Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *9Namučiai,

žinot ką pastebėjau? Kad pas mane ant pilvuko jau po biškutį formuojasi presas blink.gif lašinukų dar nemažai, bet jie kaip matau sėkmingai tirpsta,nes pasimatavau liemenį ir nuo penktadienio jau -1cm thumbup.gif
Mano sporto programelė: Tempimo pratimai, JM (gerai,kad jau į pabaiga 1 lygį einu, nes pabodo biggrin.gif ) , 8min abs ir vėl tempimo pratimai smile.gif
Atsakyti
o kokius tempimo darai, tuos kur aštuonios min?

Aš šiandie kažkaip keistai sportavau tongue.gif
pradėjau dieną taebo, įpusėjau, pabudo mažoji ir viskas STOP.. tai vakare padariau zone visą tongue.gif
Barkitės, kad per duag smile.gif ryt bandysiu tempimo jei neužknis
Atsakyti
nu saulegraza tavo tempai thumbup.gif as gal ir taip sportuoti noreciau bet mazoji jauciu man neleistu ir siaip tingeciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 12 08, 20:09)
o kokius tempimo darai, tuos kur aštuonios min?

Aš šiandie kažkaip keistai sportavau tongue.gif
pradėjau dieną taebo, įpusėjau, pabudo mažoji ir viskas STOP.. tai vakare padariau zone visą tongue.gif
Barkitės, kad per duag smile.gif ryt bandysiu tempimo jei neužknis

jo smile.gif lengva ten, o svarbiausia veiksminga (bent jau čia taip sakė biggrin.gif )
sunkiausia tai turbūt 8min abs, bet be jų turbūt nesimatytų rezultatų ant mano pilvuko 4u.gif
Atsakyti
tą abs tai aš darau pasiilsėjimui, bet pilvas gražėja, pas mane ir akivaiždžiai matosi, nes po dviejų nėštumų iš eilės, pas mane labai ištampytas pilvo raumuo sad.gif net matosi tokia kaip riba, kur lašinukai susikaupę, pilvo apačioj, ankščiau net apdribęs toks buvo, o dabar jau lyginasi, viršutinis presas išryškėjo smile.gif kontūrai, kur turi būt presas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėgrąža: 08 gruodžio 2010 - 20:35
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 12 08, 20:27)
tą abs tai aš darau pasiilsėjimui, bet pilvas gražėja, pas mane ir akivaizdziai matosi, nes po dviejų nėštumų iš eilės, pas mane labai ištampytas pilvo raumuo sad.gif net matosi tokia kaip riba, kur lašinukai susikaupę, pilvo apašioj, ankščiau net apdribęs toks buvo, o dabar jau lyginasi, viršįutinis presas išryškėjo smile.gif kontūrai, kur turi būt presas smile.gif

O ką tada darai nepasiilsėjimui? blink.gif
pas mane tai irgi kontūrai jau ryškėja, viršui netgi įtemt nereik,kad pasimatytų preniuko pradžia. Nors turbūt dar niekas nepamatytų,bet man tai labai stipriai matosi. 4u.gif o svarbiausia,kad liemuo -1cm

po gimdymo man irgi pilvukas apdribo taip negražiai... Bet dabar viskas taisosi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kapish: 08 gruodžio 2010 - 20:37
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 12 08, 20:55)
pasipuosem eglute newyear.gif

mano maziuke sugalvojo atsikasti stiklini zaisla egles, tai kol isvaliau burna doh.gif

Oi vargeli blink.gif pas mane lyg ir ne stikliniai žaisliukai, bet kai puošėm vis bandė paragauti, ir taip jau eglė pakelta, prieina tik kai leidžiu, bet reikės dar labiau saugoti g.gif

Aš tai 45min. dviratuką pamyniau, maloniai pavargau, visa šlapia buvau, dar presui biškutį padariau, gal 3 kart neprasidės mmm lotuliukas.gif

Atsakyti
as sugalvojau, kad siais metais noriu gyvos eglutes, nes jau ir dukryte supras kas cia per daiktas, zaisliukai lyg ir ne stikliniai, bet nzn kur padeti ta eglute, kad ji man nenutemptu doh.gif
Papildyta:
kaip man merginos patinka sitas blogas, as ten daznai uzeinu seile pavarvinti http://skanusgyvenimas.blogspot.com/ smile.gif
Atsakyti
labas rytas miegales thumbup.gif
keliames visos ir mars i dusauser posted image,
o tada su manimi kavos kartu atsigertiuser posted image
biggrin.gif

QUOTE(saulyte0925 @ 2010 12 08, 19:55)
pasipuosem eglute newyear.gif

mano maziuke sugalvojo atsikasti stiklini zaisla egles, tai kol isvaliau burna doh.gif

tikiuosi viskas gerai baigesi unsure.gif ,as ir zadu egle puosti su stikliniais zaisliukais,bet dabar bijau g.gif

QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 12 08, 20:05)

Beje, dar dėl sportavimo kasdien. Aš kai lankiau sporto salę, tiksliau vadinamą kačalkę, ne taip ir seniai čia buvo,  tik šeši kokie metai praėjo, na gal septyni biggrin.gif
Tai aš eidavau 4 kart : dvi dienos rankos pečiai, kitas dvi - kojos , dupa dirba, visas dienas dirbdavau presui, savitgalis eliptinis ir tempimas būdavo, eidavau rimtai kokius penkis kart, kartais šešis smile.gif
Kaži ar greit atsigauna raumenukai, jei žmogus sportavęs kažkiek, kažkada buvo ?  dar ir bėgiodavau aš kasdien po 3-4 km.  doh.gif  o dabar visai nusilpau biggrin.gif

ooo kokia saunuole,va is kur tu tokia stipri,o as vis galvojau kaip tu nepavargsti tokiais tempais varydama bigsmile.gif
QUOTE(irmusiux @ 2010 12 08, 22:21)
gal 3 kart neprasidės mmm  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif butu nesamone doh.gif ,man ir siandien kaip ir pasibaige tai bandysiu JM 2 shred siandien,nes jau 2 dienas zone variau,na as ir tikiuosi kad 3 karto nebus biggrin.gif
Atsakyti
Labasrytas 4u.gif
nėjau šiandien į paskaitas, apsirgau. Bet sportuot vistiek bandysiu biggrin.gif
Atsakyti
nieko spejau kai atsikando bet dar nesukramte, greit viska isvaliau biggrin.gif

pas mus egle ant stalo, maze nepasiekia, zemai nekabinom zaisliuku.

nu mergytes ryt sverimai, matavimai, prisilaikykit thumbup.gif

saulegraza kazkada varei dideliais tempais, as ir noreciau jei but galimybe sportuot ne namie, bet per daug sudetinga.

pilvo presas ir po truputi ryskeja, bet kad po juo labai daug gerio, daug buvau priaugus su antra, gal koki 20 kg, o 12 liko. po pirmo greit susitvarkiau pilva, o su antra sunkiau jau.
Atsakyti
tai kas Tau dabar kapish? g.gif
Atsakyti