QUOTE(saulyte0925 @ 2010 12 10, 18:24)
Kaip smagu

QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 12 10, 20:47)
o ką, vyras labai priekabus
kiek laiko leliukui tavo? as ir mazyli turiu
pagal kokia programa sportuoji?

neeee vyras lb geras,tpfuuuu tris kartus

man nesigauna visai nusifotkint, neturiu kur fotiko padėt
tai gaunas nevisos kojos, o kai nevisos neatrodo tokios storos kaip iš tikro yra 
Papildyta:
nejuokauk, nėr pas tave nei biškio lašinuku pergyvena dar ji

Papildyta:
QUOTE(white kitty @ 2010 12 10, 20:06)
As pagaliau po tempimo pratimu,nu super,reikes dazniau juos daryti,beveik kasdien,galima net ir po darbo,nes nereikalauja intensyvumo,bet veiksmingumu nenusileidzia 
Papildyta:
O man nuo makaronu ispute pilva,nera siandien mano preso

Papildyta:
O man nuo makaronu ispute pilva,nera siandien mano preso

Šiandien besportuojant kaimynai iš apačios pradėjo į lubas baladotis
Ir ūpas sportuoti praėjo. Ar jums tokios problemos nėra?

labas is ryto
pas mane apacioje tokie kaimynai,kur kiekviena ryta 7val,kiekviena vakara ir daznai diena isterikuoja,ten tarpusavy taip riejai,kad mane jau uzknisa,o kaip girdisi,kad man jau kartais norisi pabaladoti jiems ten apacion
,tai kai sportuoju man cia savotiskas kerstas buna,tai trypiu be gailescio
o as vakar tokius ale ugsus batus nusipirkau,bet siltus siltus ir svarbiausia patogius
,nes puosniu tai jau turiu,nebereikia man,dar kvepalus senelis saltis padovanojo
ir jau nusiziurejau 2 nerealiai fainas sukneles Naujiems metams,bet pabijojau pirkti vakar,sakau jei sukusiu kaip dabar pirkti,kabos ant manes tie rubai poto,bet jauciu iki Nauju ir neliks,nes ten po viena vnt . 3 dydziu buvo ,ka daryti nezinau toikiu atveju
...Ai dar chromo nusipirkau ,nes akcija buvo,cia maisto papildas kuris paspartina medziagu apykaita ir mazina potrauki saldumynams

QUOTE(chérie @ 2010 12 11, 00:03)
Šiandien besportuojant kaimynai iš apačios pradėjo į lubas baladotis
Ir ūpas sportuoti praėjo. Ar jums tokios problemos nėra? 

pas mane apacioje tokie kaimynai,kur kiekviena ryta 7val,kiekviena vakara ir daznai diena isterikuoja,ten tarpusavy taip riejai,kad mane jau uzknisa,o kaip girdisi,kad man jau kartais norisi pabaladoti jiems ten apacion

o as vakar tokius ale ugsus batus nusipirkau,bet siltus siltus ir svarbiausia patogius

Mes šiandien su MB sau ekskursiją pasidarysim ir į kitą miestą važiuosim pasidairyt, tai nusimato aktyvi diena su daug vaikščiojimo
Jau metus čia gyvenam, o šalies aš bent jau tai visai nemačius
Tik jau jaudinuos dėl vakaro, tikiuosi grįšim nelabai vėlai ir dar turėsiu jėgų tempimo pratimams. Kas galėjo pagalvot, jog ateis tokia diena, jog suksiu galvą, kaip čia padaryt, kad tik išeitų pasportuot

Labas rytas, mane vyras vakar palepino skruzdelynu tai pasisveriau sy ryt ir nieko nenuejo jis ten kur nederejo
kaip smagu matyti kad sveriu kiekviena diena siek teik maziau

Labasrytas

QUOTE(Kapish @ 2010 12 10, 21:14)

Na ant pilvo turiu biski

Labas rytas,as katik po skaniu pusryciu,varske su vanile ir meduolis su zoleliu arbata