QUOTE(*CACA* @ 2007 02 21, 10:15)
Apžiūrėjau Dubingiuose jau pasiūta romanetę, tai ten žiūriu rinkutės tos tokios mažutės, plastikinės ir man jos nelabai patikimos atrodo, nes jei medžiagytė tarkim sunkesnė, tai gali juk ir nulūžinėti jos. ar čia tik pati taip įsigalvoju.
Ir pagaliukams įsiuvimas įdomiai padarytas. Aš kažkaip vis įsivaizdavau, kad gal atskirai pagaliukui užsiuvama juostelė. O čia iš tos pačios medžiagos padarytas įsiuvas ir pagaliukas gaunasi iškilęs į gerąją pusę. Ar taip ir turi būti? Ar jūs siuvat kažkaip kitaip?
pagaliukus aš irgi taip siuvau sulenkdama medžiagą, bet tai ne visada gali tikti - priklauso nuo rašto, nes kitas raštas gali ir susigadinti, jei jį įsiuvinėsi, o ką tu vadini "rinkutėmis"? žiedelius per kuriuos maunasi pakėlimo virvutė? jie atrodo gal ir liaunai, tačiau tai gan tvirta plastmasė, o šiaip jų man atrodo netgi skirtingų diametrų būna, stambesniam siuviniui galima pirkti didesnius
o dėl pagaliuko į gerąją pusę, tai skonio reikalas, gal kartais tai ir įdomiai gali atrodyti, čia jau kaip kam patinka
Papildyta:
QUOTE(mijaka @ 2007 02 18, 13:20)
...tai jei jau atgaivinom temą, tai prisiminiau, kad neįkėliau savo romanečių darytu seniausiai jau
taigi, čia virtuvej, ant vieno lango vientisa, o ant kito dviguba...
labai gerai atrodo tavo romanetės, apdaila gražiai padaryta
aš irgi iš "dieninės" medžiagos ruošiuosi kitas siūdintis