax.gif
Atsakyti