Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *9Namučiai,

.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėgrąža: 10 gruodžio 2010 - 21:07
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 12 10, 18:24)
ai siandien buvau kirpykloje, pasidariau kirpima, susitvarkiau antakius thumbup.gif

Kaip smagu wub.gif Aš į Lietuvą atostogų kai grįšiu, tai irgi praeisiu pro grožio salonus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 12 10, 20:47)
o ką, vyras labai priekabus biggrin.gif kiek laiko leliukui tavo? as ir mazyli turiu smile.gif pagal kokia programa sportuoji?

neeee vyras lb geras,tpfuuuu tris kartus biggrin.gif na manau,kad ir jam patikau kai buvau liekna,nes pati jaučiausi gerai,na bet aš jam padovanojau sūnelį,su kuriu ir priaugau 24kg blush2.gif pati kalta nevalgiau bet ėdžiau blush2.gif vaikeliui tuoj bus trys mėn.sportuoju pagal savo programą,negaliu dar intensyviai sportuoti nes dar maitinu ir stengsiuosi kuo ilgiau maitinti.Na o,kaip tavo vaikelio sveikata?Kiek supratau turi tris 4u.gif kiek laiko vaikeliams,jauna mamytė,šaunuolė o jau turi tris vaikelius,laimingas trijų vaikelių tėvelis biggrin.gif mano ir nori trijų doh.gif na o aš dviejų sakau gal bus gana jai Dievulis duos biggrin.gif
Atsakyti
man nesigauna visai nusifotkint, neturiu kur fotiko padėt doh.gif tai gaunas nevisos kojos, o kai nevisos neatrodo tokios storos kaip iš tikro yra g.gif
Papildyta:
QUOTE(white kitty @ 2010 12 10, 20:06)
As pagaliau po tempimo pratimu,nu super,reikes dazniau juos daryti,beveik kasdien,galima net ir po darbo,nes nereikalauja intensyvumo,bet veiksmingumu nenusileidzia  thumbup.gif
Papildyta:
O man nuo makaronu ispute pilva,nera siandien mano preso  doh.gif

nejuokauk, nėr pas tave nei biškio lašinuku pergyvena dar ji doh.gif
Atsakyti
Šiandien besportuojant kaimynai iš apačios pradėjo į lubas baladotis doh.gif Ir ūpas sportuoti praėjo. Ar jums tokios problemos nėra? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chérie: 11 gruodžio 2010 - 00:03
labas is ryto 4u.gif 4u.gif
QUOTE(chérie @ 2010 12 11, 00:03)
Šiandien besportuojant kaimynai iš apačios pradėjo į lubas baladotis doh.gif Ir ūpas sportuoti praėjo. Ar jums tokios problemos nėra? unsure.gif

pas mane apacioje tokie kaimynai,kur kiekviena ryta 7val,kiekviena vakara ir daznai diena isterikuoja,ten tarpusavy taip riejai,kad mane jau uzknisa,o kaip girdisi,kad man jau kartais norisi pabaladoti jiems ten apacion biggrin.gif ,tai kai sportuoju man cia savotiskas kerstas buna,tai trypiu be gailescio tongue.gif
o as vakar tokius ale ugsus batus nusipirkau,bet siltus siltus ir svarbiausia patogius wub.gif ,nes puosniu tai jau turiu,nebereikia man,dar kvepalus senelis saltis padovanojo biggrin.gif ir jau nusiziurejau 2 nerealiai fainas sukneles Naujiems metams,bet pabijojau pirkti vakar,sakau jei sukusiu kaip dabar pirkti,kabos ant manes tie rubai poto,bet jauciu iki Nauju ir neliks,nes ten po viena vnt . 3 dydziu buvo ,ka daryti nezinau toikiu atveju g.gif ...Ai dar chromo nusipirkau ,nes akcija buvo,cia maisto papildas kuris paspartina medziagu apykaita ir mazina potrauki saldumynams
Atsakyti
Mes šiandien su MB sau ekskursiją pasidarysim ir į kitą miestą važiuosim pasidairyt, tai nusimato aktyvi diena su daug vaikščiojimo thumbup.gif Jau metus čia gyvenam, o šalies aš bent jau tai visai nemačius doh.gif Tik jau jaudinuos dėl vakaro, tikiuosi grįšim nelabai vėlai ir dar turėsiu jėgų tempimo pratimams. Kas galėjo pagalvot, jog ateis tokia diena, jog suksiu galvą, kaip čia padaryt, kad tik išeitų pasportuot blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
cherie gera manksta nusimato thumbup.gif ,mes vakare i svecius vaziuosim,tai jauciu man grieku vakare nusimato g.gif o rytoj irgi aktyviai laika leisim,eisim su rogem kur paciuozineti,nes MB laisvas rytoj bus smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, mane vyras vakar palepino skruzdelynu tai pasisveriau sy ryt ir nieko nenuejo jis ten kur nederejo smile.gif kaip smagu matyti kad sveriu kiekviena diena siek teik maziau smile.gif
Atsakyti
Labasrytas 4u.gif
Atsakyti
first.gif

sitos gelytes musu spartuolems, gerausioms metejoms

user posted image

LEMUO kritike, acura -2
KLUBAI saulegraza -3
SLAUNYS samanta, acura -1
SVORIS acura -2,7

acura sia savaite lydere first.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 11 gruodžio 2010 - 10:46
QUOTE(Kapish @ 2010 12 10, 21:14)
nejuokauk, nėr pas tave nei biškio lašinuku pergyvena dar ji  doh.gif

Na ant pilvo turiu biski blush2.gif

Labas rytas,as katik po skaniu pusryciu,varske su vanile ir meduolis su zoleliu arbata rolleyes.gif
Atsakyti