Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *9Namučiai,

QUOTE(samanta* @ 2010 12 09, 08:27)
[size=1][/size]
ooo kokia saunuole,va is kur tu tokia stipri,o as vis galvojau kaip tu nepavargsti tokiais tempais varydama bigsmile.gif

Labas visoms iš ryto , mantai rytas dar aš be pusryčių dar... nežinau arvalgyt, ar šiandie iškrovą pasidaryt, nes ryt tai atvaro draugė pas mane lazanja kept ohmy.gif o sakė sūrio daug dės, nes taip skaniau ohmy.gif perspėjau jei bus labai riebu - nevalgysiu biggrin.gif sakė nupirks vištieną o ne kiaulieną biggrin.gif ale pilvas maršus groja biggrin.gif reiks kažko ieškot tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas. kaip gerai kad jau kazkam pilvo presas ryskeja, tai saunu thumbup.gif man tai pilvukas ir biski apmazejo, ir berod tos vietos kur labiausiai noriu numest thumbup.gif i biski apmazejo, bet negarantuoju. man baisu kai reikia apsimauti kokios dzinsus ir kabo tie sonai doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,kaip saunu,kad musu naminis sportas neeina veltui thumbup.gif As varau vaikuciu,tokie ten ir vaikuciai 9 klaseje biggrin.gif pamokyti, kai grisiu uzsiimsiu zones showoff.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapish @ 2010 12 09, 07:49)
nėjau šiandien į paskaitas, apsirgau.
Sveik 4u.gif

Aš šią savaitę nors ir normaliai sportavau, bet šiek tiek sukčiavau su maistu, tai nežinau, kokie rezultatai rytoj bus g.gif Tikiuosi bent mažučio minusiuko blush2.gif

Einu dabar papusryčiausiu, pasimokysiu ir fitness3.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 12 09, 11:25)
Sveikutes,kaip saunu,kad musu naminis sportas neeina veltui  thumbup.gif As varau vaikuciu,tokie ten ir vaikuciai 9 klaseje biggrin.gif  pamokyti, kai grisiu uzsiimsiu zones showoff.gif

ka tu mokai juos? bigsmile.gif
einu ir as pasportuoti showoff.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 12 09, 11:30)
ka tu mokai juos? bigsmile.gif
einu ir as pasportuoti showoff.gif

Mokau buti pavyzdingais pilieciais biggrin.gif biggrin.gif Studijuoju VPU politologija tai dabar praktika doh.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 12 09, 12:32)
Mokau buti pavyzdingais pilieciais  biggrin.gif  biggrin.gif Studijuoju VPU politologija tai dabar praktika  doh.gif

busi politologe, fainai thumbup.gif

o as padariau zones, sunkesnius pratimus, tai jaucias. viskas mano savaites planas ivykdytas, ryt tempimo pratimai is kitty, savaitgali poilsis vacation1.gif

as uz kad kapih duoti prisijungimus.
Atsakyti
Nu va aš jau pasportavus smile.gif
ryt jau paskutinė diena JM 1 lygyje g.gif tai taip išeina,kad šeštadienį pradėsiu antrą, nežinau kaip iškęsiu nes man pakankamai sunku ir pirmam biggrin.gif gal dėl to,kad dar nemažai pratimuku ir papildomai darau
Atsakyti
o as ta 1 JM lygi niekaip nebaigiu nes sportuoju ne kiekviena diena jy, bet siandien nusprendziau zonos nedaryti, padarysiu JM 30 siandien ir rytoj ir bus 1 lygis baigtas smile.gif sest.pameginsiu ta tao ar kaip ten jis treniruotes, o sekm.ilsesiuos smile.gif
as ir uz tai kad kapih duoti prisijungimus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurute__: 09 gruodžio 2010 - 12:56
as ir jau po sporto thumbup.gif ,savijauta tai super,siandien pasportavau JM 2 level ,paskutiny karta,rytoj jau 3 lygi pradesiu tongue.gif
ir dar pusvalandy su storuliukais pasportavau,gal buciau daugiau istempus bet mama uzejo,tai nebegalejau ilgiau biggrin.gif gerai ten juos sturmuoja,kiaurai slapia palikau nuo to pusvalandzio,itrauksiu as ta programa bent viena karta per savaite,nes nuo jos manau svoris turetu kristi geriausiai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samanta*: 09 gruodžio 2010 - 12:58
QUOTE(samanta* @ 2010 12 09, 12:57)
as ir jau po sporto thumbup.gif ,savijauta tai super,siandien pasportavau JM 2 level ,paskutiny karta,rytoj jau 3 lygi pradesiu tongue.gif
ir dar pusvalandy su storuliukais pasportavau,gal buciau daugiau istempus bet mama uzejo,tai nebegalejau ilgiau biggrin.gif gerai ten juos sturmuoja,kiaurai slapia palikau nuo to pusvalandzio,itrauksiu as ta programa bent viena karta per savaite,nes nuo jos manau svoris turetu kristi geriausiai thumbup.gif

kokia ten programa? Kur ją gavai? g.gif sudominai biggrin.gif
aš tai taaaip pavargau dar dabar neatsigaunu doh.gif bet išokinėjau viską iki paskutinio šuoliuko, dar 8min abs padariau irgi iš paskutiniūjų jėgų...
Papildyta:
QUOTE(aurute__ @ 2010 12 09, 12:54)
o as ta 1 JM lygi niekaip nebaigiu nes sportuoju ne kiekviena diena jy, bet siandien nusprendziau zonos nedaryti, padarysiu JM 30 siandien ir rytoj ir bus 1 lygis baigtas smile.gif sest.pameginsiu ta tao ar kaip ten jis treniruotes, o sekm.ilsesiuos smile.gif
as ir uz tai kad kapih duoti prisijungimus smile.gif

o tai vienodai baigsim smile.gif
o kur jūs gaunat ta zones? Irgi iš kažkur parsisiunčiat? g.gif
Atsakyti
Kapish ten ta pati JM treniruoja storuliukus,ta programa apie 1val trunka smile.gif ,man saulyte atsiunte per skype
Atsakyti