Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Indriuks @ 2010 12 12, 15:46)
Ta forma reikia uzpildyti ir kartu su nuskanuota pasto cekio kopija siusti jiems. 4u.gif

Aciu.

As ja el. pastu nusiusiu. Nes mano siuntinys jau supakuotas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2010 12 11, 09:29)
Na ka, tenka grazinti ASOS laba grazia striuke, nes atrada iplysima viduje.

Atsiprasau, bet jei iplisimas viduje,tai ar labai maiso?.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2010 12 12, 15:48)
Aciu.

As ja el. pastu nusiusiu. Nes mano siuntinys jau supakuotas  rolleyes.gif

Dar reikia prikabinti ir cekio, kuri tik issiuntusi siuntini gausi paste kopija.Tai siulau siusti viska kartu! rolleyes.gif
Atsakyti

o tai paste man ta ceki atsviest gales?.. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(aiwulee @ 2010 12 12, 16:17)
Atsiprasau, bet jei iplisimas viduje,tai ar labai maiso?.. blush2.gif

Man maiso, nes uz striuke ne 50 Lt mokejau, jei perku, noriu gauti kokybiska ir tvarkinga drabuzi, o ne toki, kuri po to dar taisyt tureciau..
Juolab, kad striuke jie jau man issiunte, o as kai issiusiu, grazins ir pinigus uz siuntima, taip, kad minuso man nebus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ineza: 12 gruodžio 2010 - 15:23
[quote=Ineza,2010 12 12, 16:25]
Papildyta:

Nezinau ar paste gales, gal ir taip, bet...gal neaiskiai issireiskiau -cekio kopija siusk ne su siuntiniu, o kai rasysi jiems meila.Jie praso nufaksuoti, bet as siunciau nufotkinta cekiuka-tiko!
Atsakyti
[quote=Indriuks,2010 12 13, 11:00]
[quote=Ineza,2010 12 12, 16:25]
Papildyta:

Nezinau ar paste gales, gal ir taip, bet...gal neaiskiai issireiskiau -cekio kopija siusk ne su siuntiniu, o kai rasysi jiems meila.Jie praso nufaksuoti, bet as siunciau nufotkinta cekiuka-tiko!
[/quote]

Niu va dabar supratau.. O ta lapa, kurie jie prisege imest i siuntini,taip? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2010 12 13, 11:18)
Niu va dabar supratau.. O ta lapa, kurie jie prisege imest i siuntini,taip? rolleyes.gif

I siuntini tik ta lapa, kuri gavai su prekem! 4u.gif meilu siunti cekio kopija ir uzpildyta forma, kuria jie atsiunte e-pastu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indriuks @ 2010 12 13, 11:24)
I siuntini tik ta lapa, kuri gavai su prekem! 4u.gif meilu siunti cekio kopija ir uzpildyta forma, kuria jie atsiunte e-pastu 4u.gif

Aciu tau labai uz pagalba.

Paskutinis klausimas blush2.gif

Jei jie man issiunte kita tokia pat striuke, o as jiems grazinu, tai nurodau keitimas?
Atsakyti
XMAS20EU- 20%
INCOMPLETESWS1312- 10%
Atsakyti
Noriu pasidziaugti, jog INCOMPLETESWS1312- 10% kodukas galioja ir nukainuotoms prekems clap.gif

Bet pristatymo laikotarpis g.gif iki sausio 7d. ax.gif Tikriausiai pas juos dabar pats siuntimu bumas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 12 13, 23:50)
XMAS20EU- 20%
INCOMPLETESWS1312- 10%

Didelis dekui uz pasidalijima kodukais,siandien XMASEU_20%kodukas puikiai suveike 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri turite kurį nors sijoną? 4u.gif Labai įdomu kiek cm ilgis.
user posted image
user posted image

Ir noriu užsisakyti iš šių vieną. Tik taip pat neramu dėl ilgio. Keliskart tekę nusvilt asoj, kad labai trumpučius nusiperku g.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tobsita: 15 gruodžio 2010 - 13:34