Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *9Namučiai,

sveikutes. mes jau lauke 1,5 val pabuvo nors ir saltukas nemaza bet oras thumbup.gif taip fainai saulute sviecia ir taip grazu bigsmile.gif as sportuoju arba su tapkem arba kojinem arba basa,priklauso nuo pratimu,basa sportuoju kai reikia kad kojos neslidinetu,
okis einu ir as pasilankstyt,tik galvoju nuo ko pradet ar nuo jm ar nuo tu po 8min viskam g.gif o man antras lygis labiau patinka nei pirmas ,pirmas toks nuobodus o 2 zimiai idomesnis smile.gif
Atsakyti
niu va as jau po antro JM lygio, man jis daug labiau patiko nei pirmas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 12 13, 10:42)
sketis man cia grazus wub.gif
white kitty kaip nuotaikos? bigsmile.gif jau arteja tavo kelione,faina thumbup.gif  wub.gif
MB nuo kitos savaites tures dvi savaites atostogu,tai tada pas jus reciau jauciu uzsuksiu biggrin.gif ,bet kaip man su sportu bus nezinau schmoll.gif ,nes turbut aktyviai laika leisim nebus man kada sportuoti unsure.gif ,gal pavyks su mama susitarti jei vaika paziuretu eiciau tas dvi savaites i sporto kluba aerobikos sportuoti,nes MB eis  i tereniruokliu sale ,idomu butu  bigsmile.gif ,o poto vel grisciau i sporta namuose,na dar bus matyti g.gif

Oj laukiu laukiu,gerai nors kad dirbu tai laikas greiciau bega,nors ka ten greiciau,kai labai lauki tai atrodo kaip vezlys tas laikas eina doh.gif siandien iki 16val darbe,saule sviecia o pas mus oranzine spalva visur tai kaip vasara bigsmile.gif

QUOTE(chérie @ 2010 12 13, 11:21)
Beje, ar jūs su spotbačiais sportuojat ar basom? Aš visąlaik basom sportuodavau, bet vakar pastebėjau, kad labai kairės kojos padą pradėjo skaudėti, neina pašokinėti visai. Tai jaučiu pereisiu prie normalios avalynės unsure.gif

As is pradziu sportavau be,bet paskui prireike ir patogiau su kedais,neslysta kojos ir pedos ne taip apkraunamos ax.gif

QUOTE(samanta* @ 2010 12 13, 11:27)
nebuvo jau taip salt,nuejau iki parduotuves,netoli ji man biggrin.gif
tik bananu neradau g.gif  unsure.gif ,nejau sezonas ju baigesi biggrin.gif vietoj ju granatu nusipirkau,bet kokios jos brangios doh.gif

Granatai niam niam,as paskui visa murzina bunu lotuliukas.gif
Atsakyti
white kitty,faina ten pas jumi soliariume,man kai liudna nuotaika uzklumpa,as tokia sau sviesos terapija vis uzsinoriu pasidaryti,i soliariuma ilysti wub.gif
sakyk o kokioj tu firmoj dirbi,gal pas jumis kokiu akciju kalediniu yra bigsmile.gif ,reikes pries naujus siek tiek idegti,kad balta varna nebuciau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Šiandien išsiprašiau iš paskaitų ir vėl blush2.gif važaivau į aerouostą pasitikt savo MB. Nu laimės tai pilnos kelnės buvo wub.gif rečiau pas jus užsuksiu, nes ketvirtadienį mes išskrendam į Egiptą. Nors MB ims kompą, tai gal ir gausis pas jus užsukti drinks_cheers.gif

Šiandien vėl laukia JM 2 lygis. Man jis žiauriai nepatinka. Daug sunkesnis už 1, o kai ten tie visokie šuoliukai tai jaučiuos kaip koks dramblys šokinėdama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapish @ 2010 12 13, 13:41)
Sveikos  4u.gif 
Šiandien išsiprašiau iš paskaitų ir vėl  blush2.gif  važaivau į aerouostą pasitikt savo MB. Nu laimės tai pilnos kelnės buvo  wub.gif  rečiau pas jus užsuksiu, nes ketvirtadienį mes išskrendam į Egiptą. Nors MB ims kompą, tai gal ir gausis pas jus užsukti  drinks_cheers.gif

Šiandien vėl laukia JM 2 lygis. Man jis žiauriai nepatinka. Daug sunkesnis už 1, o kai ten tie visokie šuoliukai tai jaučiuos kaip koks dramblys šokinėdama  lotuliukas.gif

faina kaip wub.gif wub.gif wub.gif ,o taviskis ir tavo dvynukiu tevelis ar ne?jauciu kaip jos dziaugsis ,eina sau bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Kapish tavo dvynukiu gimtadieniai tai lb faina diena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 12 13, 13:42)
faina kaip wub.gif  wub.gif  wub.gif ,o taviskis ir tavo dvynukiu tevelis ar ne?jauciu kaip jos dziaugsis ,eina sau bigsmile.gif  wub.gif

Aha, tėtis wub.gif vaikai pokolkas darželį,o vyras nuėjo pas savo seserį ( siūlė ir man, bet aš jos žiauriai nemėgstu, tai atsisakiau bigsmile.gif ) sakė grįžtant dar paims ko nors atsigerti biggrin.gif padovanojo jis man labai gražų laikrodį ir grandinelę auksinę wub.gif lyg kelionės dar nebūtų gana... Vaikams irgi visko pripirko. Įsivaizduoju jau kokie vaikai bus laimingi kai pamatys tevelį wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute__ @ 2010 12 13, 13:11)
niu va as jau po antro JM lygio, man jis daug labiau patiko nei pirmas thumbup.gif

as irgi po 2jm ir abs 8 min,man irgi antras lygis labiau patinka nei pirmas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 12 13, 13:25)
white kitty,faina ten pas jumi soliariume,man kai liudna nuotaika uzklumpa,as tokia sau sviesos terapija vis uzsinoriu pasidaryti,i soliariuma ilysti wub.gif
sakyk o kokioj tu firmoj dirbi,gal pas jumis kokiu akciju kalediniu yra bigsmile.gif ,reikes pries naujus siek tiek idegti,kad balta varna nebuciau biggrin.gif

Luxura salone,bet jie tik Vilniuje yra,o seip dabar visur tu akciju pilna ax.gif As tai cia kaip balta varna jauciuosi,nes nesideginu,turiu tokiu baltu demiu ant kuno kurios neidega,tai man netinka deginimasis ir seip nelabai megeja buvau,naudoju savaiminio idegio kremus flirt.gif

QUOTE(Kapish @ 2010 12 13, 13:41)
Sveikos  4u.gif 
Šiandien išsiprašiau iš paskaitų ir vėl  blush2.gif  važaivau į aerouostą pasitikt savo MB. Nu laimės tai pilnos kelnės buvo  wub.gif  rečiau pas jus užsuksiu, nes ketvirtadienį mes išskrendam į Egiptą. Nors MB ims kompą, tai gal ir gausis pas jus užsukti  drinks_cheers.gif

Kaip saunu clap.gif Uzsuk pasipasakoti kaip ten tau sekasi rolleyes.gif As tai kai Anglijoje busiu neapleisiu jusu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute__ @ 2010 12 13, 13:43)
Kapish tavo dvynukiu gimtadieniai tai lb faina diena thumbup.gif

aha biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(white kitty @ 2010 12 13, 13:48)
Luxura salone,bet jie tik Vilniuje yra,o seip dabar visur tu akciju pilna ax.gif As tai cia kaip balta varna jauciuosi,nes nesideginu,turiu tokiu baltu demiu ant kuno kurios neidega,tai man netinka deginimasis ir seip nelabai megeja buvau,naudoju savaiminio idegio kremus flirt.gif
Kaip saunu  clap.gif Uzsuk pasipasakoti kaip ten tau sekasi  rolleyes.gif  As tai kai Anglijoje busiu neapleisiu jusu  biggrin.gif

net nebandyk apleisti nono.gif biggrin.gif
Atsakyti
as jau ir zone pasportavusi esu tongue.gif ,dar manes 3shred laukia cool.gif
QUOTE(white kitty @ 2010 12 13, 13:48)
Kaip saunu  clap.gif Uzsuk pasipasakoti kaip ten tau sekasi  rolleyes.gif  As tai kai Anglijoje busiu neapleisiu jusu  biggrin.gif

as ir apie savaimini idegio krema galvoju,bet ar pirty jis man nenusigrandis nuo odos?kaip galvoji?man cia butu pigesnis variantas ir koki tu naudoji jei nepaslaptis
ai as vakar dove veido drekikli nusipirkau su savaiminio idegio efektu,reikes siand isbandyti,nes be pudros veidas jau kaip lavono biggrin.gif
Atsakyti