Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *9Namučiai,

QUOTE(white kitty @ 2010 12 12, 11:31)
As I lygi atsportavau be kedu,bet II irgi slidineti pradejau tai teko apsiauti  biggrin.gif
Papildyta:
Sveika,kaikurios daro ir tuos 8min,as anksciau dariau,bet parsisiunciau kur trunka 50min ten jau gerai prasitampai  ax.gif Siaip yra ivairiu tempimo pratimu internete.

o kur parsisiuntei? Man irgi reikėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapish @ 2010 12 12, 11:33)
o kur parsisiuntei? Man irgi reikėtų  g.gif

Is rutracker.org per torrent,ten daug sporto programu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 12 12, 11:34)
Is rutracker.org per torrent,ten daug sporto programu  ax.gif

rusų kalba.. doh.gif pasakyk kaip tie pratimai vadinas? Gal gausiu kur kitur parsiust ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, labai persiprasau kad jusu neaplankiau ir kad neprisidaviau laiku. Tiesa sakant penktadieni ir nepasimatavau, nes metro niekur neradau, tai tik vakar issimatavau save. Na rezultatas man patiko, nors is tikro nebuvo jo jokio. Visos apimtys tokios pat, bet man tas patinka, nes kaip ir nesportavau visa savaite. Taigi, siandien vakarop eisiu sportuoti, ir tikiuosi gal iseis antradieni bei ketvirtadieni. Visai nebeprieinu prie kompo, o jus cia tiek daug prirasot kad paskui vos speju perksaityt ax.gif Beje vakar man buvo balius bet jis vyko per pietus, tai vakare su MB ir dar keliais artimaisiais lekem ant kalniuku, vat buvo man manksta nusileidus nuo kalniuko paskui roges uztempti doh.gif tikiuosi nepyksit merginos kad neprisidaviau. Kita penktadieni pasistengsiu buti pavyzdingesne. Bet del pasiulymo kad prisiduoti ir programa tai net nezinau, o ka man reiks rasyti kai po shred'o darau papildomus pratimus bet ne pagal kazkokia programa o tiesiog pagal save? Padarau kojom, rankom, pilvui, vel kojom ir taip kartoju daug kartu? g.gif
QUOTE(aurute__ @ 2010 12 09, 23:42)
as ryt issilaikau paskutiny egza ir gausiu jau antra diploma drinks_cheers.gif ir  kur as  drinks_cheers.gif y desiu g.gif  bigsmile.gif

Kas per egzaminai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 12 12, 12:34)
Is rutracker.org per torrent,ten daug sporto programu  ax.gif

o pagal kokia programa darot tempimo pratimus, nes programu daug, o noretusi kazkieno patikrintos... doh.gif
sportuoju ir as namie, pagal JM, vasara man visai neblogai pavyko pamazinti apimtis po gimdymo su JM 30 days shred blush2.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(Kapish @ 2010 12 12, 12:27)
aš tai sportavau be kedų, bet dabar jau pasimokiau biggrin.gif slidinėjau į visas puses aš ten  lotuliukas.gif
Aš irgi stengiuos jiems nerodyt daug TV, parsiunčiu į kompą geriau kokių gražių multikų.
Ir žinoma peržiūriu juos prieš rodydama vaikams, kad vėl nebūtų taip kaip su kempiniuku  lotuliukas.gif

Senoji Animacija thumbup.gif wub.gif

QUOTE(white kitty @ 2010 12 12, 12:31)
As I lygi atsportavau be kedu,bet II irgi slidineti pradejau tai teko apsiauti  biggrin.gif
Papildyta:
Sveika,kaikurios daro ir tuos 8min,as anksciau dariau,bet parsisiunciau kur trunka 50min ten jau gerai prasitampai  ax.gif Siaip yra ivairiu tempimo pratimu internete.

Kaip vadinasi tavo tempimo programa? Aš atsisiunčiau keletą, bet viena tokia sunkoka pasirodė, kitą reikės kada išbandyti. Aš penktadienį pagal Amy Bento Abs & Stretch dariau, per lengva man pasirodė, nors patiko tai kad ten skirta pilvui ir šonams,pusė programos tempimo pratimai, o jie mane žudo doh.gif kaip nemėgstu aš jų, bet vakar kaip visus raumenis skaudėjo blink.gif vat ir lengva. Nusipirkau vakar hanteliukus po 1,5kg. rolleyes.gif ermitaže, deja rūžavi tik po 1 kg. maniškiai violetiniai, bet man visai patinka ir ši spalva, svarbu kad bus ką kelti cool.gif

Doviem, kaip smagu nuo kalniuko wub.gif o metrą prašom iš vakaro susirasti ir prie lovos pasidėti nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapish @ 2010 12 12, 11:42)
rusų kalba..  doh.gif  pasakyk kaip tie pratimai vadinas? Gal gausiu kur kitur parsiust  ax.gif

Galiu tau per skype atsisuti mirksiukas.gif

Merginos nezinau kaip tiksliai ta programa vadinasi,tiesiog buvo parasyta Stretching,2006 ten rusu kalba,moteriske gamtoje rodo tempimo partimus,man patiko,gerai paaskina,pratimai tokie vidutinio sunkumo. Dar uzmaciau Total Stretch for Beginners with Tamilee Webb reikes parsisiusti ir isbandyti,kiek paskaiciau ten yra tempimo pratimu kompleksas 1 dalis 10min stovint,10min sedint ant kedes ir 10min gulint galima rinktis kuri nors varianta arba daryti visus is eiles tada gaunasi 30min mankstos o 2 dalyje kaip supratau ivairiu tempimo pratimu misinys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 12 gruodžio 2010 - 12:25
QUOTE(white kitty @ 2010 12 12, 12:04)
Galiu tau per skype atsisuti  mirksiukas.gif

Merginos nezinau kaip tiksliai ta programa vadinasi,tiesiog buvo parasyta Stretching,2006 ten rusu kalba,moteriske gamtoje rodo tempimo partimus,man patiko,gerai paaskina,pratimai tokie vidutinio sunkumo. Dar uzmaciau Total Stretch for Beginners with Tamilee Webb reikes parsisiusti ir isbandyti,kiek paskaiciau ten yra tempimo pratimu kompleksas 1 dalis 10min stovint,10min sedint ant kedes ir 10min gulint galima rinktis kuri nors varianta arba daryti visus is eiles tada gaunasi 30min mankstos o 2 dalyje kaip supratau ivairiu tempimo pratimu misinys.

atsiunčiau savo skaipą į až 4u.gif
Atsakyti
labukas mergytes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif
Vakar nepasportavau, nes grįžus namo vos kojas pavilkau, ir tiesiog nugriuvau ant lovos ir iškart užmigau doh.gif Jau taip nusikalėm, visą dieną ant kojų. Net nuvažiuojant ir parvažiuojant traukinyje teko po pusantros valandos ant kojų stovėti, visi kaip silkės susispaudę susigrūdę buvom doh.gif Bet šiaip visai smagu prasiblaškyti buvo, tik kad oras nekoks.
Aišku vakar nebepasportavau, tiesiog nebeturėjau nei noro, nei jėgų. Užtat TIEK prisikimšau doh.gif Gal jums net nepasakosiu, bet net sunku pajudėt buvo blush2.gif biggrin.gif Užtat šiandien susiimu, pasportuosiu normaliai ir dar tempimo treniruotę padarysiu už vakarykštę dieną pioneer.gif
Einu dabar buhalterijos mokintis... Jau taip tingisi smile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

aciu uz lentele ir aciu uz sveikinimus 4u.gif

as banysiu nuo rytdienos grist prie sporto jau thumbup.gif jauciu praesiu vel visa pirma lygi nuo pradziu ax.gif
Atsakyti
As jau pasiilgau sporto per svaitgaly,laukiu jau rytojaus kai galesiu vel pajudeti assa.gif
Atsakyti