Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *9Namučiai,

as siandien ciliake buvau pakirtau koldunu ir dar pieniska kokteily blush2.gif ai merginos vakar nakty man kaip baisu buvo galvojau kad numirsiu. kai nuejau miegoti taip pradejo pilvo apacia ir nuguro apacia skaudeti kaip zinokit saremiai ir vos ne kaip gimdymas atrodo kad gimdysiu tuoj nes ir noras toks stumti, o skausmas neapsakomas neio atsisesti nei atsistoti. man kazkaip kai as sportuoju visada siek tiek maudzia pilvo apacia, bliamba kas cia gali buti.
Atsakyti
Aurute,pas gydytoja reiketu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 12 11, 18:15)
Aurute,pas gydytoja reiketu  unsure.gif

reiketi tai reikia bet mano daktare dirba tokiu grafiku kad pas jos papulti ytra misija neymanoma doh.gif
Atsakyti
Daraus siandien iseigine, nesportuosiu tongue.gif
Atsakyti
gero savaitgalio mielosios, imeciau kelias naujas foto pries pirti biggrin.gif

aurute ziurek, kazkas cia pas tave nelabai gero verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 11 gruodžio 2010 - 19:49
labas rytas smile.gif
as ca viena, taip tuscia cia net vejai svilpia blink.gif

jau i vienus dzinsus ilindau, kur naujos foto, dabar mano tikslas tie dzinsai kur yra foto su raudona bliuske, 72 kg kur buvau lotuliukas.gif tas uzsitraukiu tik iki puses siknos doh.gif nu dar menesiukas ir mano tikslas bus pasiektas rolleyes.gif

po vakar tempimo kojos skauda, ne taip lengva kaip atodo o veikia tikrai bigsmile.gif siandien ilsesiuos, dvi dienos poilsio turi buti.
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 12 12, 09:46)
labas rytas smile.gif
as ca viena, taip tuscia cia net vejai svilpia blink.gif

jau i vienus dzinsus ilindau, kur naujos foto, dabar mano tikslas tie dzinsai kur yra foto su raudona bliuske, 72 kg kur buvau lotuliukas.gif tas uzsitraukiu tik iki puses siknos doh.gif nu dar menesiukas ir mano tikslas bus pasiektas rolleyes.gif

po vakar tempimo kojos skauda, ne taip lengva kaip atodo o veikia tikrai bigsmile.gif siandien ilsesiuos, dvi dienos poilsio turi buti.

Labas rytas,as jau cia biggrin.gif

Sveikinu saulyte,greitai pasieksi savo tiksla thumbup.gif

Tikrai zinok tie pratimai nera tokie lengvi kaip atrodo,ypac jei zmogus nelabai lankstus,bet jie ir skirti lavinti lankstuma rolleyes.gif Vakar po darbo nieko nedariau,ziurejau per telika superine rusiska komedija,bet siandien kai grisiu vakare tempima padarysiu,susirgau mm tai nezinau kaip rytoj su zones bus,nemegstu pirmomis dienomis intensyvumo,tai teks turbut vel rinktis tempima ax.gif

Kaip susinervinau is pat ryto,atienu i darba isijungiu telika ir pasipila zodziai ''jusu vaikas geriausiu atveju atsidurs ligonineje,blogiausiu-kapinese","kaip nenumirti nuo stiklines vandens" nu virsune norisi susaudyt tokiu laidu kurejus gun_bandana.gif ka jie sau galvoja,dabar puse metu baugins zmones visokiom nesamonem,na as nieko pries tiriamasias laidas,bet negaliu pakesti kaip jie tokias laidas pateikia, per pastaruosius metus degradavo musu televizija doh.gif banned2.gif
Atsakyti
Labasrytas merginos 4u.gif

vis dėl to vakar be sporto neištvėriau ir padariau tempimo pratimus ir 8min abs. Bandžiau daryt JM 2lygį. Bet ten kaip sunku blink.gif visoms iš pradžių taip sunku buvo?
Dabar šiek tiek maudžia presą, senai jaučiau šitą jausmą thumbup.gif

whitekitty, nu jo televizija mūsų laikais tai doh.gif leidžiu savo vaikams "kempiniuką" žiūrėt, bet kai pamačiau koks ten bukas multikas tai.. g.gif vienoj serijoj kažkoks veikėjas krapštė nosį ir davė savo snarglius paragaut kitam veikėjui. Tai pala, jeigu mano vaikai šitaip daryt pradės? lotuliukas.gif
vakar vėlai žiūrėjau kažkokį filmą, nes nesimiegojo. Bet alkoholio reklamų tai daugiau negu daug. Gerai, kad bent jas rodo tik nuo 10 ar 11h. g.gif

saulyte, sveikinu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kapish: 12 gruodžio 2010 - 10:59
QUOTE(Kapish @ 2010 12 12, 10:58)
Labasrytas merginos  4u.gif

vis dėl to vakar be sporto neištvėriau ir padariau tempimo pratimus ir 8min abs. Bandžiau daryt JM 2lygį. Bet ten kaip sunku  blink.gif  visoms iš pradžių taip sunku buvo?
Dabar šiek tiek maudžia presą, senai jaučiau šitą jausmą  thumbup.gif 
whitekitty, nu jo televizija mūsų laikais tai  doh.gif  leidžiu savo vaikams "kempiniuką" žiūrėt, bet kai pamačiau koks ten bukas multikas tai..  g.gif  vienoj serijoj kažkoks veikėjas krapštė nosį ir davė savo snarglius paragaut kitam veikėjui. Tai pala, jeigu mano vaikai šitaip daryt pradės?  lotuliukas.gif 
vakar vėlai žiūrėjau kažkokį filmą, nes nesimiegojo. Bet alkoholio reklamų tai daugiau negu daug. Gerai, kad bent jas rodo tik nuo 10 ar 11h.  g.gif

saulyte, sveikinu  thumbup.gif  wub.gif

Man II lygis pats sunkiausias ir nemegstamiausias buvo biggrin.gif

Joo apie multikus isvis patylesiu,bet as kazkada ziurejau Kempiniuka darbe is neturejimo ka veikti biggrin.gif savo vaikams rodysiu tik Walta Disney...
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 12 12, 11:25)
Man II lygis pats sunkiausias ir nemegstamiausias buvo  biggrin.gif

Joo apie multikus isvis patylesiu,bet as kazkada ziurejau Kempiniuka darbe is neturejimo ka veikti biggrin.gif savo vaikams rodysiu tik Walta Disney...

aš tai sportavau be kedų, bet dabar jau pasimokiau biggrin.gif slidinėjau į visas puses aš ten lotuliukas.gif

Aš irgi stengiuos jiems nerodyt daug TV, parsiunčiu į kompą geriau kokių gražių multikų.
Ir žinoma peržiūriu juos prieš rodydama vaikams, kad vėl nebūtų taip kaip su kempiniuku lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaites 4u.gif
norejau pasmalsauti, apie kokius tempimo pratimus kalbat, turbut ne apie 8min, o apie kazkokia ilgesne programa? smile.gif
Atsakyti
As I lygi atsportavau be kedu,bet II irgi slidineti pradejau tai teko apsiauti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sokate @ 2010 12 12, 11:28)
Labas rytas, mergaites  4u.gif
norejau pasmalsauti, apie kokius tempimo pratimus kalbat, turbut ne apie 8min, o apie kazkokia ilgesne programa?  smile.gif

Sveika,kaikurios daro ir tuos 8min,as anksciau dariau,bet parsisiunciau kur trunka 50min ten jau gerai prasitampai ax.gif Siaip yra ivairiu tempimo pratimu internete.
Atsakyti