Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *9Namučiai,

QUOTE(aurute__ @ 2010 12 09, 21:56)
Noriu didelio kepsnio su grybu ir suriu,bulvytimes fri ir darzovemis, kurseno vyniotinio ir kokakolos biggrin.gif

o as noriu dideles picos is Katpedeles ..Kaprizingoji,, spraito didele,tada pienisko sokolado ir ledu tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
aš noriu didelės didelės lėkštės spagečių, poros gabaliukų kaprio picos su česnakiniu padažu, dar milkos šokolado, energetinio ir kokių nors sausainukų thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapish @ 2010 12 09, 22:01)
iš šono daug blogiau atrodo  schmoll.gif  pas mane strijų daug  ant krutinės

matai o mano is sono geriau atrodo nei is priekio. bet reikes nufotkint ir is priekio.
as irgi turiu striju ant krutines doh.gif bet kazkaip nestresuoju taip kaip del pilvo.man ant pilvo aplink bamba visos strijos. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute__ @ 2010 12 09, 21:56)
Noriu didelio kepsnio su grybu ir suriu,bulvytimes fri ir darzovemis, kurseno vyniotinio ir kokakolos biggrin.gif

QUOTE(kritike7 @ 2010 12 09, 22:03)
o as noriu dideles picos is Katpedeles ..Kaprizingoji,, spraito didele,tada pienisko sokolado ir ledu tongue.gif  biggrin.gif

QUOTE(Kapish @ 2010 12 09, 22:06)
aš noriu didelės didelės lėkštės spagečių, poros gabaliukų kaprio picos su česnakiniu padažu, dar milkos šokolado, energetinio ir kokių nors sausainukų  thumbup.gif  blush2.gif

Tiesiog tobuli sportininkiu valgiarsciai lotuliukas.gif as dasimusiaiu dviem bananais ir einu miegot,meduoliu ir lovos pilnos trupineliu vis delto nebus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kritike7 @ 2010 12 09, 22:07)
matai o mano is sono geriau atrodo nei is priekio. bet reikes nufotkint ir is priekio.
as irgi turiu striju ant krutines doh.gif bet kazkaip nestresuoju taip kaip del pilvo.man ant pilvo aplink bamba visos strijos. doh.gif

man kažkaip ant pilvo neatsirado strijų, pati labai stebėjaus ir daktarai stebėjosi, nes juk išnešiojau 2 vaikus g.gif o va ant krutinės tai ryškios ir labai labai matomos pasiliko doh.gif

rytoj kojas nufotkinsiu, va tada tai pamatysit kur mano visas suvalgytas maistas keliauja biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(white kitty @ 2010 12 09, 22:09)
Tiesiog tobuli sportininkiu valgiarsciai  lotuliukas.gif as dasimusiaiu dviem bananais ir einu miegot,meduoliu ir lovos pilnos trupineliu vis delto nebus  biggrin.gif

lotuliukas.gif
iš kur pas tave tiek valios unsure.gif šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kapish: 09 gruodžio 2010 - 22:25
as ryt issilaikau paskutiny egza ir gausiu jau antra diploma drinks_cheers.gif ir kur as drinks_cheers.gif y desiu g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Atėjau, seilėm apsitaškiau... ir ką dabar daryt ? biggrin.gif
Aš šiandie be sporto ir be dietų... ryt svėrimasis .. g.gif doh.gif siaubas baubas bus....

einu į lovą, gana kiurksot cool.gif
Atsakyti
labas rytas mergytes biggrin.gif

nuo kuno mazdaug krito po viena, tik nuo liemens ir nuo koju ne. bet ca kris kita savaite blush2.gif

o svorio krito lyyygiai 200 gramu lotuliukas.gif

kai rasysit duomenis rasykit tokia schema

lemuo buvo pries sav-dabar
klubai
slaunis
svoris buvo pries sav-dabar-numeciau

ir paryskinat raudonai, kad neieskot kur kas 4u.gif
Atsakyti
Labasrytas 4u.gif

Viskas, daugiau tiek nevalgysiu kaip vakar, nes turbūt dėl to beveik neturiu ko priduot ax.gif 4u.gif
Atsakyti
man praeita savate buvo lygus nulis viskam dar pliuso prisidejau blush2.gif
Atsakyti
Nuo pat ryto atlekiau paziopsot i jusu rezultatus blush2.gif biggrin.gif linkiu, kad svarstykles ir metro juostele jus nudziugintu thumbup.gif
As po visu ligu ir patempto kaklo taip ir neradau laiko sportui doh.gif nors liemuo sumazejo 4cm, o svoris 2 kg. Tilpau i savo priesnestuminius dzinsus ir pagaliau i ziemine striuke thumbup.gif dziaugiasi mano pinigine biggrin.gif

Geros dienos!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 10 gruodžio 2010 - 09:08
QUOTE(ellinga @ 2010 12 10, 10:08)
Nuo pat ryto atlekiau paziopsot i jusu rezultatus  blush2.gif  biggrin.gif linkiu, kad svarstykles ir metro juostele jus nudziugintu  thumbup.gif
As po visu ligu ir patempto kaklo taip ir neradau laiko sportui  doh.gif nors liemuo sumazejo 4cm, o svoris 2 kg. Tilpau i savo priesnestuminius dzinsus ir pagaliau i ziemine striuke  thumbup.gif dziaugiasi mano pinigine  biggrin.gif

Geros dienos!!

fainiai, saunuole, cia tu per savaite 4 cm numetei bigsmile.gif
Atsakyti