Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *9Namučiai,

as jau rami happy.gif ,mano pietus bus grudeta varske cool.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 12 10, 14:36)
as jau rami happy.gif ,mano pietus bus grudeta varske cool.gif

kas cia per pietus doh.gif juk lieknejame sveikai, ar ne per daug iskrovu pas tave, tik nepradek stresuot, juk figura pas tave nera jau tokia bloga, kad negaletum pirtelej sudalyvaut nail.gif nu nu nu samantai, valgai normaliai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 10 gruodžio 2010 - 14:02
o as siandien valgysiu zuvy smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 12 10, 14:02)
kas cia per pietus doh.gif juk lieknejame sveikai, ar ne per daug iskrovu pas tave, tik nepradek stresuot, juk figura pas tave nera jau tokia bloga, kad negaletum pirtelej sudalyvaut nail.gif nu nu nu samantai, valgai normaliai g.gif

visos monekenes ten susirinks cray.gif ,as viena tikia apkuni busiu verysad.gif
na as pietauju ne todel saulyt kad cia stresuociau,o todel kad namie sausainiai bandeles ir varske,o vaikui pasildziau porcija nuo vakar pietums,vyras darbe pietauja,tai as tyngiu gamintis,todel varske pasirinkau,o vakarienei kokia 5 val ,kai visiems gaminsiu,suvalgysiu vistienos krutineles garuose virtos su darzoviu salotom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 12 10, 13:02)
kas cia per pietus doh.gif juk lieknejame sveikai, ar ne per daug iskrovu pas tave
drinks_cheers.gif Atsargiai su maistu. Organizmas gali užpykti ir visai svoris nebekris, arba labai greitai ataugs, o to mes juk nenorim mirksiukas.gif

QUOTE(aurute__ @ 2010 12 10, 13:07)
o as siandien valgysiu zuvy smile.gif
Aš irgi, bet jau trečia diena žuvį valgau, tuoj į ją pasižiūrėti nebegalėsiu biggrin.gif Bet kiek prisigaminau, tiek ir reikia suvalgyt dabar, juk neišmesiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kritike7 @ 2010 12 10, 13:27)
as parsisiuntus is to rusisko tinklapio 5 filmukai po 8 min,ten ABS ,uzpakaliuj,kojom,rankom, ir tempimai.

Siunčiuosi dabar ir aš, nes nesamonė kaskart You Tube ieškoti doh.gif

QUOTE(samanta* @ 2010 12 10, 14:08)
nedarau schmoll.gif ,tik seip turiu as toki kamuoli, su vaiku pasokinejam ant jo biggrin.gif
nu va as jau po sporto biggrin.gif ,sunku buvo ,oi sunku,bet vistiek dar snd pasiruosusi  trouble zone mankstai,neklauskit kodel tiek daug siandien,dabr iki Nauju jei nesversiu bent 54 tada nusisausiu ,o seip tikiuosi iki nauju tiksla pasiekti 52 ,tikiuosi tai misija imanoma,nes kitaip as i jokias pirtis per Naujus nevaziuosiu schmoll.gif ,katik drauge paskambino,tai primine kad pirtis laukia,ir kaip ten faina bus doh.gif  biggrin.gif ,gal ir faina,tik as kompleksu pilna merga tai ir isidirbineju doh.gif .Kai pagalvoju kiek ten lt reikes man baisiu darosi,jau gerimu ir maisto,bei pirties kainos as neskaiciuoju,bet maudymosi kostiumelis,suknele,soliariumas kiek kainuos man ir aisku nervu kiek kainuos,kaip sukuuuuuuuuusti verysad.gif  verysad.gif .Ot isiliejau ane doh.gif

Kamuolys ir mano mažei labai patinka, vis atridena ir prašosi ant jo wub.gif

Tu labai reikli sau unsure.gif mažai valgai, sportuoji du kartus dienoje, nenualink organizmo. Jeigu man tik dėl tokių dalykų tereikėtų nervotis tai būčiau labai laiminga lotuliukas.gif

QUOTE(white kitty @ 2010 12 10, 14:15)
Saunuole,as vis su vienu kankinuosi  4u.gif
Samanta giliai ikvepk relax relaaaxxxx  biggrin.gif

Siandien as jau nesikacialinsiu  biggrin.gif veliau visa valanda skirsiu tempimui,einu dabar lasisa su makaronais grietineles padaze ruosti  essen.gif

Po vakarykštės Rūtos laidos nebenoriu į žuvį net pažiūrėti schmoll.gif niekada jos ir nemėgau, o dabar dar labiau nemėgstu beee.gif
Atsakyti
QUOTE(chérie @ 2010 12 10, 14:13)
Aš irgi, bet jau trečia diena žuvį valgau, tuoj į ją pasižiūrėti nebegalėsiu biggrin.gif Bet kiek prisigaminau, tiek ir reikia suvalgyt dabar, juk neišmesiu doh.gif

kokia zuvi ir kaip gaminai? bigsmile.gif
as nemoku zuvies skaniai pagaminti,na tik lasisa moku biggrin.gif o kitokios ne
Papildyta:
QUOTE(irmusiux @ 2010 12 10, 14:14)
Siunčiuosi dabar ir aš, nes nesamonė kaskart You Tube ieškoti  doh.gif
Kamuolys ir mano mažei labai patinka, vis atridena ir prašosi ant jo  wub.gif

Tu labai reikli sau  unsure.gif  mažai valgai, sportuoji du kartus dienoje, nenualink organizmo. Jeigu man tik dėl tokių dalykų tereikėtų nervotis tai būčiau labai laiminga  lotuliukas.gif
Po vakarykštės Rūtos laidos nebenoriu į žuvį net pažiūrėti  schmoll.gif  niekada jos ir nemėgau, o dabar dar labiau nemėgstu  beee.gif

irmusiux as tikrai laiminga motera biggrin.gif ,tik del tokiu dalyku nervuojuos,nesiskundziu daugiau niekuom ,siuo metu viskas labai liuks mano gyvenime,isyrus mano isvaizda,bet tikiuosi ir ja greitai pataisysiu biggrin.gif
del Grineviciutes laidu ,atsargiai,negaliu sakyti daugiau nieko,bet as tikrai zinau kad ten tik 5% tiesos
Atsakyti
as va meginsiu sekmadieni y zuvu turgu nuvaziuoti gal upetakio gausiu sekamdieni kepsiu folijoje, delfi radau neblga recepta smile.gif
Atsakyti
Viskas.. einu sportuot nes apsivalgiau taip kad net zalia akyse ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapish @ 2010 12 10, 15:29)
Viskas.. einu sportuot nes apsivalgiau taip kad net zalia  akyse ax.gif  biggrin.gif

nebloga avatara pasirinkai lotuliukas.gif

samanta laikykis ir nestresuok juk su draugas susitiksi.

o as apsiedziau kaip reikalas, sokoladas, saltena doh.gif viskas siandien baigiu, tik obuoliukai ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 12 10, 13:20)
kokia zuvi ir kaip gaminai? bigsmile.gif
as nemoku zuvies skaniai pagaminti,na tik lasisa moku biggrin.gif o kitokios ne

Aš lašišą ir gaminau biggrin.gif Kitokios žuvies nelabai ir mėgstu.
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 12 10, 15:34)
nebloga avatara pasirinkai lotuliukas.gif

samanta laikykis ir nestresuok juk su draugas susitiksi.

o as apsiedziau kaip reikalas, sokoladas, saltena doh.gif viskas siandien baigiu, tik obuoliukai ir viskas biggrin.gif

dar geresniu turiu... biggrin.gif
Atsakyti