Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *9Namučiai,

QUOTE(saulyte0925 @ 2010 12 10, 09:15)
fainiai, saunuole, cia tu per savaite 4 cm numetei bigsmile.gif

Per 2 sav, cia tiek laiko kai suderinau mityba ir pasukau lanka (zinoma lanka galeciau sukti ir dazniau)
Atsakyti
labas rytas biggrin.gif ,prajuokinot nuo ryto mane su savo norais ir svajonem,o man vakar labai galva skaudejo ir as nieko nenorejau tik miego,tad nuodemiu nebuvo biggrin.gif

prie sav dabar
lemuo 67 67
klubai 92 91
slaunys 50 49
svoris 56 56

kapish,o ko veiduko nerodai biggrin.gif
Atsakyti
Liemuo: 73 73
Klubai: 104 103 (-1)
Slaunis: 60 60
Svoris: 65.1 64.5 (-0.6)
Atsakyti
kaip as noreciau elektroniniu svarstykiu,tai sakes,bet brangios rupuzes doh.gif biggrin.gif ,gal kas kokia akcija zinot? g.gif
Papildyta:
radau topo centre,39lt tik bigsmile.gif ,akcija,bet ten stiklinis pavirsius g.gif ,kai mes vaikas koki zaisla ir amen bus mano svarstyklem doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 12 10, 10:12)
kaip as noreciau elektroniniu svarstykiu,tai sakes,bet brangios rupuzes doh.gif  biggrin.gif ,gal kas kokia akcija zinot? g.gif
Papildyta:
radau topo centre,39lt tik bigsmile.gif ,akcija,bet ten stiklinis pavirsius g.gif ,kai mes vaikas koki zaisla ir amen bus mano svarstyklem doh.gif  biggrin.gif

as turiu dvejas, uz vienas gal mokejau apie 40lt camry firmos, tarnauja jau apie 4 metus, bet jos stiklines
Atsakyti
pries sav dabar
lemuo 80 /78 -2cm
klubai 95/95
slaunys 57/57
svoris 61/61.6 doh.gif

ir nuo papuliu -1,5cm thumbup.gif
tai vat kai kurios apimtis mazejo o svoris nei per kur doh.gif bet jau as ir nesitikiu greit numest kazkaip as buna vizualiai plonesne atrodau o svoris nesikeicia tai ir nelabai imu i galva toks jau mano tas kunas.
Papildyta:
mano irgi stiklines elektronines jau 3 metus atitarnavo,pirkau kai pastojau Rimi, buvo akcija tai uz 30lt nukoviau pradine kaina buvo apie 60.
Atsakyti
reikes paiesoti,elektroniniu, ne stikliniu pavirsiumi,nejau nera g.gif
Atsakyti
4u.gif
Aš greit parašau ir dingstu, nes mano vaikas susirgo naktį kamavosi su temp.39,4
sad.gif

svoris - 7oogr.
šlaunis - o,5cm
pilvas, per bamba - -3
klubai -3 nelabai tikiu, ryt permatuosiu dar smile.gif
Atsakyti
saulegraza laikykis console.gif
sveikatytes tavo maziukui daug daug,greiciau sveikit 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

nezinau ar uzsiskaitys mano rezultatai,bet vistiek prisiduodu ax.gif

liemuo 82 dabar 80
klubai 105 liko 105
slaunys 63 dabar 62
svoris 89.2 dabar 86.5

Saulegraza sveikatos jum 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo acura_maniake: 10 gruodžio 2010 - 10:44
Labas rytas 4u.gif Žiūriu koki balių vakar pražiopsojau, pasivaišinote kaip reikiant thumbup.gif

Saulėgražai sveikatos ir kantrybės 4u.gif

Prisiduodu:

Buvo pries sav-dabar
liemuo 87/86 -1
klubai99/99
slaunis57/57
svoris 62,7/62,3 -400

QUOTE(samanta* @ 2010 12 10, 11:12)
kaip as noreciau elektroniniu svarstykiu,tai sakes,bet brangios rupuzes doh.gif  biggrin.gif ,gal kas kokia akcija zinot? g.gif
Papildyta:
radau topo centre,39lt tik bigsmile.gif ,akcija,bet ten stiklinis pavirsius g.gif ,kai mes vaikas koki zaisla ir amen bus mano svarstyklem doh.gif  biggrin.gif

Aš per JAMAM iš maximos nusipirkau už 29 vietoj 59Lt. stiklinės,elektroninės, bet laikau aukštai pakeltas, nusikeliu tik penktadienio rytais kol mažoji dar lovoj, tad jos visiškai saugios lotuliukas.gif
Atsakyti
saulegraza sveikit verysad.gif

mano elektronines kur rodo riebalus, ir laikau aikstai pakeltas tik nusikeliu kas ryta, pasisverti, senosios atsitarnavo 6 metus, kol mazoji neatitranke, ekranas is kart isejo saibom.
Atsakyti