Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Tylene @ 2011 01 18, 20:40)
aš anksčiau pirkdavau 8 dydį, dabar kurį laiką perku 6 dydį. Gal aš susitraukiau  biggrin.gif , bet kad lyg ir ne...

O kokios jūsų apimtis, jei ne paslaptis?
pirkau 8, bet galvoju gal 6 kitąkart pirkti,nes truputį didokos kelnės pasirodė.
Atsakyti
Gal kuri galetu parasyt kaip ten su ta studento nuolaida? Kur ir ka reik irasyt? 4u.gif
Atsakyti
jeigu turit NUS kortele, irasykite koda apacioje, kur mokat jau tam lange.
tinka tik NUS, kuri yra National Union of Students trumpinys smile.gif
Atsakyti
Dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 01 18, 14:13)
Kaip keistai... pirmą kartą bandau užsisakyti iš ASOS, įsidėjau suknutę į krepšą, kurios kaina buvo 48$, su nuolaida 12$. Tai dar besidairant po kitas prekes, žiūriu, kad suknutės kaina krepšyje pavirto į 20,65$  blink.gif Čia reik suprast, nuolaidos pasikeitė ar kaip?  g.gif

pvz., ir šitie BATAI staiga pakeitė savo kaina  biggrin.gif

Tai gal Jus valiuta is $ pakeitet i GBP? biggrin.gif nes sitie batai, pavyzdziui, jau senai tiek kainuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2011 01 19, 01:05)
Tai gal Jus valiuta is $ pakeitet i GBP? biggrin.gif  nes sitie batai, pavyzdziui, jau senai tiek kainuoja biggrin.gif

kad lyg nieko nekeičiau g.gif Ot tundra, tikrai batai juk čia doleriais lotuliukas.gif gal netyčia ką padariau doh.gif bet suknelės kaina vis tiek pakilus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2011 01 18, 19:05)
Gal kas su tokiom 96-79-100 apimtim užsisakinėjot? Reikia į suknią nesitampančią įsibraškint, nežinau ar 14, ar 16 imt.

Su 99-77-99 14 tinka praktiskai idealiai, tik per krutine kai kurie rubai laisvoki buna. 16 turbut dar platesnis butu.
Atsakyti
QUOTE(tiju @ 2011 01 18, 20:28)
Jei siuntinukas išsiųstas paprastu būdu, tai ar galima matyti kur jis šiuo metu randasi, ar galima matyti tik su brangesniu siuntimu? Jei galima, tai kur prisijungus reiktų spausti kad parodytų?  blush2.gif

prašau merginos paaiškinkit, nes jau trečia kartą laukiu siuntos ir nerandu kaip ją sekti 4u.gif
Atsakyti
sveikos.

siuntini atnese DPD, atplesus ju maisa radau dvi batu dezes aplamdytas. viena batu pora yra, kitu tik vienas batas, laikrodzio isvis nera. negi asos galejo taip atsiust?lape tai viskas isvardyta. ar DPD pamete puse pakuodami?
siaubas ir taip problemu pilna, o dar sitos nesamones verysad.gif

issiaiskinau, kad DPD jau gavo toki siuntini ir su asos reik aiskintis. atsikandau manau ilgam jau tokiu pirkimu ir tokiu ju siuntimu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heaven_sent: 19 sausio 2011 - 09:45
kas raset asos, tai i cia?
http://www.asos.com/...ontactcare.aspx
ar yra koks normalus pastas?nes nesinori su robotu bendraut del tokiu dalyku.
Atsakyti
eina sau kaip turi būt pikta mad.gif
Atsakyti
Mm jo, visai ne fun. Čia ne triusikas kurio man kažkados neįdėjo.
Aš visada rašau į ten, o po to jau gauni e-meilą ir susirašinėji normaliai su kažkuo. Gali dar į care@asos.com ( tipo customer care bendras).

Aš prieš savaitę, 01.12 gavau 12.30 išsiųstą Express siuntinį. Na ten daugiausia vyriški rūbai tai nelabai yra ką rodyti.
Norėčiau vėl vienus batus užsisakyti... bet tas paprastas siuntimas labai įtarimų kelia. O damokėti + 10 svarų tai irgi ne ta batų vertė blush2.gif

Atsakyti