Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *9Namučiai,

Dariau šiandien JM 2 lygį. Žinokit 3 kartus nukritau ant lovos per visą tą laiką lotuliukas.gif jau taaip nusikaliau, labai sunku.

Dar reiks padaryt 8min abs ir kaip ir viskas bus šiandienai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 12 12, 14:47)
labukas mergytes 4u.gif

nespeju taves sekti samanta kas savaite nauju veidu lotuliukas.gif

kapish as ir prisimenu kaip sunku buvo kai dariau antra lygi, sunkiausiai ji istempiau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 12 gruodžio 2010 - 19:28
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 12 12, 19:26)
nespeju taves sekti samanta kas savaite nauju veidu lotuliukas.gif

kapish as ir prisimenu kaip sunku buvo kai dariau antra lygi, sunkiausiai ji istempiau schmoll.gif

man tai neįmanoma doh.gif prieš vieną cardio pailsėjau, padariau jį ir vėl pavargau taip,kad rodės tuoj širdis iš krutinės išoks schmoll.gif
Atsakyti
O aš šiandien pusę dienos virtuvėje pratupėjau doh.gif išbandžiau kūčiukų receptą, niam niam kokie skanūs gavosi essen.gif paskui daržovių troškinį su įdarytu baklažanu ruošiau, o dar dukriukui daržovienė....apsiuosčiau, apsivalgiau doh.gif laukiu ir aš rytojaus, jau noriu naujus hanteliukus pakilnoti, atrodo kad kažko trūksta kai savaitgalį "išeiginė" nuo sportų yra unsure.gif rytoj tikriausiai su storuliukais paplušėsiu wub.gif gal vakarop dar ir dviratį paminsiu g.gif
Atsakyti
O as einu prasitampysiu pries miega biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, man savaitgalis tai apsiryjimo dienos, vakar ciliake prisivalgiau, vakare ejom y svecius tai pyrago vyno doh.gif niu va tik siandien jau gryzau y vezias smile.gif nusipirkau svarelius tai ryt JM 2 lygi pradedu jau bijau nes tiek prisiskaiciau kaip sunku jy sportuoti smile.gif
Atsakyti
Šiandien pasportavau tikrai nemažai ax.gif

JM 2lygį (kurį vos vos ištempiau), tempimo pratimus dariau 30min. ir 8min abs.
Bet ryt planuoju dar daugiau sportuot, noriu visa valanda tampytis, bučiau ir šiandien,bet kad laiko neliko doh.gif 4u.gif
Atsakyti
as sekm.nusprendziau darytis poilsio diena. vakar padariau visam kunui po 8min.bet lb bijojau pilvo presa daryti kad nepradetu skaudeti, bet neskaudejo lb.
Atsakyti
QUOTE(aurute__ @ 2010 12 12, 22:40)
as sekm.nusprendziau darytis poilsio diena. vakar padariau visam kunui po 8min.bet lb bijojau pilvo presa daryti kad nepradetu skaudeti, bet neskaudejo lb.

nepersistenk nono.gif
Atsakyti
nu jau lb stengiuos nepersistengti blush2.gif bet kaip buvo baisu galvojau kad greitaja reikes kviesti, nes jei buciau stovejusi jauciu buciau nualpusi nes ir guledama nelb jau tarpais susihaudziau kas cia vyksta.
Atsakyti
QUOTE(aurute__ @ 2010 12 12, 22:48)
nu jau lb stengiuos nepersistengti blush2.gif bet kaip buvo baisu galvojau kad greitaja reikes kviesti, nes jei buciau stovejusi jauciu buciau nualpusi nes ir guledama nelb jau tarpais susihaudziau kas cia vyksta.

Jeigu tai dar nors kartą pasikartos, nieko negalvok ir marš pas daktare.. Negalima juokaut tokiais dalykais, tuo labiau jeigu šitaip stipriai skauda.

O aš sakau Labanaktis 4u.gif
Atsakyti
Labanaktis 4u.gif
Atsakyti