Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *9Namučiai,

saulyte ka cia ta taure reiskia biggrin.gif
o mano pusryciai irgi skanus-bananas ir obuolys tongue.gif
Atsakyti
paziurek dar papildziau, cia ivadas buvo, beje lentele vietoj jau

varau i pirti siandien clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 11 gruodžio 2010 - 10:51
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 12 11, 10:34)
first.gif
acura sia savaite lydere first.gif

4u.gif bigsmile.gif sveikinu smile.gif

Labas rytas
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 12 11, 10:48)
varau i pirti siandien clap.gif  clap.gif  clap.gif

faina bigsmile.gif ,as su savais ir noreciau,bet dar kai visokiu draugu draugai susirenka (kaip per naujus bus) tai man nepatinka taip biggrin.gif
Papildyta:
sveikinu acurauser posted image
ir saulytei gelyte uz lentele,aciuuser posted image
Atsakyti
Kaip cia grazu pas mus,noriu pavasario unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 12 11, 11:56)
Kaip cia grazu pas mus,noriu pavasario  unsure.gif  biggrin.gif

o aš vasaros wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 12 11, 12:02)
faina bigsmile.gif ,as su savais ir noreciau,bet dar kai visokiu draugu draugai susirenka (kaip per naujus bus) tai man nepatinka taip biggrin.gif
Papildyta:
sveikinu acurauser posted image
ir saulytei gelyte uz lentele,aciuuser posted image

aciu uz gelyte biggrin.gif
galvoju ivesti dar viena varianta, tos kurios yra lenteleje, kad iseitu efektyviau mesti svori, surasytu savaites sporto programa ir as idesiu suvestines prie lenteles, matysim kas kaip sportuoja ir kaip tam zmogui krenta. galesim paanalizuoti kas geriau mus tirpina. mano sios savaites, aisku tai galesim daryti nuo PENKTADIENIO iki ketvirtadienio, pvz mano

PENKTADIENIS SHRED3, PILVAS 40 min
SESTADIENIS PILATES 40 min
SEKMADIENIS -
PIRMADIENIS -
ANTRADIENIS ZONES 1H
TRECIADIENIS SHRED3, PILVAS 40 min
KETVIRTADIENIS ZONES 1H

ka manot, gal ir del sporto truputi sukontroliuotu neleistu tinginiaut???

as padarau 50 min. tempimus ir pilva, nes vakar nesportavau, gausis 5 kartai sia savaite thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 11 gruodžio 2010 - 12:19
LABA RYTA.
QUOTE(chérie @ 2010 12 11, 00:03)
Šiandien besportuojant kaimynai iš apačios pradėjo į lubas baladotis doh.gif Ir ūpas sportuoti praėjo. Ar jums tokios problemos nėra? unsure.gif

as kadangi gyvenu nuosavam name tai su tokia problema nesusiduriu,bet jei gyvenciau daugiabutyje tai del vaiko gauciau daug pastabu nuo kaimynu,nes ji pas mane labai aktivi.Tai sokinet net bijociau biggrin.gif

QUOTE(samanta* @ 2010 12 11, 09:11)
labas is ryto 4u.gif  4u.gif

pas mane apacioje tokie kaimynai,kur kiekviena ryta 7val,kiekviena vakara ir daznai diena isterikuoja,ten tarpusavy taip riejai,kad mane jau uzknisa,o kaip girdisi,kad man jau kartais norisi pabaladoti jiems ten apacion biggrin.gif ,tai kai sportuoju man cia savotiskas kerstas buna,tai trypiu be gailescio tongue.gif
o as vakar tokius ale ugsus batus nusipirkau,bet siltus siltus ir svarbiausia patogius wub.gif ,nes puosniu tai jau turiu,nebereikia man,dar kvepalus senelis saltis padovanojo biggrin.gif  ir jau nusiziurejau 2 nerealiai fainas sukneles Naujiems metams,bet pabijojau pirkti vakar,sakau jei sukusiu kaip dabar pirkti,kabos ant manes tie rubai poto,bet jauciu iki Nauju ir neliks,nes ten po viena vnt . 3 dydziu buvo  ,ka daryti nezinau toikiu atveju g.gif ...Ai dar chromo nusipirkau ,nes akcija buvo,cia maisto papildas kuris paspartina medziagu apykaita ir mazina potrauki saldumynams

o man chromas nepadeda,irgi geriau bet be salduminu niekaip. schmoll.gif biggrin.gif

siandien pasipuosem eglute
clap.gif
vaikas prisistume kede atsisedo priesais ir ziuri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 12 11, 12:15)
aciu uz gelyte biggrin.gif
galvoju ivesti dar viena varianta, tos kurios yra lenteleje, kad iseitu efektyviau mesti svori, surasytu savaites sporto programa ir as idesiu suvestines prie lenteles, matysim kas kaip sportuoja ir kaip tam zmogui krenta. galesim paanalizuoti kas geriau mus tirpina. mano sios savaites, aisku tai galesim daryti  nuo PENKTADIENIO iki ketvirtadienio, pvz mano

PENKTADIENIS SHRED3, PILVAS 40 min
SESTADIENIS PILATES 40 min
SEKMADIENIS -
PIRMADIENIS -
ANTRADIENIS ZONES 1H
TRECIADIENIS SHRED3, PILVAS 40 min
KETVIRTADIENIS ZONES 1H

ka manot, gal ir del sporto truputi sukontroliuotu neleistu tinginiaut???

as padarau 50 min. tempimus ir pilva, nes vakar nesportavau, gausis 5 kartai sia savaite thumbup.gif

as drasiai galiu rasyti,nes as i sasviuni rasausi vistiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 12 11, 13:52)
[size=1][/size]
as drasiai galiu rasyti,nes as i sasviuni rasausi vistiek smile.gif

samanta pasirase thumbup.gif

skaiciuojam tada sis pektadienis-vakar iki ketvirtadienio po sporto, atsiusit penktadieni su prisidavimais ax.gif

del sokinejimu kaimyne pas mane gera, bet ir privengiu bildet
Atsakyti
as siandien nesportuoju smile.gif buvau maxej visokio s nusipirkau doh.gif biggrin.gif ,nebevaziuosim vakare i svecius,nes MB iskviete i darba vakare,tai nieko nebus grieku thumbup.gif ziuresiu sokius su arbatos puodeliu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(chérie @ 2010 12 11, 01:03)
Šiandien besportuojant kaimynai iš apačios pradėjo į lubas baladotis doh.gif Ir ūpas sportuoti praėjo. Ar jums tokios problemos nėra? unsure.gif

O ko tu suki galvą? Sportuok toliau lotuliukas.gif Vienodai šviečia man tie kaimynai cool.gif
Atsakyti