Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *9Namučiai,

as sportuoju taip 3 kartus JM 30, du kartus zona ir db joga meginu smile.gif man toks tempas patinka ir tinka smile.gif tik galvoju reikia daugiau sokinejimu.
Atsakyti
ai sportuosiu kaip sportavus, nesu aš nei labai užsikrovus nei ką. Beto artėja mano kelionė per kurią visiškai atsipalaiduosiu tai geriau dabar truputį paplušėsiu blush2.gif
Atsakyti
Aš ir sportuoju kiekvieną diena, tik vieną dieną intensyvesnio ko nors, cardio ar pan. kitą diena ką nors ramiau, daugiau rankoms ir presui
Atsakyti
QUOTE(Kapish @ 2010 12 08, 17:14)
ai sportuosiu kaip sportavus, nesu aš nei labai užsikrovus nei ką.
Man irgi taip atrodo, sportuok kaip sportavus. Tik žiūrėk, kaip jautiesi mirksiukas.gif

Aš sportuoju 6 k. per savaitę, bet ne visas dienas strikinėjimai 4u.gif

Beje, šiandien kaip tingiu sportuoti, negaliu doh.gif Taip miegas ima, atrodo visai jėgų nėra.
Atsakyti
QUOTE(chérie @ 2010 12 08, 18:31)
Man irgi taip atrodo, sportuok kaip sportavus. Tik žiūrėk, kaip jautiesi mirksiukas.gif

Aš sportuoju 6 k. per savaitę, bet ne visas dienas strikinėjimai 4u.gif

Beje, šiandien kaip tingiu sportuoti, negaliu doh.gif Taip miegas ima, atrodo visai jėgų nėra.

aš ir tingiu biggrin.gif bet tingiu kiekvieną dieną, tai nieko keisto. Bet reikia man šiandien pasportuot nes nemažai privalgiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapish @ 2010 12 08, 17:32)
aš ir tingiu biggrin.gif bet tingiu kiekvieną dieną, tai nieko keisto. Bet reikia man šiandien pasportuot nes nemažai privalgiau ax.gif

Aš irgi kasdien tingiu, bet pastaruoju metu mano tingėjimas pasiekė ypatingą lygį, vakar išvis vos ne naktį pasportavau doh.gif biggrin.gif
Nu viskas, einu sportuoti, jei dabar nesusiimsiu, vėliau tik dar labiau tingėsiu. Einam sportuot kartu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wingi @ 2010 12 08, 17:28)
Sveikutes! ***** grizau namucio, ir pamaciau, akd man turbut iskilo votis ant kojos sad.gif Prisiskaiciau visokiu nete straipsniu, dalyku, tai net bijau sportuoti dabar, ale prakaituoti negalima ir mazinti fizini kruvi reikia, nors tik vakar pradejau! Be to ir skausmas nemazas... sad.gif sad.gif Taip susinervinau, gal ryt bus geriau smile.gif

Uzjauciu,pernai patiriau si "malonuma" oj kaip kankinausi verysad.gif

QUOTE(Kapish @ 2010 12 08, 17:48)
O jūs,kas sportuojat ar sportavot JM kokiu dažnumu sportuojat? g.gif

Jeigu pradejai JM 30 days tai daryk ta programa kasdien,nes toks ir yra jos principas,kasdien po 30min mankstos,o kai ja atidirbsi,issirinksi kokia kita programa ir tada ziurek kaip daznai noresis tau sportuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
o as jau pastebejau, kad sportas man teikia lb daug energijos ir nuotaika lb pagerejo. su dukryte db daug daugiau uzsiimineju, zaidziu smile.gif
Atsakyti
Tai is pradziu taip ir padarysiu, sportuosiu pagal Jm, kiekviena diena po 30min wink.gif bent jau pradziai tai tikrai man uztenka ir jos 30minuciu biggrin.gif susylu neblogai smile.gif Neseniai nugalejo mano sazines priekaistai ir pasportavau, tikiuos viskas i gera g.gif biggrin.gif
Atsakyti
pasipuosem eglute newyear.gif

mano maziuke sugalvojo atsikasti stiklini zaisla egles, tai kol isvaliau burna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute__ @ 2010 12 08, 17:54)
o as jau pastebejau, kad sportas man teikia lb daug energijos ir nuotaika lb pagerejo. su dukryte db daug daugiau uzsiimineju, zaidziu smile.gif

Aš irgi pastebėjau. Ir MB pastebėjo. Net pasidomėjo, ar ten tik moterim tas sportas, kuriuo užsiimu biggrin.gif

Ką tik po treniruotės. Dingo visi mieguistumai ir silpnumai thumbup.gif
Atsakyti
Saulyte, ar viskas gerai baigėsi?
Nu su tais vaikais tai siaubas, ko galiu prisigalvot, aš visus stiklinius žaisliukus paslėpus ir neištrauksiu tikriausia kol mažajai nebus kokių keturių metų biggrin.gif

Beje, dar dėl sportavimo kasdien. Aš kai lankiau sporto salę, tiksliau vadinamą kačalkę, ne taip ir seniai čia buvo, tik šeši kokie metai praėjo, na gal septyni biggrin.gif
Tai aš eidavau 4 kart : dvi dienos rankos pečiai, kitas dvi - kojos , dupa dirba, visas dienas dirbdavau presui, savitgalis eliptinis ir tempimas būdavo, eidavau rimtai kokius penkis kart, kartais šešis smile.gif
Kaži ar greit atsigauna raumenukai, jei žmogus sportavęs kažkiek, kažkada buvo ? dar ir bėgiodavau aš kasdien po 3-4 km. doh.gif o dabar visai nusilpau biggrin.gif
Atsakyti