Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *9Namučiai,

As jau po zones,nu nusikaliau siandien karsta.gif ,bet visai gerai jauciuosi,einu maudytis,baigsiu vaakriene gaminti ir leksiu iki miesto,gal kokius batus patogius rasiu tokiai snieguotai ziemai bigsmile.gif ,nes mano visi zieminiai su kulniukais
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 12 10, 14:20)
del  Grineviciutes laidu ,atsargiai,negaliu sakyti daugiau nieko,bet as tikrai zinau kad ten tik 5% tiesos

As tai negaliu ziureti jos laidu (apskritai per telika tik filmus ir ka nors linksmo ziuriu) kazkokia masine panika ivaro ir taip vargsams Lietuvos zmonems bash.gif

Dar tempimo nedariau,kadangi anksti keliausi,visa diena apsnudusi gulineju ant sofutes,ziuriu Sexa ir miesta,geriau praktikai planus ruosciau,bet ziauriai nenoriuuuu,palauks tie planai irnesakyk.gif
Atsakyti
Valgau trečią kilą mandarinų šiandien blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapish @ 2010 12 10, 18:07)
Valgau trečią kilą mandarinų šiandien  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

mandariniuke kiba busi biggrin.gif
o as MB laukiu,tuoj tuoj griz,pasiims mane ir nuves po parduotuves prasiblaskyti tongue.gif cool.gif ,jauciu kiek zmogiu bus juk sventes arteja,din dilin biggrin.gif ,jauciu MB vel nores kokio mesainio uzsukti ar picos na as nebent tik kavos isgersiu jam kompanija palaikydama,siandien pasiryzusi negriesyti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 12 10, 18:10)
mandariniuke kiba busi biggrin.gif
o as MB laukiu,tuoj tuoj griz,pasiims mane ir nuves po parduotuves prasiblaskyti tongue.gif  cool.gif ,jauciu kiek zmogiu bus juk sventes arteja,din dilin biggrin.gif ,jauciu MB vel nores kokio mesainio uzsukti ar picos na as nebent tik kavos isgersiu jam kompanija palaikydama,siandien pasiryzusi negriesyti cool.gif

lotuliukas.gif , kaip fainai po parduotuves, kai maniškis grįš... oooj kiek visko prisipirksiu wub.gif biggrin.gif

šaunuolė, negriešyk, aš ir pasistengsiu.. bet nieko neprižadu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kapish: 10 gruodžio 2010 - 18:33
QUOTE(Kapish @ 2010 12 10, 18:07)
Valgau trečią kilą mandarinų šiandien  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

ziurek kad nuo tokio kiekio neisbertu mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(kritike7 @ 2010 12 10, 18:58)
ziurek kad nuo tokio kiekio neisbertu mirksiukas.gif

jau išbėrė lotuliukas.gif visą veidą. niežti unsure.gif
Atsakyti
pavarot cia panos, man siandien totali persedimo diena, dar nenustoju valgyt, jau srandi skauda ir geriu martini doh.gif nu ryt vel susiimsiu nors bus ir balius, ziuresiu laikytis normaliai.

ai siandien buvau kirpykloje, pasidariau kirpima, susitvarkiau antakius thumbup.gif
Atsakyti
As pagaliau po tempimo pratimu,nu super,reikes dazniau juos daryti,beveik kasdien,galima net ir po darbo,nes nereikalauja intensyvumo,bet veiksmingumu nenusileidzia thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Kapish @ 2010 12 10, 19:02)
jau išbėrė  lotuliukas.gif  visą veidą. niežti unsure.gif

O man nuo makaronu ispute pilva,nera siandien mano preso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 12 10, 19:24)
pavarot cia panos, man siandien totali persedimo diena, dar nenustoju valgyt, jau srandi skauda ir geriu martini doh.gif nu ryt vel susiimsiu nors bus ir balius, ziuresiu laikytis normaliai.

ai siandien buvau kirpykloje, pasidariau kirpima, susitvarkiau antakius thumbup.gif

sveikos,atsiprašau saulyte,kad vėlai duomenus priduodu,visai laike pasimetus o dar vaikiuka bandžiau lauke pavėžinti na susivėlinau blush2.gif
retai užsuku bet,kaip sakiau bent į sav.du kartus pasistengsiu.Na truputį riboju maistą,pasportuoju lengvai,atsilenkimai,lanko pasukimas po dešimt min.dar keli tempimo pratimukai viską daru,kai tik lelius leidžia,tai trunka kartais visą dieną biggrin.gif

rezultatai:
Liemuo 87-86
klubai - 108-108 verysad.gif
šlaunis 62-62 verysad.gif
svoris 84 - 83 na tiksliai nedgaliu pasakyti nes neturiu elektroniniu svarstykliu,na bet rodykle lygtai ant 83 ax.gif

saulyte pasirodyk su nauja šukuosena 4u.gif
Sekmės visoms lieknėti 4u.gif 4u.gif 4u.gif :
Atsakyti
farida, o kojas kada parodysi smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 12 10, 20:26)
farida, o kojas kada parodysi smile.gif  mirksiukas.gif

o ką nesimato tose fotkese?net nemačiau nes labai skubėjau fotkintis,na tai reikės ir kojas įmesti,bandysiu kurią dieną vėl daryti fotosesiją,kojų lotuliukas.gif žinai vyras manęs nefotkina,sako niekais užsiimi....tad pati darau sau fotosesiją biggrin.gif Jam aš ir taip graži,bet norėtų matyti vėl 63kg biggrin.gif aš tai žinau biggrin.gif na man būtų gerai ir 68kg.
Atsakyti